کنکور علمی کاربردی
مدیر انجمن: fatemi
Re: کنکور علمی کاربردی
دوستای گلم..یه توصیه مهم...رشته ppl را انتخاب نکنید که بدبخت میشید.اگه میخواین این رشته برین بصورت خصوصی برین...گول علمی کاربردی نخورید
- lovelygirl
- کاربر خوب

- محل اقامت: تهران
واسه کنکور گفتین که عمومی های سه ساله رو بخونید یعنی سه ساله عمومی فنی و حرفه ای و کاردانش؟میشه توضیح بدین چون من خیلی وقته که فارغالتحصیل شدم خبر ندارم کتابا چطوری شده 
باید مثل یک چاقو که چیزها را میبرد و از میانشان میگذرد
از بعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی.
از بعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی.
بچه ها چرا خبری از نتایج کنکور نیست؟؟!! کسی نمیدونه کی اعلام میکنن؟
سلامrss2002 نوشته شده:بچه ها چرا خبری از نتایج کنکور نیست؟؟!! کسی نمیدونه کی اعلام میکنن؟
اوایل دیماه اگه خدا بخواد اعلام میشه
سلام من دیپلم کاردانش دارم میخواستم بدونم بدون کنکور برم دانشگاه ازاد بهتره یا پودمانی علمی کاربردی؟من چند سال درس نخوندم الان دوباره شروع کنم برام خیلی سخته به نظر شما کدوم بهتره؟هزینه ازاد چه قدر میشه هر ترمی؟
یه سوال دیگه ثبت نام بدون کنکور ازاد تا کی هست و علمی کاربردی از کی شروع میشه ثبت نامش ممنون
یه سوال دیگه ثبت نام بدون کنکور ازاد تا کی هست و علمی کاربردی از کی شروع میشه ثبت نامش ممنون
کسی نیس راهنمایی کنه؟؟absat نوشته شده:سلام من دیپلم کاردانش دارم میخواستم بدونم بدون کنکور برم دانشگاه ازاد بهتره یا پودمانی علمی کاربردی؟من چند سال درس نخوندم الان دوباره شروع کنم برام خیلی سخته به نظر شما کدوم بهتره؟هزینه ازاد چه قدر میشه هر ترمی؟
سلام
هر دو دانشگاه تقریباً در یک سطح هستند
ولی من خودم آزاد کاردانیم رو خوندم تقریباً شهریه اش بالاست من پارسال بهمن فارغ التحصیل شدم ترم آخرم شد 1میلیون 100 هزار تومان و ترمهای قبلیم هم حدود 700 تا 900 میشد
ولی پودمانی شهریه اش کمتره حدود 400 تا 500 میشه برای کاردانی
موفق باشید
هر دو دانشگاه تقریباً در یک سطح هستند
ولی من خودم آزاد کاردانیم رو خوندم تقریباً شهریه اش بالاست من پارسال بهمن فارغ التحصیل شدم ترم آخرم شد 1میلیون 100 هزار تومان و ترمهای قبلیم هم حدود 700 تا 900 میشد
ولی پودمانی شهریه اش کمتره حدود 400 تا 500 میشه برای کاردانی
موفق باشید
به تو سربسته و در پرده بگویم
تا کسی نشنود این راز گهر بار جهان را
آنچه گفتند و سرودند
تو آنی
خود تو جهانِ جهانی
تو ندانی تو ندانی که خود آن نقطه عشقی
تو خودت باغ بهشتی
تا کسی نشنود این راز گهر بار جهان را
آنچه گفتند و سرودند
تو آنی