میبینم که این شب آخری ترکوندید...
فردا رو پایه ایم آقا....
چن چندیم؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

samiii نوشته شده:20 نبودو 5/19بود..بعدم اگه ناراحتین برم اعتراض بزنم بگم من اونم 9 میشدم..چرا به من 9 ندادید؟!!!
ای بابا من که 13/5 شدم بیخیالم...samiii نوشته شده:20 نبودو 5/19بود..بعدم اگه ناراحتین برم اعتراض بزنم بگم من اونم 9 میشدم..چرا به من 9 ندادید؟!!!
هی میگید 20 تاااااااااااا..بابا 5/19nasserhekmati نوشته شده:samiii نوشته شده:20 نبودو 5/19بود..بعدم اگه ناراحتین برم اعتراض بزنم بگم من اونم 9 میشدم..چرا به من 9 ندادید؟!!!
واقعععععععععععععععععععععععععععععععا
پس چرا 20 شدید؟
نه بابا من اگه حساس بودم که تا الان باید سکته میکردم با این نمره هام..میگن خدامصیبت میده صبرشم میده همینه دیگهsiteman نوشته شده:ای بابا من که 13/5 شدم بیخیالم...samiii نوشته شده:20 نبودو 5/19بود..بعدم اگه ناراحتین برم اعتراض بزنم بگم من اونم 9 میشدم..چرا به من 9 ندادید؟!!!
بعد ظهری به ناصر گفتم من با معدل 14 فارغ میشم تو با 18 چه فرقی میکنه...
شما هم زیاد حساس نشید...

samiii نوشته شده:هی میگید 20 تاااااااااااا..بابا 5/19nasserhekmati نوشته شده:samiii نوشته شده:20 نبودو 5/19بود..بعدم اگه ناراحتین برم اعتراض بزنم بگم من اونم 9 میشدم..چرا به من 9 ندادید؟!!!
واقعععععععععععععععععععععععععععععععا
پس چرا 20 شدید؟
آره خب....میگیم بقیه دوستان هم میان اونا هم اگه اشکالی دارن رفع بشهsamiii نوشته شده:ناراحت نباش سهیلا جونممممم خودم بت یاد میدمsisi نوشته شده:بچه ها اگه موافقید فردا زودتر بیاید دانشگاه ،تویکی ازکلاسای سالن پایین جمع شیم رفع اشکال...سوالات آزمونای قبلیشو بتونیم یه مرور کنیم باهم خیلی خوب میشه!![]()
![]()
فوقشم اگه دیدیم بلد نیستیم از خانوم ایتی میپرسیم..هوم؟؟نظرت چیه؟
این تواضع شما قابل تحسینه اماااااااااا....باید بگم تا استادی مث شما هست ما جسارت نمیکنیمnasserhekmati نوشته شده:من به عنوان شاگرد هستم کی یاد میده؟sisi نوشته شده:بچه ها اگه موافقید فردا زودتر بیاید دانشگاه ،تویکی ازکلاسای سالن پایین جمع شیم رفع اشکال...سوالات آزمونای قبلیشو بتونیم یه مرور کنیم باهم خیلی خوب میشه!![]()
مهم چیه اسن4season نوشته شده:دوستان همگي خسته نباشيد![]()
اسمبليو كه حسابي خراب كردم.اما مهم اينه كه امتحانا تموم شدو راحت شديم
![]()
![]()
![]()
شما خودشو نگران نكنsiteman نوشته شده:مهم چیه اسن4season نوشته شده:دوستان همگي خسته نباشيد![]()
اسمبليو كه حسابي خراب كردم.اما مهم اينه كه امتحانا تموم شدو راحت شديم
![]()
![]()
![]()
برا من تعریفش کن من نمیدونم چیه...
ولی عشقو حال تا 11 صبح و خابیدن و تا نصف شب بیدار موندن رو میفهمم![]()