از امور مالی پرسیدم و ایشون گفتن که این هزینه"مربوط به امور فرهنگی "هست و در حساب تمام دانشجوها اعمال شده و در کل هزینه پرداختی من 513 هزار و یه کم شد.miss.B نوشته شده:واسه من نوشته صفرهGold boy نوشته شده:بچه ها تا چند ساعت قبل وقتی میرفتم توی سایت دانشگاه و حساب کاربریم مینوشت که بدهکاری شما صفر است ولی حالا این پیام رو نوشته"دانشجوي گرامي مانده بدهكاري شما -216000ريال مي باشد "واسه همه شما ها اینو نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاتوق دانشجویان نبی اکرم (ص )تبریز
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: دانشجویان کامپیوتر نبی اکرم تبریز
آقای اطهری اگه پیدا کرده واسه من 513 هزار و یه کم, پیدا کن و بهم بده , منتظرم ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!m2ka نوشته شده:بچه ها من انتخاب واحد کردم ! از دوستان کسی هست به من 492 هزار تومن وام بده![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
miss.B نوشته شده:نیک باشی و بد گویند خلق / به که بد باشی و نیک بینند . . .
شب انگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم
شبتون زیبا
همه همکلاسی های ورودی 90 دانشگاه نبی اکرم تبریز.S@NAM نوشته شده:اخه نوشتی توGold boy نوشته شده:ممنونم ازتون همکلاسی عزیزS@NAM نوشته شده:اقای ادیب مرسی ی ی ی ی
شعراتون خیلی باهال بود اما گفتی تقدیم به تو یعنی تقدیم به کی ی ی ی ی![]()
اون سخنان رو تقدیم به همه همکلاسیهای گلم کرده بودم.
![]()
![]()
![]()
![]()
همه همکلاسی ها جمعه![]()
![]()
S@NAM نوشته شده:وداع میکنی آقای مدیرGold boy نوشته شده:همکلاسیای عزیز واسه همتون آرزوی موفقیت دارم , همتون مواظب خودتون باشین.![]()
چی شده جایی می رین؟؟؟؟![]()
آره میخواستم دیشب برم جایی واسه همون خاطر زود رفتم و بعدش زود هم خوابیدم واسه همون خاطر نوشتم .
من چقدر خوش خیال بودم!!!!!!!!!
میگفتم با معدل الف میشه توی این موسسه تا سقف 24 واحد انتخاب واحد کرد و با یه ترم تابستان میتونم کارشناسی ناپیوسته رو توی 3 ترم تموم کنم و غافل از این بودم که حتی این موسسه 20 واحد رو هم ارائه نمیکنه ...
میگفتم با معدل الف میشه توی این موسسه تا سقف 24 واحد انتخاب واحد کرد و با یه ترم تابستان میتونم کارشناسی ناپیوسته رو توی 3 ترم تموم کنم و غافل از این بودم که حتی این موسسه 20 واحد رو هم ارائه نمیکنه ...
Gold boy نوشته شده:من چقدر خوش خیال بودم!!!!!!!!!
میگفتم با معدل الف میشه توی این موسسه تا سقف 24 واحد انتخاب واحد کرد و با یه ترم تابستان میتونم کارشناسی ناپیوسته رو توی 3 ترم تموم کنم و غافل از این بودم که حتی این موسسه 20 واحد رو هم ارائه نمیکنه ...![]()
دل آرام گیرد به یاد خــــدا...
مثل اینکه این
.... از تخفیف 21 هزارتومنی شون پشیمون شدن
برا منم 513 تومن شد 
خدمات فرهنگی و ورزشی شون بخوره تو سرشونGold boy نوشته شده:از امور مالی پرسیدم و ایشون گفتن که این هزینه"مربوط به امور فرهنگی "هست و در حساب تمام دانشجوها اعمال شده و در کل هزینه پرداختی من 513 هزار و یه کم شد.miss.B نوشته شده:واسه من نوشته صفرهGold boy نوشته شده:بچه ها تا چند ساعت قبل وقتی میرفتم توی سایت دانشگاه و حساب کاربریم مینوشت که بدهکاری شما صفر است ولی حالا این پیام رو نوشته"دانشجوي گرامي مانده بدهكاري شما -216000ريال مي باشد "واسه همه شما ها اینو نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- parastoo_p
- کاربر خوب

- محل اقامت: TABRIZ
خیلی جالبه
من شهریه رو پرداخت کردم وقتی برگشتم صفحه اصلی کاربریم نوشت بدهکاری شما صفر می باشد.
اما همین که خواستم تاییدیه بگیرم نوشت مانده نهایی 216000 ریال
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
این بدهی رو از کجا در آوردن

من شهریه رو پرداخت کردم وقتی برگشتم صفحه اصلی کاربریم نوشت بدهکاری شما صفر می باشد.
اما همین که خواستم تاییدیه بگیرم نوشت مانده نهایی 216000 ریال
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
این بدهی رو از کجا در آوردن
وقتی برگ های پاییز رو زیر پات له می کنی،
یادت باشه روزی بهت نفس هدیه می کردن...
پس چرا واسه من 1000 تومن زياد شد؟Azita.f نوشته شده:مثل اینکه این.... از تخفیف 21 هزارتومنی شون پشیمون شدن
برا منم 513 تومن شد
شده 5144700 ريال
مثل اينكه سرم كلاه گذاشتن يا اينكه استادا قراره بهم چند كلمه بيشتر شما ياد بدن!
ღتو بشو یاس قشنگ لحظه های بیقرارم من میشم زلال بارون تا کنار تو ببارمღ
- parastoo_p
- کاربر خوب

کاش اونم میگفتن چه کار فرهنگی توی دانشگاه انجام دادن که ما دانشجوها باید تاوانشو بدیمGold boy نوشته شده:
از امور مالی پرسیدم و ایشون گفتن که این هزینه"مربوط به امور فرهنگی "هست و در حساب تمام دانشجوها اعمال شده و در کل هزینه پرداختی من 513 هزار و یه کم شد.
واقعا مسخرس
برای ترم بعدی آماده باشین پول قند وچای استادارو هم ما باید بدیم
آخرین ویرایش توسط parastoo_p در شنبه 15 بهمن 1390, 11:07 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
- parastoo_p
- کاربر خوب

اگه بتونین توی نبی اکرم 4 ترمه کارشناسی رو تموم کنین شاهکار کردینGold boy نوشته شده:من چقدر خوش خیال بودم!!!!!!!!!
میگفتم با معدل الف میشه توی این موسسه تا سقف 24 واحد انتخاب واحد کرد و با یه ترم تابستان میتونم کارشناسی ناپیوسته رو توی 3 ترم تموم کنم و غافل از این بودم که حتی این موسسه 20 واحد رو هم ارائه نمیکنه ...![]()
تا كي برا پرادخت شهريه وقت داريم؟
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردني ست..
- parastoo_p
- کاربر خوب

Samira Ak نوشته شده:تا كي برا پرادخت شهريه وقت داريم؟
هر چه زودتر بهتر
آخه شاید یهو دیدی انتخاب واحدت پرید و ظرفیتم پر شد