Moh3n.Cinema نوشته شده:آخه عزیزم من که این سایتو نزدم اما بنر سایت نشون می ده توش در چه موردی حرف می زنن اینها کاملا واضحه.
درسته که لحن مودبانه شما و چند دوست دیگه از جمله آقای ادیب و خانومهای ونوس و مهربون از یادم نمی ره.اما لحن بد و زننده دوستتون اصلا در شان نه این سایت فرهنگیه نه لحنی که من نویسنده این مملکت به کار می بردم و میبرم!
البته اگه حرفی نزدم برای اینکه هیچوقت بی ادبی رو یاد نگرفتم و بیشتر برای اینه که متاسفانه شماها تقصیری ندارید چون نمی دانید تمامی مدیران با سابقه تر از من مخالف وجود همچین تاپیک های دانشگاهی اند برخی هاشون عقیده دارند که این حرف ها می تونه تو خیلی جاها دیگه زده شه و ربطی به انجمن ما نداره اما من بدبخت پشت اینجور تاپیک ها وایسادم و ازشون حمایت کردم واقعا.
الان هم در مقابل مشکلات به وجود اومده با ادب و احترام اومدم صحبت کردم اما این جواب هارا می شنوم که واقعا خوب نیست. اگر حقم بود هیچی نمی گفتم انصافا اما...
بی خیال بهتره بهتره فراموشش کنیم.
با این حال این صحبت ها از سوی عده ای خاص بود و به احترام موسس تاپیک و بقیه دوستان محترم سکوت کردم .
هیچوقت نخواستم اینکارو برای هیچ تاپیکی انجام بدم اما توهین های اینجا واقعا برخورنده بود.
موقتا این تاپیک بسته میشه تا پست های مرتبط با بحث اخیر و پست های بی ربط به موضوع و توهین ها به زودی پاک خواهد شد تا کل تاپیک از بحث های بی ربط پاک سازی شه. چون این حرف ها در شان بچه های این دانشگاه تو یه شهر بزرگ نیست.
با اینکه هیچوقت دلمون نمی خواست تاپیکی قفل شه اما اوضاع اینجا اینطور ایجاب می کرد و حرفهایی که زده شد که به خاطر معذرت خواهی و گشاده رویی دیگر دوستان اتفاقات رو فراموش می کنیم.
البته تمامی اتفاقات با مشورت با مدیریت سایت آقا پیمان انجام شده است.
طبیعتا هممون می دونیم انجمنی که درش قرار داریم هدفش چیه.
این قوانین سایت هست که نمی دونم دیدین یا نه. از روز اول بین مدیران تصویب شده و انجمن بر همین اساس اداره می شه که خوب گاها بی نظمی هایی هم دیده می شه.
viewtopic.php?f=2&t=7544
در این تاپیک اخیرا بندهای شماره 1- 4 - خصوصا 7 و 10 - 14 رعایت نمی شده و طبق آن تاپیک باید قفل می شد و پاکسازی می شد. 1 ساعت از وقتم را گرفت اما انقدر حجم زیاد بود که حالا حالاها کار دارد.سرور سایت هم متاسفانه زیاد یارا نیست. قرار است کلا از بعد از عید کل سایت زیرو رو شه که این اوضاع بهتر شود.
من هم سعی کردم مثل همیشه سخت گیر نباشم و اجازه ازادی همچنان باشه وگرنه خوب اسم این انجمن کنکور کاردانی به کارشناسی است.
قبلا هم گفته بودم پست های بی ربط به موضوع و انجمن و پست های فقط شکلکی در تاپیک زیاد دیده می شه که اگر بخواهد همش پاک بشه زمانبر خواهد بود.
و پست هایی که حاوی شوخی و احیانا شعر و داستان یا اخبار بود جاش مطلقا در بخش ازاد و متفرقه است که اگر برید اونجا به وفور یافت می شود.متاسفانه برخی فکر می کنند ما فقط همین یک انجمن را داریم ما به تفکیک موضوع برای هر انجمن موضوعی داریم که شاهد این اتفاقات نباشیم و مطالب خارج از موضوع نبینیم.
خصوصا در انجمن کاردانی به کارشناسی که مرجع همه ساله بینندگان ماست و اول از همه اینجا را بازدید می کنند و اصلا همه ساله رکورد بازدید سایت سر کنکور کارشناسی و در این انجمن شکسته شده است. پس حفظ و رعایت قوانین تو این انجمن از بقیه جاها مهم تره
خواهشی که از دوستان دارم از این به بعد یه کم رعایت کنند چون به هر حال ما هم مشغله های خاص خودمون رو داریم و این سایت بخشی از زندگیمونه تنها.
قوانین انجمن را هم بیشتر مطالعه کنید تا دیگه این اتفاقات نیافتد.
در نهایت از همه کسانی که این دو روز پیغام هایی دادند و سعی کردند معذرت خواهی کنند و انتقادهایی هم کردند تشکر می کنم و امیدوارم اونها هم اگر اتفاق بدی از سوی ما افتاده فراموش کنند اما ما فقط قوانین را اطلاع دادیم آن هم با استناد که اینجا رعایت نمی شد.
این تاپیک باز می شود. به نکاتی که گفتم و محترمانه هم گفتم خواهشمندم دقت کنید تا مطابق قوانین اون لینیک که گذاشتم برخورد نشود.
در رابطه با اتفاقات اخیر هم بهتر است فراموش شود و از پست من به بعد حرفی ازش شده نشه که بازهم حرف بی ربط به موضوع زده نشه