Moh3n II نوشته شده:به نظر من بهترین و کامل ترین بررسی رو موسسه اندیشه اساتید انجام میده و باید منتظر کلید اونا باشیم.
الکی نیست که بهترین رتبه ها همیشه مال اندیشه اساتید و عادلی نیاس دیگه...
یه کم تبلیغ کنیم خودمونو
ولی خداییش عادلی نیا کارش درسته نیازی به تبلیغ ما نداره
کمتر استادی پیدا می شه که کارهایی که اون واسه بچه ها انجام می ده رو انجام بده.
اینکه بیاد تو اینترنت جواب بچه ها رو بده و اینا....

دوستان فکر کنم تالار دیگه کم کم داره میشه تالار تبلیغاتی آقادی عادلی نیا
اگه میشه گفت که منم به نمایندگی از بچه های learnsalami بگم
توی این لحظاتی که هممون دنیای استرس بودیم و بعد کنکور میخواستیم ببینیم چه گندی زدیم اثری از عادلی نیا و کلیداش ندیدیم. ولی تو همین زمان آقای اکبرپور با بچه ها داشتن کل تست های دفترچه رو از ساعت 12 ظهر تا عصر بررسی می کردن و جواب همه تلفن های بچه ها رو هم می دادن و بعدشم دقیقه به دقیقه سایت learnsalami داشت سوال و کلید رو آپلود می کرد و اگه چک می کردین این کار تا نصف شب داشت تکرار می شد و این یعنی اهمیت دادن به اوضاع روحی بچه ها
حتی من باهاشون تماس داشتم و پیگیری کلیدای سیستم و مدار و میکردم و گفتن آقای جمعدار فعلاً مسافرتن و آقای سلامی رو هم کلیداشون رو 11 12 شب بود که گرفتن و گذاشتن و ازشون خواهش کردم خودشون کلید اولیه مدار بدن تا مهندس جمعدار بیاد و این کار و کردن
حالا بی انصافیه که به کلید اولیه ایشون اونم تو درس مدار که با ایشون نیست اینجور اعتراض بشه
انصافاٌ دستشون درد نکنه. همینکه به اس ام اسای ما تا نصف شب جواب دادن و تو تدریس و مشاوره و .... هیچ وقت کم نذاشتن کلی برای من یکی ارزش داره
ضمناً رتبه ها هم که فعلاً نیومده و بعد که بیاد میبینید که رتبه برترا برای کجاست ولی برای پارسال کخ هست و روی سایت learnsalami قرار داره
رتبه 2 و 3 کشوری و کلی رتبه تاپ دیگه برای اینا بوده
میتونید ببینید :
http://www.learnsalami.com/news/show_detail.asp?id=162
پس خواهشاً اگه تبلیغ هم میخواین بکنید انصاف رو رعایت کنید
از همه هم کلاسی های خودم تو learnsalami هم دعوت می کنم بیان و حرفاشونو بزنن که مظلوم واقع شدیم