در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
elikap
- کاربر معمولي

- محل اقامت: ایران
-
تماس:
توسط elikap » چهارشنبه 24 خرداد 1391, 2:42 pm
elikap نوشته شده:shell69 نوشته شده:
من نمیدونم چرا خیلی ها از یه مرحله ای شدن آزمون نگران هستن... خوب ما بر اساس علائق مون انتخاب میکنیم، توی کنکور ما که برعکس نظری ها الویت انتخاب نقشی نداره. از انتخاب اول نگاه میکنن میان پایین هرکدوم رتبه مون بهش خورد قبول میشیم. تعداد دانشگاه هامون هم اونقدرا زیاد نیست و فکر نکنم کسی بیست تا انتخاب براش کم باشه پس نگران اون قضیه هم نباشید

دوست عزیز تک مرحله ای بشه به ضرر همس مثلا خیلیا دوست دارن رجایی بخونن
رجایی اول میزنن بعد شمسی پور بعد ...
حالا اگه طرف رتبش به شمسی پور بخوره ولی نتونه رجایی قبول شه دوتا احتمال پیش میاد
یا ایشون توی شمسی پور قبول میشه در صورتی که رتبش خیلی خوب باشه
یا اینکه قبول نمیشه چون اولویت دومش بوده اول اولویت های اول رو بررسی میکنن ممکنه یکی از ایشون رتبش کمتر باشه ولی در حد شمسی پور باشه و شمسی پور انتخاب اولش باشه این اقا شمسی پور قبول میشه حالا فرقش رو فهمیدید؟
بعدشم وقتی من بدونم رتبم چنده میدونم کدوم یونی قبول میشم وقتی نبودم چیو بزنم اخه ممکنه چندتا دانشگاه تاپ بزنم ولی رتبم بد بشه اونموقع قبول نمیشم اصلا ماکه از قبل نمیدونیم رتبمون رو توی کنکور اینهام به دلیل استاندارد نبودن حدودی هم نمیشه نظر داد
با تشکر از شما که توی بحث شرکت کردید و توضیحات خوب آقا محسن، همینطور که ایشون گفتن و سنجش هم همیشه اعلام میکنه انتخاب ها صرفا بر اساس علائق بررسی میشن. مثلا اگه کسی با رتبه
100 انتخاب اولش رجایی و دومی شمسی پور باشه، اما نتونه رجایی قبول بشه،
و کسی هم با رتبه
101 انتخاب اولش شمسی پور باشه، بدون توجه به الویت انتخاب ها حق با رتبه 100 هست و ایشون الویت بالاتری رو برای شمسی پور دارن.
پس توی مثال شما هم اون شخص فرضی اگه رتبه اش به شمسی پور بخوره قطعا قبوله و اولویتش هم از اونی که با رتبه بدتر شمسی پور رو به عنوان انتخاب اولش لحاظ کرده باشه بالاتره.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
-
elikap
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط elikap » چهارشنبه 24 خرداد 1391, 2:52 pm
Moh3n.Cinema نوشته شده:
... اما در نهایت بهتره وقت انتخاب رشته جدا باشه که بچه ها درباره مراکز تحقیق کنن خصوصا درباره شمسی پور و رجایی که واقعا مثل هندوانه در بسته هستن و از شهرستان بیای تهران می بینی اصلا ارزش ندارن
آقا محسن شما که پارسال با رتبه خیلی خوبی رفتید شمسی پور، فکر کنم 54 بود رتبه تون، میشه بگید چرا از دانشگاه های تهران گله دارید؟ یعنی واقعا آنقدری که به نظر میرسد تعریفی نیستند؟

-
elikap
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط elikap » چهارشنبه 24 خرداد 1391, 9:14 pm
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با ثبت نام و شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391
1391/03/24
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند نظر به اينكه با توجه به سياستهاي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و دانشگاه آزاد اسلامي مقرر گرديده است آزمون مذكور با آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي تجميع شده و به صورت متمركز برگزار گردد . لذا تاريخ ثبت نام آزمون فوق الذكر از روز سه شنبه مورخ 30/3/1391 شروع و تا پايان روز سه شنبه 6/4/1391 ادامه خواهد داشت .
ضمناً اطلاعيه تكميلي درخصوص شرايط و ضوابط ثبت نام در روز شنبه 27/3/91 در سايت سازمان و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 29/3/91 اعلام خواهد شد .
منبع خبر
حالا باید صبر کرد و دید منظور از تجمیع کنکور سراسری با آزاد چیست و این کار به نفع داوطلبان هست یا نه؟
-
ماتینا
- کاربر ساده

