در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
mansooreh_64
- محل اقامت: اصفهان
توسط mansooreh_64 » دوشنبه 8 اسفند 1390, 12:01 am
سلام به همه موفق های کنکور 91
اگه مسخره ام نمی کنید

باید بگم که من همین الان تصمیم گرفتم که واسه آزمون کارشناسی ناپیوسته سراسری آماده بشم.
نمیدونم آخرش تکلیف این آزمون چی میشه و هست ، نیست ، دفترچه میاد، نمیاد ، کی میاد و ... اما یه سوال فنی :
آیا به نظرتون اگه بخوایم با پیش فرض های سال قبل زمان آزمون رو تخمین بزنیم ، من که 6 سال از دنیای تحصیل آکادمیک دور بودم، فرصت دارم و میتونم خودمو آماده کنم؟

« من خويشاوند نزديك هر انساني هستم . نه ايراني را به غير ايراني ترجيح مي دهم نه انيراني را به ايراني . من يك لر بلوچ كرد فارس ، يك فارسي زبان ترك ، يك آفريقائي اروپائي استراليائي آمريكائي آسيائي ام ، يك سياه پوست زردپوست سرخ پوست سفيدم كه نه تنها با خودم و ديگران كمترين مشكلي ندارم بلكه بدون حضور ديگران وحشت مرگ را زير پوستم احساس مي كنم .
من انساني هستم ميان انسان هاي ديگر بر سياره ی مقدس زمين ، كه بدون ديگران معنائي ندارم »
-
Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
-
تماس:
توسط Moh3n II » دوشنبه 8 اسفند 1390, 7:07 pm
مهندس عادلی نیا : تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی تغییر خواهد کرد.
استاد عادلی نیا طی آخرین صحبت هایش درباره نامشخصی کنکور امسال گفت : فرضیه حذف کنکور کارشناسی و ورود به دانشگاه بدون کنکور کاملا رد است. چرا که با وجود این همه داوطلب نمی توان سیستم تکمیل ظرفیت را در کنکور پیاده کرد و دانشگاه های دولتی هم نمی توانند بدون کنکور دانشجو بگیرند... اصلی ترین علتی که به ذهن می رسد عدم رسیدن به تصمیم نهایی سنجش برای تاریخ برگزاری کنکور است.از آنجایی که در سال 91 تاریخ همیشگی برگزاری کنکور کارشناسی مصادف با ماه رمضان شده است شنیده ایم که سنجش تصمیم قطعی برای تاریخ کنکور نگرفته است و درگیر آن است!
با توجه به اینکه یک هفته قبل از آغاز مرداد تاریخ برگزاری کنکور سراسری 91 است پس نمی توان این کنکور را یک هفته عقب انداخت و برگزاری کنکور کارشناسی همزمان با کنکور سراسری ممکن نیست.اگر سنجش بخواهد کنکور را پس از ماه رمضان و شهریور ماه برگزار کند با توجه به فرصت همیشگی 50 تا 60 روزه اعلام نتایج قطعا اعلام نتایج و ثبت نام به نیمه آبان ماه موکول خواهد شد.فرضیه دیگری نیز می گوید سنجش برای راحتی خود همانند دانشگاه آزاد کنکور کارشناسی را به نوبت دوم منتقل کند که این ممکن است برای خدمت سربازی برخی مشکل ساز شود. قطعا سنجش باید تا پایان فروردین تکلیف داوطلبان را مشخص کند و دفترچه منتشر شود.
لازم به ذکر لاست اینها همگی فرضیات است و تا زمانی که سنجش چیزی را اعلام نکند تاریخ اصلی کنکور مشخص نخواهد شد.
-
elikap
- کاربر معمولي

