اعتراض دانشجویان پذیرفته شده که نمیتوانند تکمیل ظرفیت شرکت ک

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
الهام كاوه

Re: اعتراض دانشجویان پذیرفته شده که نمیتوانند تکمیل ظرفیت شر

پست توسط الهام كاوه » یک‌شنبه 15 آبان 1390, 9:11 am

اين كار سازمان سنجش = كنكور كشكه . اونايي كه قبول شن ترم اول ثبت نام مي كنن اونايي كه مردود شدن كلا هم ترم بهمن ! خب بابا از اول بگين پول ميخواستيم به اسم دفترچه و فرم و اين ارجيف ميريختيم به حسابتون اين كاراي بچه خر كني چيه.. واسه چي كنكور رو ورنمي دارين
سازمان سنجشم لابد خودشم دكتراي قلابي داره با اين كاراي مضخرفو احمقانش مملكته گل و بلبله ديگه !
لابد اگه ام اعتراض كنيم ميگن دمه خونه ما يه دانشگاه هست بدون كنوره بياين اونجا ثبت نام كنين تازه ارزون تره poo
ما كه نمي دونيم اينا تقصيره كيه ولي هر كي كه هست اون يكي دستشم چلاق شه !
chak

kahroba
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: کرج

پست توسط kahroba » یک‌شنبه 15 آبان 1390, 5:20 pm

mohammadkimiya نوشته شده:دلم واسه خودمون میسوزه....الهی اونی که این قانون رو گذاشت خیر نبینه

ger ger ger ger ger ger ger ger
بخدا منم موندم کسی که این قانون رو گذاشته اصلا سواد داشته یا نه
قانون به این مسخره ای و مزخرفی عجیبه بخدا
منم دعا میکنم که هیچ وقت خیر نبینه بس که به ما ها ظلم کرده ......
dava dava dava dava

hosseinakb
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: karaj
تماس:

پست توسط hosseinakb » دوشنبه 16 آبان 1390, 12:23 pm

الهام كاوه نوشته شده:اين كار سازمان سنجش = كنكور كشكه . اونايي كه قبول شن ترم اول ثبت نام مي كنن اونايي كه مردود شدن كلا هم ترم بهمن ! خب بابا از اول بگين پول ميخواستيم به اسم دفترچه و فرم و اين ارجيف ميريختيم به حسابتون اين كاراي بچه خر كني چيه.. واسه چي كنكور رو ورنمي دارين
سازمان سنجشم لابد خودشم دكتراي قلابي داره با اين كاراي مضخرفو احمقانش مملكته گل و بلبله ديگه !
لابد اگه ام اعتراض كنيم ميگن دمه خونه ما يه دانشگاه هست بدون كنوره بياين اونجا ثبت نام كنين تازه ارزون تره poo
ما كه نمي دونيم اينا تقصيره كيه ولي هر كي كه هست اون يكي دستشم چلاق شه !
chak
دیگه حالم از هرچی دانشگاهه بهم میخوره....یارو با رتبه ی 27000 اومد و خیلی شیک تو بهترین دانشگاه غیرانتفاعی ثبت نام کرد شهریه ثابت رو هم ازش گرفتن!!!این همه خوندیم زیر 1500 شیم نمی دونم واقعا واسه چی؟!!
Die like an explode ,maybe people in other planets will see you even after your death

mitra_mitra
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: تهران-اقدسیه

پست توسط mitra_mitra » سه‌شنبه 17 آبان 1390, 12:24 am

بچه ها خدا وکیلی درست و درمون هماهنگ کنید بریم جلوی سنجش تحصن.
این که یکی شنبه بره یکی یکشنبه جواب نمیده.
یکی بیاد مدیریت کنه همه با هم بریم حتی اگه کار یا کلاس داشتیم اون روز.

