مرکز علمی کاربردی مالک اشتر
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- محل اقامت: تهران
- تماس:
مرکز علمی کاربردی مالک اشتر
سلام
بچه ها هرکی مالک اشتر قبول شده بگه
واینکه مصاحبه اش چه طوری؟
بچه ها هرکی مالک اشتر قبول شده بگه
واینکه مصاحبه اش چه طوری؟
-
mahdiazizi
Re: مرکز علمی کاربردی مالک اشتر
سلام دوستان. من مصاحبه دانشگاه رو انجام دادم. کسی میدونه جوابش کی میاد؟ به هر کی میگم یه تاریخ میگه:-(
-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- تماس:
سلام دوست عزیز.من بعد از مصاحبه پرسیدم گفتن که احتمالا 2الی 3 هفته دیگه جوابش میاد.انشالله که قبول می شین.
mahdiazizi نوشته شده:سلام دوستان. من مصاحبه دانشگاه رو انجام دادم. کسی میدونه جوابش کی میاد؟ به هر کی میگم یه تاریخ میگه:-(
-
mahdiazizi
ممنونم. بلاخره یکی پیدا شد اونجا قبول بشه و تو مصاحبش شرکت کرده باشه.
ولی بعید میدونم تا قبل از عید جوابش بیاد... اونجوری که بووش میاد 2یا3 ماه طول میکشه. شما چی قبول شدید؟؟
-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- تماس:
چرا 2 الی 3 ماه طول می کشه؟البته اگه طول بکشه به نفع منه. اخه من پروژه رو تازه تحویل دادم و هنوز جواب نمره ش نیمده.من میدیریت آی سی تی و سیستم های تحت شبکه قبول شدم. شما چی قبول شدید؟
mahdiazizi نوشته شده:ممنونم. بلاخره یکی پیدا شد اونجا قبول بشه و تو مصاحبش شرکت کرده باشه.ولی بعید میدونم تا قبل از عید جوابش بیاد... اونجوری که بووش میاد 2یا3 ماه طول میکشه. شما چی قبول شدید؟؟
-
mahdiazizi
خوبه. من نرم افزار قبول شدم. البته من متمرکز علوم و فنون قزوین هم قبول شدم و الانم میرم سره کلاس. دانشگاه خوبیه. مالک اشتر هم شرکت کردیم ببینم چی میشه(به قول معروف تیری تو تاریکی زدیم:-)). شما کجایه تهرانید؟؟؟ 
-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- تماس:
من خیابون ولیعصر هستم.شما کجایید؟
من متمرکز قبول نشدم متاسفانه .فقط نیمه متمرکز.
موفق باشیدهر جا که هستید
من متمرکز قبول نشدم متاسفانه .فقط نیمه متمرکز.
موفق باشیدهر جا که هستید
mahdiazizi نوشته شده:خوبه. من نرم افزار قبول شدم. البته من متمرکز علوم و فنون قزوین هم قبول شدم و الانم میرم سره کلاس. دانشگاه خوبیه. مالک اشتر هم شرکت کردیم ببینم چی میشه(به قول معروف تیری تو تاریکی زدیم:-)). شما کجایه تهرانید؟؟؟
آخرین ویرایش توسط elnaz_45997 در چهارشنبه 24 اسفند 1390, 8:44 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
-
mahdiazizi
nn
آخرین ویرایش توسط mahdiazizi در سهشنبه 23 اسفند 1390, 11:13 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- تماس:
بله من هم چهارم رفتم.البته صبح زود هفت و نیم اونجا بودم تا هشت که رفتم مصاحبه.
mahdiazizi نوشته شده:مرسی شما هم همینطور. من افسریه ام. شما هم 4رم (پنجشنبه) مصاحبه دادید؟ شاید اونجا همدیگرو تصادفی دیده باشیم؟تو فیس بوک عضو نیستی؟
آخرین ویرایش توسط elnaz_45997 در چهارشنبه 24 اسفند 1390, 8:03 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
-
mahdiazizi
راستی یه خبر خوب. امروز با یه بنده خدایی صحبت کردم که سال قبل شرایط مارو داشت و میگفت که جوابش اوسط اردیبهشت میاد. دعا کن که قبول شیم من مسیرم تا قزوین یخورده سخته 
آخرین ویرایش توسط mahdiazizi در سهشنبه 23 اسفند 1390, 11:10 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- تماس:
سلام
امیدوارم که قبول شیم و من با این وضعیتی که دارم رو هم قبول کنن چون اصل مدرکم یا مدرک موقتم معلوم نیست کی آماده بشه.البته هر چی خدا صلاح بدونه.
براتون دعا می کنم قبول بشید .
این کسی که باهاشون صحبت کردین نگفتن که پارسال چه موقع کنکور دادن و کی جواب اومد که قبول شدن و رفتن برای مصاحبه؟
براتون دعا می کنم قبول بشید .
این کسی که باهاشون صحبت کردین نگفتن که پارسال چه موقع کنکور دادن و کی جواب اومد که قبول شدن و رفتن برای مصاحبه؟
آخرین ویرایش توسط elnaz_45997 در چهارشنبه 24 اسفند 1390, 8:06 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- تماس:
پس چرا این نتایج نمیاد؟
-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- تماس:
اخه پس چرا این نتایج نمیاد ؟ تا کی باید صبر کنیم؟

-
elnaz_45997
- کاربر متوسط

- تماس:
من رفتم سایت علمی کاربردی یه نامه نوشتم که جواب نیمه متمرکز علمی کاربردی سال 90 کی می یاد ؟ جواب دادن تا اخر اردیبهشت ماه میاد .