- محل اقامت: ایران
-
تماس:
توسط elikap » دوشنبه 8 اسفند 1390, 10:57 pm
Moh3n.Cinema نوشته شده:مهندس عادلی نیا : تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی تغییر خواهد کرد.
استاد عادلی نیا طی آخرین صحبت هایش درباره نامشخصی کنکور امسال گفت : فرضیه حذف کنکور کارشناسی و ورود به دانشگاه بدون کنکور کاملا رد است. چرا که با وجود این همه داوطلب نمی توان سیستم تکمیل ظرفیت را در کنکور پیاده کرد و دانشگاه های دولتی هم نمی توانند بدون کنکور دانشجو بگیرند...
سلام به همگی. استاد عادلی نیا کاملا درست فرمودند من هم از سازمان سنجش در مورد کنکور 91 سوال کردم و این که چرا هیچ اطلاعیه ای در مورد زمان برگزاری کنکور یا انتشار دفترچه ها نمی دهند. این هم پاسخ سازمان:
با سلام به طور معمول ثبت نام آزمون علمی کاربردی آبان ماه و آزمون کاردانی به کارشناسی اسفندماه و یا فروردین ماه هرسال انجام می شود. اطلاعات دقیق تر در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد گردید. با تشکر
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
-
elikap
- کاربر معمولي

- محل اقامت: ایران
-
تماس:
توسط elikap » دوشنبه 8 اسفند 1390, 11:03 pm
mansooreh_64 نوشته شده:سلام به همه موفق های کنکور 91
اگه مسخره ام نمی کنید

باید بگم که من همین الان تصمیم گرفتم که واسه آزمون کارشناسی ناپیوسته سراسری آماده بشم.
نمیدونم آخرش تکلیف این آزمون چی میشه و هست ، نیست ، دفترچه میاد، نمیاد ، کی میاد و ... اما یه سوال فنی :
آیا به نظرتون اگه بخوایم با پیش فرض های سال قبل زمان آزمون رو تخمین بزنیم ، من که 6 سال از دنیای تحصیل آکادمیک دور بودم، فرصت دارم و میتونم خودمو آماده کنم؟

سلام. قطعا می تونید. برای شروع هیچوقت دیر نیست!
تازه، اگر هم سازمان سنجش بخواد کنکور رو نیمسال دوم برگزار کنه که یـــــــــه عــالـــمـه وقت دارید!
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
-
Moh3n II

-
تماس:
توسط Moh3n II » سهشنبه 9 اسفند 1390, 9:37 am
استاد عادلی نیا که همیشه درست می گه.
اما به نظر من بهتره کنکور همین تابستون باشه که باز هم تفکیک نیمه اول و نیمه دوم داشته باشیم.
پس ان شا الله تا فروردین مشکل حل خواهد شد
-
m0trix
- کاربر معمولي

توسط m0trix » سهشنبه 9 اسفند 1390, 1:02 pm
سلام.
از سنجش پرسیدم در این مورد این جواب رو دادن :
با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر
نیا باران زمین جای قشنگی نیست !
من اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است
و سوادی بلبل دارد و گل را هم دوست میدارد
-
Moh3n II

-
تماس:
توسط Moh3n II » سهشنبه 9 اسفند 1390, 7:42 pm
m0trix نوشته شده:سلام.
از سنجش پرسیدم در این مورد این جواب رو دادن :
با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر
خودشون هم تصمیم دقیقی نگرفتن والله
-
shell69
- كاربر عالي

توسط shell69 » سهشنبه 9 اسفند 1390, 10:40 pm
elikap نوشته شده:Moh3n.Cinema نوشته شده:مهندس عادلی نیا : تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی تغییر خواهد کرد.
استاد عادلی نیا طی آخرین صحبت هایش درباره نامشخصی کنکور امسال گفت : فرضیه حذف کنکور کارشناسی و ورود به دانشگاه بدون کنکور کاملا رد است. چرا که با وجود این همه داوطلب نمی توان سیستم تکمیل ظرفیت را در کنکور پیاده کرد و دانشگاه های دولتی هم نمی توانند بدون کنکور دانشجو بگیرند...
سلام به همگی. استاد عادلی نیا کاملا درست فرمودند من هم از سازمان سنجش در مورد کنکور 91 سوال کردم و این که چرا هیچ اطلاعیه ای در مورد زمان برگزاری کنکور یا انتشار دفترچه ها نمی دهند. این هم پاسخ سازمان:
با سلام به طور معمول ثبت نام آزمون علمی کاربردی آبان ماه و آزمون کاردانی به کارشناسی اسفندماه و یا فروردین ماه هرسال انجام می شود. اطلاعات دقیق تر در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد گردید. با تشکر
dkd ]یعنی چی بندازن شهریور ماااااه؟ 1 ماه تاخیر؟
به نظره من واسه کسایی که دارن درسشونو میخونن و برنامه ریزی کردن بد میشه.
خدا کنه قبل از ماه رمضون باشه
-
shell69
- كاربر عالي