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 17 آبان 1390, 8:36 am

ای بابا ، من نمیدونم تا کی میخوان به این بچه های کارشناسی ناپیوسته ظلم کنن ، اون از کنکورشون ، اون از نحوه اعلام نتایجشون ، این هم از تکمیل ظرفیتشون ، khk:
در کل فقط میتونم بگم که مدرک لیسانس بچه های کارشناسی ناپیوسته از مدرک ارشد بچه های پیوسته بالاتره

آواتار کاربر
90مریم
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: Ahvaz
تماس:

پست توسط 90مریم » سه‌شنبه 17 آبان 1390, 11:14 am

مشکل اینه که ما باهم هماهنگ نیستیم
اگه باهم هماهنگ بودیم این همه مشکل نداشتیم nisdh
به تو سربسته و در پرده بگویم
تا کسی نشنود این راز گهر بار جهان را
آنچه گفتند و سرودند
تو آنی
خود تو جهانِ جهانی
تو ندانی تو ندانی که خود آن نقطه عشقی
تو خودت باغ بهشتی

mohammadkimiya
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط mohammadkimiya » سه‌شنبه 17 آبان 1390, 5:38 pm

همتون گوش کنید:یه تبصره برای کسانی که قبول شدن و نرفتن
من امروز رفتم ثبت نام کنم بهش گفتم اقا من جایی دیگه قبول شدم و نرفتم...گفت دلیل اینکه چرا نرففتی مهمه ....گفتم یعنی چی بعد گفت اگه بخاطر راه دور و.. اینا بوده که نمیشه اما اگه شهریور فارغ تحصیل نشده بودی الان میتونی تکمیل ظرفیت شرکت کنی
یعنی کسانی که بهمن فارغ تحصیل میشن و قبلا جایی دیگه قبول شدن و نرفتن میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن

rgs yes: yes: str: shd:

آواتار کاربر
reza_1724
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: پشت اون دریا که سهراب سپهری گفت

پست توسط reza_1724 » پنج‌شنبه 19 آبان 1390, 4:04 pm

سلام دوستان
سایتhttp://www.inguu.org سایت مربوط به اتحادیه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی ایران هستش که من اونجا یه سری نامه جالب در رابطه با ظرفیت ها وصندلی های خالی دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی در آزمون کاردانی به کارشناسی سال 90 دیدم دیدم که شما هم ببینید بد نیست و همینطور نامه هایی که مسول این اتحادیه به سازمان سنجش نوشته بود و درخواسته تکمیل ظرفیت با این شرایط(همین که فقط مردودیا برن ثبت نام)رو داده بود.
خلاصه اینا رو خوندم و آخرش یه ایمیل اعتراضی واسشون فرستادم به این آدرس inguu_tehran@yahoo.com
به نظرم شما دوستان عزیز و مشتاق ادامه تحصیلم اگه این کارو کنید بد نیست شاید فرجی شد..........
پیوست‌ها
اینم نامه
اینم نامه
Untitled.jpg (241.2 KiB) مشاهده 5524 مرتبه
صبر کن سهراب....
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی روی زمین بیزارم....

آواتار کاربر
reza_1724
کاربر ساده
کاربر ساده

پیگیری مشکل بچه های تکمیل ظرفیتی در 20:30

پست توسط reza_1724 » دوشنبه 23 آبان 1390, 2:29 pm

سلام خدمت همه کارشناسیای عزیز
پیرو اعتراضات دوستانمون به نحوه تکمیل ظرفیت سال 90 آزمون کاردانی به کارشناسی بالاخره تا حدودی جواب داد و در بخش خبری 20:30 پنج شنبه شب مورخ 19 آبان ماه این موضوع جالب(به گفته خود مجریان 20:30)مطرح شد که طی مصاحبه با معاون سازمان سنجش(دکتر توکلی فکر کنم) گفتن که اون دسته از داوطلبا که مجاز شدن و در نهایت راه دوری قبول شدن و نرفتن یه درخواست الکترونیکی بفرستن واسه سازمان سنجش تا بعد از رسیدگی به ثبت نام مردودیای آزمون(همین تکمیل ظرفیتیای امسال) شروع کنیم به رسیدگی به درخواست های ارسالی البته قبولی در مکانی که تو درخواستاشون میفرستن بازم مثل قبل بستگی به رتبشون داره. این خلاصه اون چیزی بود که من از گزارش 20:30 پنج شنببه شب برداشت کردم و بنطرم رسید که شما رو مطلع کنم بد نباشه چون امکان داره برخی از دوستان خبر نداشته باشن.
موفق باشید.
صبر کن سهراب....
قایقت جا دارد؟

