دوستای عزیزم سلام
بی مقدمه برم سر اصل مطلب
من یه سربازم
البته دانشجوی کاردانی کامپیوتر بودم که بعد از دو ترم خوندن بنا به کمبود معدلم تو اسفند ماه 89 اخراج شدم . بعد ازون دوباره تو کنکور کاردانی 90 شرکت کردم و روزانه رشت (شهید چمران) ورودی بهمن شدم ولی چون اخراجی بودم نظام وظیفه بهم معافیت تحصیلی صادر نکرد و نتونستم ثبت نام کنم و این بود که آبان ماه امسال رفتم خدمت و الانم 4 ماهه که درحالا خدمتم . اردیبهشت ماه 92 هم خدمتم تموم میشه .
راستش میخوام تو کنکور 91 شرکت کنم . ازین بابت مطمئنم که قبول میشم . و اگه شرایط کنکور 91 مثل 90 باشه میدونم که ورودی بهمن (روزانه) میشم (چون متولد نیمه دومم) .
حالا سوالم اینه که درصورتی که قبول شم ، میتونم از دانشگاه یه ترم (ینی بهمن تا خرداد )مرخصی بگیرم که وقتی خدمتو تموم کردم برم دانشگاهو ثبت ناممو تکمیل کنمو از مهرماه با ترم اولی های مهر ماه 92 شروع کنم ؟؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید چون از همین امروز فردا میخوام استارت بزنم در حین خدمت بخونم
سوال درمورد مرخصی تحصیلی
مدیر انجمن: fatemi
Re: سوال درمورد مرخصی تحصیلی
سلام دوست عزیز معمولا دانشگاهها ترم اول رو به کسی مرخصی نمیدهند ولی بازم همه چیز بستگی به خود دانشگاه داره شاید اگه شرایط رو بهشون بگی قبول کنند
رمز موفقیت درسخون:
STUDY while others are sleeping
مطالعه کن وقتی که دیگران در خوابند
سپاس فراوان ازین که به سوالم جواب دادین
حالا یه سوال دیگه اومد ذهنم
اینکه فرض کنیم قبول شدمو ولی دانشگاه موافقت نکرد مرخصی بده . حالا من میتونم 92 (بعد تموم شدن خدمتم) دوباره کنکور بدم ؟؟؟؟ یهو نگن چون 91 شرکت کردیو نرفتی حالا از شرکت تو کنکور 92 محرومی؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم به این سوالم پاسخ بدین
پیشاپیش سپاسگذارم
حالا یه سوال دیگه اومد ذهنم
اینکه فرض کنیم قبول شدمو ولی دانشگاه موافقت نکرد مرخصی بده . حالا من میتونم 92 (بعد تموم شدن خدمتم) دوباره کنکور بدم ؟؟؟؟ یهو نگن چون 91 شرکت کردیو نرفتی حالا از شرکت تو کنکور 92 محرومی؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم به این سوالم پاسخ بدین
پیشاپیش سپاسگذارم
انشاالله که قبول می کنند اگه خدایی نکرده قبول نکردند شما همونجا انصرافت رو اعلام می کنی و سال بعدش هم میتونی دوباره کنکور بدی و هیچ مشکلی هم براتون پیش نمی یاد موفق باشید 
رمز موفقیت درسخون: