راهنماییییییییییییFilips نوشته شده:دلم دعوا خواستsiteman نوشته شده:حالا چرا دعوام میکنی؟![]()
![]()
![]()
![]()
خوشمان آمد دعوا کنیم![]()
واسه سوالی که مطرح کردین یه راهنمایی کنین وگرنه باز دعوا میکنم
ام اوکی
یه جور بازیه....
خیلی راهنمایی کردم
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
راهنماییییییییییییFilips نوشته شده:دلم دعوا خواستsiteman نوشته شده:حالا چرا دعوام میکنی؟![]()
![]()
![]()
![]()
خوشمان آمد دعوا کنیم![]()
واسه سوالی که مطرح کردین یه راهنمایی کنین وگرنه باز دعوا میکنم
لازم بود اینجا بذاری آبروی ما رو ببری؟rezahdi نوشته شده:سلام سلام سلام
نمره های شبکه اومد بچه ( . .) خونا مشخص شدن![]()
http://rezaheidari.com/uni/other/2011-1 ... .26.10.jpg
یه سری ها نمره هاشون نیست که هنوز صحیح نکرده و یه سری ها مثل من و امین کلا برگهامون نبود (مثل این که جدی جدی گم شده)
اینم برنامه ترم بعد هستش
http://rezaheidari.com/uni/other/2011-1 ... .21.06.jpg
راستی امروز استادا هیچ کاری نکردن (فقط اسماعیلی اومد سرکلاس که رفع مشکل بود و یه نمووره هم درد و دل کردیم)

راس میگه آقا....منم سوالات رو دارم فقط رضا جونمممممممممممممnasserhekmati نوشته شده:سلام بر بچه های درس خون![]()
حل و تمرین ریاضی مسائل جدید ریاضی رو کتا بخونه متاسفانه نداره![]()
یکی تمرین ها رو اسکن کنه تا بذاریم تو فروم (رضا جان)

من که 5صفحه دارم تموم شه بعدش اگه رسیدم به 2تای آخر بهت میگم که غلط حل کرده یا نه...nasserhekmati نوشته شده:سلام بر همگی
بچه ها به دو تا تمرین آخر مباحث ویژه که حل کرده یه نگاه بیاندازید احیانا استاد غلط حل نکرده؟

از من بنظرت چه سوالی کنه؟nasserhekmati نوشته شده:ایملشf_sahba@y
از من سوال نکرد چون گفت تو طول ترم اینقدر ازم اینقدر سوال پرسیدی که ....![]()
ولی از مهدی سوالات ساده ای مثل اینکه پرسش نامتون چند تا سواله؟ با لاترین نمره پرسشتون کدومه؟ سولاتون چند گزینه ای؟

siteman نوشته شده:از من بنظرت چه سوالی کنه؟nasserhekmati نوشته شده:ایملشf_sahba@y
از من سوال نکرد چون گفت تو طول ترم اینقدر ازم اینقدر سوال پرسیدی که ....![]()
ولی از مهدی سوالات ساده ای مثل اینکه پرسش نامتون چند تا سواله؟ با لاترین نمره پرسشتون کدومه؟ سولاتون چند گزینه ای؟
کارایی که خودم کردم؟

خواهش میکنممممممممsamiii نوشته شده:سلااااااااااااااااااااام به همه ی هم کلاسیای درسخون.......
میبینم که نمره ی شبکه ام 6 شده...
نتیجه ی زحمتهای بی شائبه ی خودمو اقای اجرلو و سهیلا جووونمه................