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: قزوین

Re: پیگیری مشکل بچه های تکمیل ظرفیتی در 20:30

پست توسط arezoo68 » دوشنبه 23 آبان 1390, 2:40 pm

مرسی آقا رضا بابت اطلاع رسانیت! ولی بهتر نبود برای نظم بیشتر و بهتر سایت، تو همین تاپیک تکمیل ظرفیت بیان میکردی؟! goll

**روزگارِ غریبی‌ست، نازنین
****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

<><><><><><><><><><><><><><>
تاپیک کنکوری های کارشناسی ناپیوسته-سراسری91 و علمی کاربردی90
اطلاعیه!تطبیق واحد از دانشگاهی به دانشگاهی دیگر

آواتار کاربر
reza_1724
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط reza_1724 » دوشنبه 23 آبان 1390, 2:57 pm

arezoo68 نوشته شده:مرسی آقا رضا بابت اطلاع رسانیت! ولی بهتر نبود برای نظم بیشتر و بهتر سایت، تو همین تاپیک تکمیل ظرفیت بیان میکردی؟! goll
اتفاقا" میخواستم تو همون تاپیک تکمیل ظرفیت بزارم منتها دیدم بعضی از دوستان در مورد صحت این قضیه توی خود سایت کارشناسی سوال پرسیدن منم آدرس انجمن رو دادم بهشون دادم که بتونن راحت مشاهده کنن.
صبر کن سهراب....
قایقت جا دارد؟

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب

پست توسط arezoo68 » دوشنبه 23 آبان 1390, 3:02 pm

reza_1724 نوشته شده:
arezoo68 نوشته شده:مرسی آقا رضا بابت اطلاع رسانیت! ولی بهتر نبود برای نظم بیشتر و بهتر سایت، تو همین تاپیک تکمیل ظرفیت بیان میکردی؟! goll
اتفاقا" میخواستم تو همون تاپیک تکمیل ظرفیت بزارم منتها دیدم بعضی از دوستان در مورد صحت این قضیه توی خود سایت کارشناسی سوال پرسیدن منم آدرس انجمن رو دادم بهشون دادم که بتونن راحت مشاهده کنن.
مرسی goll .

****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

bahman esapor

پست توسط bahman esapor » پنج‌شنبه 3 آذر 1390, 10:47 am

حالا به من بگید این پیغام الکترونیکی چه جوریه ؟؟؟؟کی باید بفرستیم؟؟ یعنی ماها که پذیرفته نهایی هستیم و رفتیم ثبت نام کردم نمی تونم کاری کنممممممممممممممممممممممممممممم

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب

پست توسط arezoo68 » پنج‌شنبه 3 آذر 1390, 1:01 pm

bahman esapor نوشته شده:حالا به من بگید این پیغام الکترونیکی چه جوریه ؟؟؟؟کی باید بفرستیم؟؟ یعنی ماها که پذیرفته نهایی هستیم و رفتیم ثبت نام کردم نمی تونم کاری کنممممممممممممممممممممممممممممم
برای شمارو از تم دوم انتقالی میدن، نسبت به ثبت نام خودتون در سایتی که اعلام کردن همچنین ارسال ایمیل به سازمان سنجش اقدام کنید.انشالله که نتیجه میگیرید. goli

