آ(خواهشا راهنمایی و کمکم کنید تا التماس نکردم)
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
آ(خواهشا راهنمایی و کمکم کنید تا التماس نکردم)
سلام-من کنکور دولتی رو خوب دادم به احتمال زیاد دولتی تهران یا حالا یه جایی دیگه قبول میشم-ولی حالا یه کار تمام وقت پیدا کردم میخواهم برم پیام نور کمکم کنید چطوری برم -می خواهم شهر خودمون بمونم و کار کنم مرتبط بارشته ام وحقوقش ام خوبه ولی تمام وقته-حالا جای پیام نوری چیزی هست که من برم بزارن نری سر کلاس
.................................................................خواهش میکنم

Re: آ(خواهشا راهنمایی و کمکم کنید تا التماس نکردم)
اگه بقیه فهمیدن مشکل این خانوم چیه به منم بگنsam90 نوشته شده:سلام-من کنکور دولتی رو خوب دادم به احتمال زیاد دولتی تهران یا حالا یه جایی دیگه قبول میشم-ولی حالا یه کار تمام وقت پیدا کردم میخواهم برم پیام نور کمکم کنید چطوری برم -می خواهم شهر خودمون بمونم و کار کنم مرتبط بارشته ام وحقوقش ام خوبه ولی تمام وقته-حالا جای پیام نوری چیزی هست که من برم بزارن نری سر کلاس![]()
![]()
خب دولتی قبول شدی برو دیگه....کار کار کار...همیشه کار هست....اسن وقتی قبول شدی برو سر کار...با استاد بحرف بگو مشکل دارم برو سر کار والله
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
سلام
به نظر من اگه کنکور رو خوب دادی کارو ولش کن
اول و آخرش که باید درستو ادامه بدی پس زودتر تمومش کن
منم سال قبل به امید کار اصلا نرفتم کنکور بدم اما فقط 2ماه سرکار بودم و بعدش پشیمون ازینکه 1سال رو هدر دادم
به نظر من اگه کنکور رو خوب دادی کارو ولش کن
اول و آخرش که باید درستو ادامه بدی پس زودتر تمومش کن
منم سال قبل به امید کار اصلا نرفتم کنکور بدم اما فقط 2ماه سرکار بودم و بعدش پشیمون ازینکه 1سال رو هدر دادم
اخه تهرانم که قبول شدم خوابگاه که نمیدن ترمی یه میلیون خرج داره ولی اینجا ماهی 500 کار میکنی در ضمن پسرم --خانوم نیستم عزیزsiteman نوشته شده:اگه بقیه فهمیدن مشکل این خانوم چیه به منم بگنsam90 نوشته شده:سلام-من کنکور دولتی رو خوب دادم به احتمال زیاد دولتی تهران یا حالا یه جایی دیگه قبول میشم-ولی حالا یه کار تمام وقت پیدا کردم میخواهم برم پیام نور کمکم کنید چطوری برم -می خواهم شهر خودمون بمونم و کار کنم مرتبط بارشته ام وحقوقش ام خوبه ولی تمام وقته-حالا جای پیام نوری چیزی هست که من برم بزارن نری سر کلاس![]()
![]()
![]()
خب دولتی قبول شدی برو دیگه....کار کار کار...همیشه کار هست....اسن وقتی قبول شدی برو سر کار...با استاد بحرف بگو مشکل دارم برو سر کار والله
کنکور کاردانی به کارشناسی تا جایی که من اطلاع دارم ، پیام نور نداره
فقط پیام نور فراگیر هستش که ربطی به این کنکوری که دادی نداره
دفترچه اش مهرماه میاد و امتحانش هم دی ماهه
نیازی به خوندن هم نداره ، فقط کافیه سر جلسه حضور داشته باشی
داداشم همه ی درس هاشو منفی زده بود ولی بازم قبول شده بود
اگه کس دیگه ای اطلاعات جامع تری داره ، خوشحال میشم بدونم
فقط پیام نور فراگیر هستش که ربطی به این کنکوری که دادی نداره
دفترچه اش مهرماه میاد و امتحانش هم دی ماهه
نیازی به خوندن هم نداره ، فقط کافیه سر جلسه حضور داشته باشی
داداشم همه ی درس هاشو منفی زده بود ولی بازم قبول شده بود
اگه کس دیگه ای اطلاعات جامع تری داره ، خوشحال میشم بدونم