با سلام.
من الان پودمان 2 علمی کاربردی پودمانی هستم.
میخوام تغییر رشته بدم...آیا میتونم؟!
دوستان عزیز یه راهنمایی هم میخواستم بکونید. به نظرتون معماری بهتره یا کامپیوتر ؟
من توی دبیرستان کامپیوتر خوندم ولی دانشگاه رفتم معماری،الان میخوام برم همون کامپیوتر.
کامپیوتر رو به خاطر این نرفتم که میدونستم توی دانشگاه چیز زیادی یاد نمیدن ،منم خودم کامپیوترم خوبه ، هم برنامه نویسی و هم طراحی وب و فلش و مالتی مدیا کار میکنم زیاد هم نمونه کار دارم.
ولی گفتم بیام معماری که کمی هم علاقه داشتم هم چیز جدیدی یاد بگیرم و هم بازار کار بهتری داره.
ولی الان میگم که معماری اگه معدل 14 بشه توی کامپیوتر زیر 17 نمیشدم.
تازه فهمیدم که معماری هم خیلی زیاد فارغ تحصیل داره مثل کامپیوتر و باید بازار کارت رو خودت پیدا کنی(یه جوری هر دوتاشون کار آزاد دارن دیگه).
الان به نظشرتون من که توی کامپیوتر بهتر هستم ، بهتره همون کامپیوتر(که میتونم معدل بالاتری و تا مقطع بالاتری بخونم) برم یا معماری(که مدرکش رو بگیرم هم معماری بلدم،البته نه در حد آس! و هم کامپیوتر) ؟
با تشکر ویژه
سوال درباره تغییر رشته در پودمانی علمی کاربردی
مدیر انجمن: fatemi
-
miladsokout
- کاربر ساده

Re: سوال درباره تغییر رشته در پودمانی علمی کاربردی
سلام دوست عزیز
من ترم 2 پومانی نرم افزار هستم. کنکور ترمی هم دادم به احتمال زیاد ترمی قبول می شم...
جالبه بدونی که من لیسانس اقتصاد دارم!!!
معدل لیسانسم نزدیک 14 شد، معدل پودمان اول نرم افزار 19.25 شد!
اصلا به خودت شک راه نده و دنبال رشته ای برو که بهش علاقه داری. فرقی نمی کنه کدوم دانشگاه کدوم شهر فقط برو دنبال علاقه ات...
من ترم 2 پومانی نرم افزار هستم. کنکور ترمی هم دادم به احتمال زیاد ترمی قبول می شم...
جالبه بدونی که من لیسانس اقتصاد دارم!!!
معدل لیسانسم نزدیک 14 شد، معدل پودمان اول نرم افزار 19.25 شد!
اصلا به خودت شک راه نده و دنبال رشته ای برو که بهش علاقه داری. فرقی نمی کنه کدوم دانشگاه کدوم شهر فقط برو دنبال علاقه ات...