دیپلم گرافیک رایانه

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی پیوسته بپردازید

مدیر انجمن: fatemi

قفل شده
zeinabb

دیپلم گرافیک رایانه

پست توسط zeinabb » شنبه 7 آبان 1390, 9:28 pm

سلام به همگی

بچه ها به شدت نیازمند کمکتونم . من دانشجوی کارشناسی ام دبیرستانم ریاضی خودم ولی الان یه دوستی(در واقع شاگردی) دارم که دیبلم گرافیک رایانه کار دانش امسال تا قبل از عید می گیره دیپلم عملی اش رو گرفته تئوریش مونده . راسش من هیچی از سیستم کارو دانش فنی حرفه ای و راههای ورود به دانشگاه و ادامه تحصیلشون نمی دونم :( ! یه چیزایی شنیدم و خوندم ولی اصلا کافی نیستن واسه اینکه یه دانش آموز کنکوری رو راهنمایی کنم تا انشالا یه جای خوب قبول بشه . خواهشا با حوصله به سوالام جواب بدین :
1- باید بدونم چه راههایی واسه ادامه تحصیل داره ؟ (یعنی چه نوع دانشگاههای می تونه قبول بشه و هر کدوم زمان ثبت نام و آزمونشون کیه و یا از کجا می شه اینو فهمید ؟ و اگه هزینه ای هم داره لطفا ذکر کنین که واحدی چقدر هزینه داره ؟)
2-منابع کنکورش چیان ؟ چه کتاب تست هایی خوبن ؟ (تا جایی که می دونم باید یه دانش آموز کارو دانش کتاب های بچه های فنی حرفه ای رو بخونه از کجا می تونم بفهمم تفاوت درساشون چیان ؟ در واقع می خوام تطبیق واحد بزنم راهنماییم کنین تو این رشته خاص پلیییییییز)

همین . منتظر راهنمایی تون هستم goll

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: قزوین

Re: دیپلم گرافیک رایانه

پست توسط arezoo68 » یک‌شنبه 8 آبان 1390, 9:43 am

سلام دوست گلم! goli
برای این سوالاتت باید دفترچه کاردانی سراسری رو بخونی، برای دانلودش از لینک زیر استفاده کن:
دانلود دفترچه آزمون کاردانی نظام جدید آموزشکده های فنی و حرفه ای سال 90:

http://www6.sanjesh.org/download/zip/fani90.zip

تو این دفترچه روزانه، شبانه و غیرانتفاعی رو نوشته، که شبانه و غیرانتفاعی شهریه میخواد که اونم نوشته!
-منابع دروس هم داخل همین دفترچه نوشته!
-غیر از اینها میتونه آزاد و علمی کاربردی(پودمانی و ترمی) هم شرکت کنه، دفترچه هاش هرکدوم جداست، شهره هاش هم که مسلما فرق میکنه.
-شهریه علمی کاربردی از غیرانتفاعی و ازاد و شبانه کمتره.
-تمام دانشگاهایی که گفتم، سرفصل دروسش یکیه!
-و اینکه کاردانشی ها حتما باید کتاب های فنی حرفه ای هارو بگیرن بخونن! نیازی نیست درپی این باشید که بدونید کدوم مباحث با کتب خودش فرق داره، حتما باید کتاب فنی ها رو پیدا کنه، و بخونه، البته یکی از دوستای من از تهران رفته بود خریده بود، از همون انتشاراتی که برای مدارس میزنن(اکه اشتباه نکنم، فاطمیه یه شایدم فاطمیون بود)، بهمون قیمت روی جلد!
-کتاب های تستی هم خودش باید از معلماش بپرسه و جستجو کنه ببینه کدوم بهتره! زمان کنکور ما "گاج" نبود، ولی الان شنیدم کتاب های خوبی منتشر کرده و اکثر معلما اونو معرفی می کنن!
اگه کمکی بود در خدمتم!
موفق باشی goll .

**روزگارِ غریبی‌ست، نازنین
****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

<><><><><><><><><><><><><><>
تاپیک کنکوری های کارشناسی ناپیوسته-سراسری91 و علمی کاربردی90
<><><><><><><><><><><><><><>
اطلاعیه!تطبیق واحد از دانشگاهی به دانشگاهی دیگر

siteman
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: karaj
تماس:

پست توسط siteman » یک‌شنبه 8 آبان 1390, 9:50 am

arezo68دوست خوبمون همه چیرو گفتن.....
فقط من اینو بگم اگه دوستت کاردانشیه......حتما بره کلاس کنکوری که خودشو به بچه های فنی و حرفه ای برسونه....بنظرم کانون قلم چی بد نباشه..... goli
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند

جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip

zeinabb

پست توسط zeinabb » سه‌شنبه 10 آبان 1390, 3:33 pm

خيلي خيلي ممنونم goli

قفل شده

بازگشت به “کنکور کاردانی پیوسته ( فنی و حرفه ای )”