توسط shell69 » سهشنبه 9 اسفند 1390, 10:42 pm
farzanehshirangi نوشته شده:سلام دوستان
من می خوام واسه کارشناسی بشینم درس بخونم اما من سرکار می رم و بیشتر وقتم و م یگیره ولی تموم سعیمو می کنم بتونم بخونم یک برنامه ریزی می خوام کسی هست کمکم کنه
من رشته it هستم و منابع درسی رو ن=هم نمی دونم و ثبت نامش هم شروع نشده مکهنابشو بگیرم
اگه می شه منابع درسی و برنامه ریزی درسا رو بهم بگین
مرسی
عزیزم خودت باید ببینی کی وقتت آزاد هستش
واسه منابع عم میتونی به pageای قبلی مراجعه کنی
برنامه ریزیه من اینجوریه که از صب تا موقع ناهار یه درس تخصصی میخونم. ظهر یه درس عمومی
عصر تا شب یه درس تخصصی دیگه
اینجوری خوب پیش میره همه چی

-
فرناز
توسط فرناز » چهارشنبه 10 اسفند 1390, 11:27 am
سلام بچه ها

من الان عضو شدم تازه کارم

میخوام واسه ارشد ام بی ای بخونم پایه ام که تو گروه تون باشم

چه طوریاس؟

-
Monire
- کاربر ساده

- محل اقامت: جایی که دل خوشه
-
تماس:
توسط Monire » چهارشنبه 10 اسفند 1390, 2:05 pm
هرچه پیش آید خوش آید ماکه کدبانوی سال 91 میشیم فک کنم!!!!اینم یه برنامه ریزی توپ تا بعد 13 فروردین>>از امروز خونه تکونی تا وقتی تموم بشه حتی باشگاه تعطیل
یه هفته مونده به عید هجوم مهمونای نوروزی و چتر زدن تا 14 یا 15 فروردین!!!درسم که اصلا حرفشو نزن که هیچ رقمه نمیشه بهش فک کرد مگه اینکه بعد عید یه زوری بزنیم ببینیم چند دختره حلاجیم!!!!!خوش به حالتون دیگه تنها تنها برین دانشگاه

~~>>خواستن توانستن است<<~~
-
shell69
- كاربر عالي

توسط shell69 » چهارشنبه 10 اسفند 1390, 10:13 pm
فرناز نوشته شده:سلام بچه ها

من الان عضو شدم تازه کارم

میخوام واسه ارشد ام بی ای بخونم پایه ام که تو گروه تون باشم

چه طوریاس؟

عزیزم اینجا کاردانی به کارشناسیه

کامپیوتر
-
shell69
- كاربر عالي

توسط shell69 » چهارشنبه 10 اسفند 1390, 10:16 pm
Monire نوشته شده:هرچه پیش آید خوش آید ماکه کدبانوی سال 91 میشیم فک کنم!!!!اینم یه برنامه ریزی توپ تا بعد 13 فروردین>>از امروز خونه تکونی تا وقتی تموم بشه حتی باشگاه تعطیل
یه هفته مونده به عید هجوم مهمونای نوروزی و چتر زدن تا 14 یا 15 فروردین!!!درسم که اصلا حرفشو نزن که هیچ رقمه نمیشه بهش فک کرد مگه اینکه بعد عید یه زوری بزنیم ببینیم چند دختره حلاجیم!!!!!خوش به حالتون دیگه تنها تنها برین دانشگاه

آورین به تو

-
maryamghoddousi
توسط maryamghoddousi » پنجشنبه 11 اسفند 1390, 10:31 am
سلام ببخشید من نرانم این دفترچه های کنکور کی میاد کاردانی به کارشناسی