با سلام به کسانی که در این تاپیک شرکت کرده و نظرات خود را بیان نموده اندنوین نوشته شده:رجوع کنید به:http://www.computer32.blogfa.com
quote][/quote]طبق بند 3 سازمان سنجشآنهایی که در دانشگاه قبول شده اند و ثبت نام نکرده اندنمی توانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند
بند 3: 3-پذيرفتگان نهايي هر يك از رشتههاي تحصيلي در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال1390، مجاز به شركت در مرحله تكميل ظرفيت (موضوع اين اطلاعيه) نميباشند.
.
من جزء افرادی هستم که دیدم تکمیل ظرفیت برای کسانی که پذیرفته شده اند و نمیتوانند شرکت کنند روز بعدش یعنی 11/8/90 با بسیاری از دوستانم به سنجش مراجعه کردیم و اعتراض خودم رو از این مسئله بیان کردیم پس از درگیری و بحث و مکاتبات ما با سنجش بالاخره با بحث های ما با اقای یزدیانی دفتر دار معاونت سنجش و دیگر مسئولین تصمیمی گرفته شد که 70 نفری که فقط مراجعه کرده (من و دیگر دوستانم که مراجعه کردند) در مصاحبه خبر 20:30 در تاریخ 19/8 و 22/8با دکتر خدایی معاونت اماری و فنی سنجش اعلام کرد اون 70 نفر میتونن در تکمیل ظرفیت شرکت کنن ضمنا فقط اعلام کرد 70 نفر که نامه دادن که من خودم به نمایندگی 70 نفر نامه ای در دبیرخانه ثبت کردمیتونن ثبت نام کنن ضمنا اینم بگم تمام کسانی که در این تاپیک و تاپیک های مختلف گفتن اعتراض دارم و به سنجش میاییم هیچ کودومتون نیومدید و نبایدم انتظار ثبت نام در تکمیل ظرفیت را هم داشته باشید 2000 نفر تو تاپیک های مختلف گفت میاییم واسه اعتراض رو به روی سنجش اما هیچ کودوم نیومدید 70 نفری هم که اومدن اصلا در انجمن کارشناسی نیومده بودن به هر حال در نتیجه ما 70 نفری هم که اعتراض کردیم و تصمیم گرفتن هیچ غلطی نکردن و هنوزم بلاتکلیفیم