تاثیر معدل در ثبت نام
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
تاثیر معدل در ثبت نام
من معدلم 4صدم زیاد زدم به نظرتون تو ثبت نام مشکلی پیش میاد؟؟
- farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
- تماس:
نه مشکلی پیش نمیاد
رفتی بگو یادم نبود معدلم
4 صدم مانعی نداره
التماس دعا
رفتی بگو یادم نبود معدلم
4 صدم مانعی نداره
التماس دعا
کد: انتخاب همه
دانشجوی ارشد نرم افزارRe: تاثیر معدل در ثبت نام
درست وارد کردن معدل فقط برای ثبت نام کاردانی ها ضرورت داره به کارشناسی ها کاری ندارن .homicide نوشته شده:من معدلم 4صدم زیاد زدم به نظرتون تو ثبت نام مشکلی پیش میاد؟؟
اینجوریا هم که فکر می کنید نیست ، اتفاقا دانشگاه علمی کاربردی کارش معمولا اصولی تر از دانشگاه های دیگه اس !reza-1365 نوشته شده:نه بابا کدوم ازمون رو میگی اگه علمی کاربردی رو بگی اونقدر خر تو خره که اصلا اهمیت نمیدن
همین سال گذشته یکی از دوستام که توی مقطع کاردانی قبول شده بود چون پذیرش کاردانیها با توجه به معدله این دوست ما فقط چند درصد معدلش پایین تر از اون چیزی بود که موقع ثبت نام آزمون وارد کرده بود که متاسفانه از ثبت نامش جلوگیری کردن . پس اونقدر ها هم که فکر می کنین هر کی به هر کی نیست !!!
به این لینک یه نگاهی بندازین :
http://www.uast.ac.ir/modules.php?name= ... le&sid=874
کارشناسی
پس بلاخره چی کسی جدیدا" کارشناسی ثبت نام نکرده ببین چه خبره؟آخه خیلی زور داره به خاطر 4صدم ........تازه من آزمونم خوب دادم
Re: کارشناسی
من که عرض کردم ، برای ثبت نام کارشناسی ها کاری به معدل ندارن ، پس اصلا جای نگرانی نیست ! با خیال راحت برید ثبت نام کنید.homicide نوشته شده:پس بلاخره چی کسی جدیدا" کارشناسی ثبت نام نکرده ببین چه خبره؟آخه خیلی زور داره به خاطر 4صدم ........تازه من آزمونم خوب دادم