ایول , عجب خاطره قشنگی بود .. یه لحظه خندیدم خود به خود .. آخه منم یاد خاطرات روز اول مدرسه میوفتم ... دلم گرفتSamira Ak نوشته شده:منم معلم اول ابتدايي م يادمه خانوم ماكويي بود يادش بخير دوره پيش دبستانGold boy نوشته شده:معلم اول ابتدایی من خیلی باحال بود , یه خانومی بود اسمش یادم نیس ولی اون زمون کفشای نوک تیز واسه خانوما تازه مد شده بود و ایشون از اونا میپوشید , وای خدا عجب ضربات مهلکی رو به استخوان پامون میزد , سیاه و کبود میشد ولی ایشون 2 ماه موندن و بعدش فکر کنم بردنشون به تیمارستان!!!!باور کنین ...m2ka نوشته شده:سری دوم عکس های به یاد ماندنی .......
بعدش یه معلم که آقا بود اومد و اونم با خودکار خیلی حال میکرد و پدرمون رو در میاورد .
اطهری مگه میشد گریه کرد !!! میزدن میکشتنمون!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چند بار پشت سر هم اسم منو پرسيد اون موقع معلم پيش دبستانم كسه ديگه بود
يه بار تو حياط بودم كه دوباره اومد پرسيد دخترم اسمت چي بود تو؟منم صاف برگشتم گفتم خانوم شمام انگار گيجي ها گفتم سميرا اميركواسميم ديگه!عوض اينكه دعوام كنه كلي ازم خوشش
اومد همه ميگفتن اون ديونه س بچه تونو نذارين بره كلاس اون ولي به زور منو برد كلاس خودش
خلاصه تو كلاس حرف حرف من بود فقط .سال آخر تدريسش بود و متاسفانه ديگه نديدمش.
مرسي آقاي اطهري بابت عكساي قشنگي كه ميذاري![]()
روز اول مدرسه با داداشم رفتم مدرسه ! سر راه چند تا ویفر برام خرید و منم خوشحال و خندون تو راه همه ویفر هارو خوردم
یاد معلم های گلم به ترتیب آقایان : علیزاده , فرجی , طاووسی , مهاجر و آقای موذن بخیر ...