توسط ماتینا » چهارشنبه 24 خرداد 1391, 10:29 pm
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 مي رساند نظر به اينكه با توجه به سياستهاي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري و دانشگاه آزاد اسلامي مقرر گرديده است آزمون مذكور با آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي تجميع شده و به صورت متمركز برگزار گردد . لذا تاريخ ثبت نام آزمون فوق الذكر از روز سه شنبه مورخ 30/3/1391 شروع و تا پايان روز سه شنبه 6/4/1391 ادامه خواهد داشت .
ضمناً اطلاعيه تكميلي درخصوص شرايط و ضوابط ثبت نام در روز شنبه 27/3/91 در سايت سازمان و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 29/3/91 اعلام خواهد شد .
-
Meti
- کاربر متوسط

- محل اقامت: tabriz
-
تماس:
توسط Meti » چهارشنبه 24 خرداد 1391, 10:54 pm
فک کنم نتیجش هم برای سراسری باشه هم آزاد یه کنکور برای دو جا
فنی 2 تبریز-> ucna -> ؟
-
shell69
- كاربر عالي

توسط shell69 » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 12:10 am
Meti نوشته شده:فک کنم نتیجش هم برای سراسری باشه هم آزاد یه کنکور برای دو جا
منم همین فکرو کردم
خدا کنه اینطوری نباشه که فک کردیم
وگرنه سطح رقابت بالا میره
اونایی که هم نمیخواستن سراسری شرکت کنن شرکت میکنن
-
Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
-
تماس:
توسط Moh3n II » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 12:11 am
خیلی تا دفترچه رو نخوند نمی شه گفت این حرکت بده با خوبه...
جزییات انتخاب شهر هنوز مشخص نشده و...
ولی برای راحتی و یکبار برگزار شدن آزمون این حرکت انجام شده...
برای کسایی که می خوان سراسری قبول شن ظاهرا فرقی نداره و مهم همون بحث انتخاب شهره که باید ببینیم چطوری انجام می شه...
از طرفی سوالات هم نامشخصه چون که ازاد همیشه اسون تره سوالاتش...
فقط صحبتی از دانشگاه های دولتی نشده و امیدوارم این حداقل ظرفیت های دولتی پابرجا باشه که اگه این باشه باز خیالمون راحت تره...
باید دید انتخاب رشته اشون در پارت های جداست یا اونم ترکیبیه؟
که این موارد یخورده انتخاب شهرم سخت می کنه.
-
barabox
- کاربر معمولي

توسط barabox » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 9:39 am
دوستان من كاردانيمو آي تي خوندم
كسي ميدونه تو كارشناسي نرم افزار به مشكل ميخورم يعني
درسهايي هست كه نتونيم پاس كنيم

-
Moh3n II

-
تماس:
توسط Moh3n II » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 9:57 am
barabox نوشته شده:دوستان من كاردانيمو آي تي خوندم

اگه معدلت خوب باشه جایی هم قبول می شی درست حسابی باشه (دولتی) خیلی گیر نمی دن ولی قانونا باید پیش بخوره...
اما غیر انتفاعی ها بازی درمیارن گهگاه
-
barabox
- کاربر معمولي

توسط barabox » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 11:03 am
Moh3n.Cinema نوشته شده:barabox نوشته شده:دوستان من كاردانيمو آي تي خوندم

اگه معدلت خوب باشه جایی هم قبول می شی درست حسابی باشه (دولتی) خیلی گیر نمی دن ولی قانونا باید پیش بخوره...
اما غیر انتفاعی ها بازی درمیارن گهگاه
معدل كاردانيم 17 شد
مشكل من درس دادن استاداس اگه درس بدن مشكلي نيست هر درسي باشه راحت پاس ميكنم
ولي بعضي ها ميگن كه همه استادا اهل درس دادن نيستن مرجع ميدن ميگن برين بخونيد
اينطوري يكم به مشكل ميخورم

