در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
boyskaraj
- کاربر ساده

توسط boyskaraj » سهشنبه 11 مهر 1391, 9:08 pm
-
Meti
- کاربر متوسط

- محل اقامت: tabriz
-
تماس:
توسط Meti » چهارشنبه 12 مهر 1391, 7:31 am
از تکمیل نمیشه چیزی فهمید اگه مثل سال قبل باشه بله قبولید ولی کسی ازش خبر نداره اگه سنوات نظام وظیفه شما تا بهمن تموم نمیشه میتونید منتظر تکمیل باشید دی ماه هم برای آزاد کنکور بدید
فنی 2 تبریز-> ucna -> ؟
-
boyskaraj
- کاربر ساده

توسط boyskaraj » چهارشنبه 12 مهر 1391, 12:03 pm
-
nasser9090
- کاربر ساده

توسط nasser9090 » چهارشنبه 12 مهر 1391, 10:29 pm
تکمیل ظرفیت معمولا آبان ماه یا اذر، که بطور قطع ورودی بهمن خواهید شد، به نظر من هیچ مشکلی برای سربازی برای شما پیش نماد چرا که سربازی دیگه Cancel دوستا از دوستام که یکی خدمت رفت و بع از یکی دو ماه علام قبولی دانشگاهش اومد و سربازیش منتفی شد و رفت سرکلا درس و دگیری که برگه اعزام به خدمتش دستش بود و دانشگاه قبول شد و اون هم سربازی رفتنش منتفی شد.
حتی شما میتونید درخواست تمدید تاریخ اعزام تون بدید و به چند ماه عقب بندازید که در این خصوص باید از طرق نظام وظیفه استان خودتون تماس بگیرد.
اما اگر هنوز این برای شما این سوال هست بهتر با امور فارغ تحصیلین نظام وظیفه استان خودون تماس بگیرد یا حظوری برید و سوالتون بپرسید اونها بهتر میتونن شما در این مورد راهنمایی بکنند
-
boyskaraj
- کاربر ساده

توسط boyskaraj » پنجشنبه 13 مهر 1391, 11:13 am
-
nIMa_aZx
- کاربر معمولي

توسط nIMa_aZx » پنجشنبه 13 مهر 1391, 1:28 pm
من رفتم مركز ازمون تو پاسداران نزديكمون ؛ بعد از تو صف ايستادن طولاني گفت تكميل ظرفيت نداريم !
گفت كارداني به كارشناسي تكميل نداريم . بعد هم فكر ميكنم كساني ميتونن شركت كنن كه مردود شده باشن .
من خودمم 29 تا با اخرين نفر تهران شمال فاصله داشتم ، از شانس ما هم 50 تا ميگرفت ؛ گفت احتمالا كنكور مجدد تو اذر هست . من كه ديگه حس خوندن هم ندارم .
حالا جالبيش اين طبق امار من كلا تهران شمال نصف ظرفيتشم پر نشده .
منم انتخاب دومم باراجين قزوين بود . راهش دور ولي دانشگاه خيلي خوبي هست .

در زندگی یاد گرفته ام: ۱) با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوش بخت زندگی کند. ۲)با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند. ۳)از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود.۴) تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم….
-
طهمورث