آقا محسن راستش من هدفم از ریاضی خوندن فقط برای کنکور نیست، ریاضی در تمام مراحلی که خدا بخواد باید بگذرونم، مخصوصا کارشناسی، لازمه و من به خاطر کم کاری خودم خوب بلد نیستم،به خاطر همین تلاش می کنم که حتما بخونمش
بازم بابت راهنماییت مرسی.
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
آقا رضا من امتحان کردم، هیچ کدوم فیلتر نیست.Reza.Rahimi نوشته شده:ممکنه جزوه ادبیات و معارف پارسه رو که لینکشو گذاشتین جای دیگه آپلود کنید
نمی تونم دانلود کنم. فیلتره
ممنون

haniieh نوشته شده:بچه ها من براي سيستم عامل فهيمي جلد اولشو(مفاهيم وتكنيكها) خريدم .ميخوام ببينم كسي اين كتابو داره،اصلا كتاب خوبي هستو به درد كنكور ميخوره؟سوال تستي هم نداره فقط تشريحي داره؟اينو بخونم يا برم مقسمي و بخرم!!![]()
من رتبه 59 شمسی پور روزانه...آقا محسن ممکنه رتبه و محل قبولیتون و نحوه درس خوندنتونو بگین تا بتونیم استفاده کنیم

هر روز 2 درس تخصصی و یه درس عمومی...Reza.Rahimi نوشته شده:برنامه ریزیتون به چصورتی بود

Reza.Rahimi نوشته شده:آقا محسن شرمنده خیلی سوال می کنم.
خودتون می دونید کنکوره و استرسش .![]()
ماه آخر چند ساعت درس می خوندید و چه موقع تست می زدید.
و قیمت کتابهای استاد علی نیا و ساکو رو می نویسید .
بازم می گم شرمنده و ممنون.
ریاضی برا کنکور به نظر من باید نصفش رو خوند چون بقیش وقت تلف کردنه ولی ریاضیه دیگه رشته حفظ قرآن هم بخونی باز بدرد میخورهMoh3n.Cinema نوشته شده:دوستانی که رو ریاضی سرمایه گذاری می کنن باید بدونن که وقت کنکور جوابگوی پاسخ دهی به همه سوال ها نیست...
ما که مثلا رتبه 2 رقمی شدیم نرسدیم به دور دوم نگاه کنیم برای برخی درس ها...
تازه ریاضی هم نزدیم...
سوالات وقت گیر و غیر استاندارد تخصصی زیاده...
مهم ترین دروسی که تو این کنکور باید دقت کنید
1.عمومی هست که حداقل 3 ماه قبل کنکور شروع کنید چون زیادن.
اصلا هم نگاه اشتباه کم ارزش بودن عمومی رو نداشته باشید.
این کنکور یعنی عمومی...سوال درست درمون تخصصی کم می دن...
2.برنامه نویسی که مهم ترین درسه و هرکی بهتر بزنه برده...
منبع اصلی دروس عمومی هم کتاب های ساکو است که حتما بخونید فوق العاده عالی هستن...
کلاسم که هرکی خواست بره به خودم بگه...
فقط اندیشه اساتید استاد عادلی نیا![]()
![]()
![]()

سلام آرزوجان،مرسی که به تاپیک ماسرزدی،من کارشناسی رجاءقبول شدم،ترم اولمarezoo682 نوشته شده:مرسی از دوستای گلم، mahta007 عزیز، آقا مهدی
و آقا محسن
.
آقا محسن راستش من هدفم از ریاضی خوندن فقط برای کنکور نیست، ریاضی در تمام مراحلی که خدا بخواد باید بگذرونم، مخصوصا کارشناسی، لازمه و من به خاطر کم کاری خودم خوب بلد نیستم،به خاطر همین تلاش می کنم که حتما بخونمش.
بازم بابت راهنماییت مرسی.![]()

البته خیلی خوبه بخواین ریاضی رو قوی کنینsisi نوشته شده:سلام آرزوجان،مرسی که به تاپیک ماسرزدی،من کارشناسی رجاءقبول شدم،ترم اولمarezoo682 نوشته شده:مرسی از دوستای گلم، mahta007 عزیز، آقا مهدی
و آقا محسن
.
آقا محسن راستش من هدفم از ریاضی خوندن فقط برای کنکور نیست، ریاضی در تمام مراحلی که خدا بخواد باید بگذرونم، مخصوصا کارشناسی، لازمه و من به خاطر کم کاری خودم خوب بلد نیستم،به خاطر همین تلاش می کنم که حتما بخونمش.
بازم بابت راهنماییت مرسی.![]()
کمکی خواستی درخدمتیم
خوشحالم که اشتباه من رونمیکنی وریاضی هم میخونی،آفرین![]()
هم واسه کنکورت خوبه هم واسه دانشگاه !آخه ترم اول حتماریاضی خواهی داشت!
موفق باشی...هم تو هم بقیه دوستات
راستش آمار رو هم خودم دوست دارم هم راحت تر از ریاضیه، ولی متاسفانه یا خوشبختانه تو کنکور علمی کاربردی آمار نداریم، البته خودم جدا بعدا می خونم ولی واسه کنکور نه دیگهالبته خیلی خوبه بخواین ریاضی رو قوی کنین
چون ارشد حداقل باید 20% رریاضی بزنی
کارشناسیم 4 الی 5 درس ریاضی باید پاس کنی...
ضمنا آمار بخونی به نظرم راحت تره واسه کنکور