-
Moh3n II

-
تماس:
توسط Moh3n II » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 1:39 pm
با این اتفاق چند تا مرد پیش می آید که به نظرم رسید بگم :
اول اینکه احتمال یک مرحله ای شدن بیش از پیش شه با توجه به اینکه سیستم دانشگاه آزاد همینه و اگر یک مرحله ای باشه و دوستان رو ازاد هم حساب کرده باشند انتخاب شهرشون سخت می شه با توجه به اینکه از کنکور و رتبه هم بی خبریم .
دوم اینکه سطح سوالات سراسری همیشه بالاتر بوده و سرفصلاش بیشتر پس اگر کسی می خواد تو آزاد قبول شه باید مباحث بیشتری رو بخونه.
سوم اینکه باید دید سیستم انتخاب شهر و انتخاب جداست برای آزاد یا اونهم میاد پخش می شه بین سراسری ها.
اگر یک مرحله ای شه فقط کمی انتخاب شهر حساس می شه و دوستانی که آزاد می خواستن فقط شرکت کنند یه کم به ضررشون می شه.
برای بچه هایی که روی سراسری حساب کردن و مباحث رو همه رو خوندن اتفاقی پیش نمیاد یک مرحله ای هم بشه طبق علاقه می زنند و سیستم دو مرحله ای هم همینطور بود.
من نظرم اینه این کار کار خوبیه به شرطیکه 2 مرحله ای بمونه... چون اونوقت شما رتبتو داری با یک بار کنکور دادن انتخاب می کنی که ازاد بزنی یا سراسری...این حرکت اونوقت خوب می شه. اما شاید کمبود وقت به این طرح لطمه بزنه. امیدوارم 2 مرحله ای بمونه
-
hamid88
- کاربر ساده

توسط hamid88 » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 5:26 pm
اصفهان دانشگاه دولتی در مقطع کاردانی به کارشناسی نرم افزار ندارد ؟!؟
و به نظر شما جهاد و اشرفی اصفهانی بهتر است یا دانشگاه آزاد ( خوراسگان و نجف آباد )
-
disloyal
- کاربر معمولي

توسط disloyal » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 6:53 pm
به نظرم اگه دو مرحله ای باشه اشکالی نداره و واسه ما که میخواستیم دولتی امتحان بدیم فرقی نمیکنه البته اگه سهمیه دولتی هارو به غارت نبرده باشند:دی باید ببینیم چی میشه
-
shell69
- كاربر عالي

توسط shell69 » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 10:55 pm
دوستانی که میکن یه مرحله ای فرق به حالمون نمیکنه باید عرض کنم که من برا کاردانی رتبم با دوستم که شبانه قبول شد اختلاف کمی داشت
بعد اینکه یک مرحله ای بود
من انتخابای اولم رو همش روزانه زدم شبانه رو گذاشتم اخرین انتخاب
دوستم شبانه رو اولین انتخابش زده بود!
دوستم قبول شد و من موندم
حالا متوجه شدید فرق یک مرحله ای با 2 مرحله ای چیه؟
با دو مرحله ای میتونید بر اساس رتبتون شهرتونو انتخاب کنید و این خیلی به نفع ماست
ولی یک مرحله ایم اگه باشه نمیدونید کنکورتون رو خوب میدین یا نه برا همین همیشه جاهایی که دوس دارید و میزنید و جاهایی که سطحشون بالاس
بعد اگه انتخابای بعدیت سطحشون پایین تر باشه شاید دیگه اونوقت ظرفیت تکمیل بشه و نتونیم حتی جاهایی که سطحشون پایین بوده قبول بشیم!!!!!!!!!!!
حالا متوجه شدین؟
لطفا انقد نگید فرقی نمیکنه
اینجوری حرص آدمو بالا میارید
لطفا به دل نگیرید اینارو دوستانه گفتم
-
barabox
- کاربر معمولي

توسط barabox » پنجشنبه 25 خرداد 1391, 11:18 pm