دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
esfahan2000

دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی

پست توسط esfahan2000 » دوشنبه 6 شهریور 1391, 8:17 pm

با سلام به همه دوستان
راستش دیدم ایام انتخا رشتس خاستم یه توضیحاتی در مورد این دانشگاه بدم:
راستش این دانشگاه زیر نظر سپاه اداره میشه و کلا تعداد عوامل حراستش از کادر اموزشیش بیشتره
دخترا چادر اجبارین و اگه ببینن با پسری حرف میزنن سریعا کارتهای دانشجوییشون را میگیرن و کمیته انظباطی میشن
در مورد تیپ و لباس و اینا هم دیگه ..........
و اما قسمت اموزشش هم چند وقته واقعا مزخرف شده کلا ملاک در اونجا سطح سواد نیست و با چیزای دیگه عوض شده
چند تا از مدیر گروهها که دارای سواد عالی بودن از این دانشگاه رفتن و به جاشون از نیروهای خودشون که اصلا هیچ تناسبی با اون رشته نداشتن را گزاشتن.
اینم اضافه کنم که اگه کارتون یه یکی از اونا گیر کرد بهتره قیدش را بزنید در ضمن قید وام دانشجویی را هم بزنید
و اینکه اگه از ه.ن اول ترم بدهکار باشید اسمتون توی لیست استادا نمیاد
این دانشگاه داره نون اسم چند ساله قبلش را میخوره و از اعتباره سالهای قبلش استفاده میکنه.
کلا اگه از کسایی که اونجا دارن درس میخونن سوال کنید میگن اشرفی را نزنید
این دیگه تنها کمک من بود

آواتار کاربر
aliakbarba
کاربر معمولي
کاربر معمولي

Re: دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی

پست توسط aliakbarba » چهارشنبه 12 مهر 1391, 6:49 pm

منم مطالب این دوستمون رو تایید می کنم .فقط اینو هم بگم که پوشیدن چادر اجباری نیست ولی کلا محیطش مثل مسجد می مونه و همه چیز رو تفکیک جنسیتی کردند.
درباره سطح استاداش هم ، چند سالی که اساتید خوبش از این دانشگاه رفتن و یه سری استاد بی سواد که فقط مطالبو حفظ کردند تو این دانشگاه تدریس می کنند ولی از نظر سطح اساتید با بقیه دانشگاه ها ی غیرانتفاعی اصفهان خیلی فرق نمی کند.اینو هم اضافه کنم که مسئولین این دانشگاه فقط به دنبال گرفتن پول هستند تا به دنبال ارتقای سطح علمی.به نظر من اینجا رو انتخاب نکنید ، چون منم الان پشیمونم.
پیغمبر (ص) فرمود : اگر علم در ثریا باشد مردمانی از ایران بدان دست خواهند یافت!

fatemeh143
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی

پست توسط fatemeh143 » پنج‌شنبه 13 مهر 1391, 7:08 pm

سلام
پس بگو واسه ی چی دوستم میگفت اشرفی نزن افتضاحست.ای کاش میزدم بعد نمی رفتم baba:

قفل شده