و اینکه پارسال همین موقع ها بود شایدم زودتر تاریخ تاپیک زده شده 10 سپتامبر ولی امروز 25 سپتامبر هست.
مثل تاپیک قبلی این تاپیک هم در جهت کمک کردن به دوستان در مورد انتخاب منابع ،حل مشکلات درسی،تعیین وقت برای درس خواندن پاسخ دادن به سوال های مرتبط با کنکور کاردانی به کارشناسی و.... هست.
یک چیزی ک بهتون میگم و از این حرف مطمئن باشید اگه از همین الان برنامه ریزی کنید و حد اقل روزی 2 ساعت درس بخونید از الان من قول بهتون میدم رتبه دو رقمی داشته باشید به صورت تضمینی حتی رتبه های تک رقمی
بچه هایی ک این ترم ترم 2 هستند یا ترم 3 و یا ترم 4 میتونن شروع کنند به خوندن
دوستان من پارسال ترم 2 بودم همین موقع ها شروع کردم به خوندن هرچند متاسفانه به دلیل مشکلاتی ک داشتم درس نخوندم تا 13 خرداد شروع به درس خوندن کردم.
وقتتون رو از دست ندید ک بعدا میگید ای کاش میخوندم
در برنامه درسی هم اساتیدی ک اینجا هستند و خود من تا جایی ک بتونم بهتون کمک میکنم
درسته ک هنوز جواب کنکور 91 نیومده ولی دیگه فکر کنم وقتشه تاپیک 92 رو بزنیم
مطمئن باشید کنکور 92 بدون تاخیر برگزار میشه(تجربه کنکور 89 و 90 کاردانی این رو میگه)
هر کس سوالی داشت اینجا مطرح کنه مشکلات درسیتونم تا جایی ک بتونیم کمک میکنیم به همدیگه
دوستانی ک قصد دارن برای این کنکور شرکت کنند توی تاپیک اعلام کنند و با رنگ قرمز و درشت بنویسند ک قصد دارن توی کنکور شرکت کنند ک هم اسمشون تو تاپیک اول قرار بگیره و هم اینکه از بقیه بچه ها متمایز باشن