دفترچه ی کارشناسی ناپیوسته
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
دفترچه ی کارشناسی ناپیوسته
این دفترچه که قرار بود 17 خرداد بیاد پس چرا میریم تو سایت سازمان سنجش هیچ خبری نیست
Re: دفترچه ی کارشناسی ناپیوسته
معمولا بعد از ظهر همان روز می اید. روال اکثرا همین بوده.
سلام بر دوستان
سازمان سنجش واسه برگزاری هر امتحان دو سه ماه قبل تو تلویزیون میگه و تو سایتش لااقل یک خبر در رابطش میزنه.امروز 17 خرداد،هنوز هیچ خبری نیست.یه خبر کوچیک هم نزده.انگار نه انگار چندین هزار نفر منتطر ثبت نام هستند...
واقعا که ...

سازمان سنجش واسه برگزاری هر امتحان دو سه ماه قبل تو تلویزیون میگه و تو سایتش لااقل یک خبر در رابطش میزنه.امروز 17 خرداد،هنوز هیچ خبری نیست.یه خبر کوچیک هم نزده.انگار نه انگار چندین هزار نفر منتطر ثبت نام هستند...
واقعا که ...
- farzin_mehr2008
- کاربر ساده

- محل اقامت: TeH
اینجور که شواهد نشون میده خبری از کنکور نیست. بیاین دورهمی بریم سربازی 
معمولا سازمان سنجش چند روز قبل از تاریخ شروع ثبت نام اطلاعیه ثبت نام و شرایط رو میزنه که هنوز این کارو نکرده
...
سلام بچه ها به سازمان سنجش پیغام دادم ثبت نام ما کی شروع میشه فورا جوابمو دادن:
عنوان درخواست امروز 17ام هست پس چي شد؟؟؟
تاريخ ارسال جواب 1391/03/17-13:40
پاسخ با سلام بر اساس پیش بینی های بعمل آمده ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1391 از تاریخ 17/3/91 آغاز و تا 23/3/91 ادامه خواهد داشت وشما از عصر روز 17/3/1390 میتوانید وارد سایت شده واطلاعات لازم دریافت نمایید ضمنا زمان برگزاری آزمون 2/6/91 می باشد با تشکر
عنوان درخواست امروز 17ام هست پس چي شد؟؟؟
تاريخ ارسال جواب 1391/03/17-13:40
پاسخ با سلام بر اساس پیش بینی های بعمل آمده ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1391 از تاریخ 17/3/91 آغاز و تا 23/3/91 ادامه خواهد داشت وشما از عصر روز 17/3/1390 میتوانید وارد سایت شده واطلاعات لازم دریافت نمایید ضمنا زمان برگزاری آزمون 2/6/91 می باشد با تشکر
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
بچه ها تاخیر از سوی سنجش اصلا چیز جدید و بعیدی نیست...
نگران نباشید
نگران نباشید
حالا زیاد عجله نکنید ،سنجش دیگه ،خسته هستند از این همه آزمون ،یکم بهوشون فرصت بدین...
منتظر می مونیم تا دفترچه ها بیاد...چون کاره دیگه ای نمی تونیم انجام بدیم.دو سال پیش کنکور کاردانی رو که اونجوری برگزار کردن.اینم از کنکور کارشناسی ما... نمی دونم مسئول این نابسامانی ها کیه خوشحال باشیم بیخیال
منتظر می مونیم تا دفترچه ها بیاد...چون کاره دیگه ای نمی تونیم انجام بدیم.دو سال پیش کنکور کاردانی رو که اونجوری برگزار کردن.اینم از کنکور کارشناسی ما... نمی دونم مسئول این نابسامانی ها کیه خوشحال باشیم بیخیال
من پنج شنبه سوال کرده بودم از سازمان سنجش که دفترچه ها کی میان که اون ها امروز(شنبه20) جواب دادن:
عنوان درخواست :دفترچه هاي ازمون کارداني به کارشناسي کي مياد
تاريخ ارسال جواب 1391/03/20-7:56
پاسخ : با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر
حالا بشینیم تا آقایون برای ما تصمیم بگیرند...
عنوان درخواست :دفترچه هاي ازمون کارداني به کارشناسي کي مياد
تاريخ ارسال جواب 1391/03/20-7:56
پاسخ : با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر
حالا بشینیم تا آقایون برای ما تصمیم بگیرند...
-
golnaz_emg720
سلام
من از هفدهم تا امروز که بیستمه چند بار برای سازمان سنجش پیام گذاشتم هر بار هم به من این جوابو دادن :
اطلاعات لازم در اين خصوص متعاقبا و از طريق سايت سازمان و نشريه پيك سنجش در اختيار داوطلبان قرار داده خواهد شد.
متنشم عوض نمی کنن من دلم خوش شه!!!
ولی نا امید نشید حتما دفترچه ها میاد تا فردا که انتخاب رشته و اصلاحیه دکتراست و نوبت به ما نمیرسه . ولی تو همین هفته میاد .
من از هفدهم تا امروز که بیستمه چند بار برای سازمان سنجش پیام گذاشتم هر بار هم به من این جوابو دادن :
اطلاعات لازم در اين خصوص متعاقبا و از طريق سايت سازمان و نشريه پيك سنجش در اختيار داوطلبان قرار داده خواهد شد.
متنشم عوض نمی کنن من دلم خوش شه!!!
ولی نا امید نشید حتما دفترچه ها میاد تا فردا که انتخاب رشته و اصلاحیه دکتراست و نوبت به ما نمیرسه . ولی تو همین هفته میاد .
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
پس احتمالا در پیک سنجش همین هفته اطلاعات راجع به کنکور درج خواهد شد.
سلام بچه ها....................................من قلبم ضعیفه لطفا هرچی شد بهم خبر بدید در مورد دفترچه ....مرسی از همتون.