****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

آواتار کاربر
reza_1724
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط reza_1724 » پنج‌شنبه 3 آذر 1390, 5:50 pm

arezoo68 نوشته شده:
bahman esapor نوشته شده:حالا به من بگید این پیغام الکترونیکی چه جوریه ؟؟؟؟کی باید بفرستیم؟؟ یعنی ماها که پذیرفته نهایی هستیم و رفتیم ثبت نام کردم نمی تونم کاری کنممممممممممممممممممممممممممممم
برای شمارو از تم دوم انتقالی میدن، نسبت به ثبت نام خودتون در سایتی که اعلام کردن همچنین ارسال ایمیل به سازمان سنجش اقدام کنید.انشالله که نتیجه میگیرید. goli
من یه درخواست الکترونیکی فرستادم و وضعیتمو (همین که قبول شدم و نرفتم) رو واسشون توضیح دادم، متن زیر پاسخیه که برای من فرستادن و فکر کنم واسه همه این رو فرستادن.
تاريخ ارسال جواب 1390/08/25-11:28
پاسخ:

با سلام به اطلاع کلیه شرکت‌کنندگان در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ‌سال1390(حاضرین در جلسه آزمون) که در ردیف پذیرفتگان نهایی آزمون مذکور قرار نگرفته‌اند و مردود این آزمون می‌باشند، می‌رساند با توجه به عدم تکمیل ظرفیت رشته‌های تحصیلی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، در صورت تمایل برای ادامه تحصیل در رشته‌های ذیربط می‌توانند با ارایه اصل و کپی شناسنامه، کارت ملی و گواهینامه یا گواهی پایان تحصیلات مقطع کاردانی (فوق دیپلم) و پرینت کارنامه نتیجه اولیه آزمون مذکور(حاوی نمرات خام و نمره کل در هر گرایش )که از طریق سایت سازمان قابل پرینت می باشد از روز چهارشنبه مورخ 11/8/90 تا روز چهارشنبه 18/8/90 با توجه به مفاد اطلاعیه این سازمان که از طریق سایت سازمان در روز سه شنبه 10/8/90 در پیک سنجش دوشنبه 16/8/90 منتشر خواهد شد. به یکی از مؤسسات غیرانتفاعی پذیرنده رشته‌های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته (بر اساس مندرجات دفترچه‌های راهنمای شرکت در آزمون و دفترچه انتخاب رشته‌های تحصیلی (بجز موسسات غیر انتفاعی واقع در شهرستان تهران) مراجعه و نسبت به ثبت‌نام خود به صورت مشروط در یک رشته تحصیلی (رشته تحصیلی که در آزمون آن شرکت نموده اند) اقدام نمایند. بدیهی است نتایج نهایی این مرحله از تکمیل ظرفیت، از سوی این سازمان متعاقباً به مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی ذیربط اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است در صورتی که مهلت مقرر در خصوص اطلاعیه فوق به اتمام رسیده باشد سازمان سنجش هیچگونه مسولیتی به عهده نخواهد داشت و تمدید نیز نخواهد شد. در حال حاضر تکمیل ظرفیت دیگری اعلام نشده و این امر منوط به اعلام نیاز دانشگاهها و موسسات آموزش عالی است که در صورت تایید اطلاعات لازم در زمان مقتضی از طریق نشریه پیک سنجش و سایت سازمان در اختیار داوطلبان قرار داده خواهد شد. ضمنا به استحضار پذیرفته شدگان نهایی آزمون سال 1390 می رساند: امکان شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت برای این دسته از داوطلبان میسر نمی باشد. و از میان کدرشته محلهای انتخابی داوطلبان در صورت احراز نمره علمی منحصرا یک کدرشته محل بعنوان قبولی نهایی برای داوطلب اعلام می شود.لازم به ذکر است تغییر رشته ؛انتقال و جابجایی به اولویتهای بعدی در حیطه وظایف این سازمان نمی باشد و با موافقت دانشگاه مبداء و مقصد انجام میشود. با تشکر
صبر کن سهراب....
قایقت جا دارد؟

قفل شده