سلام
دوستان لطفا راهنمايي كنيد من دانشجوي سال آخر كارشناسي ناپيوسته شمسي پور رشته نرم افزار هستم
مي خوام در المپياد دانشجويي شركت كنم تو سايت مر بوط به المپياد سازمان سنجش نوشته كه نفر اول المپياد دانشجويي مر حله اول پذيرفته ميشن ميخوام بدونم 15 نفر اول it و يا فقط مجموعه هوش يا نرمافزار و..
كدوماش يا همش بلاخره و يا اينكه اين تيم 5 نفره كه دانشگاه بايد معرفي كنه داستانش چيه
لطفا اگه چيزي ميدونيد ايميل كنيد.
unknown.space@yahoo.com
يا همينجا بذاريد.
النپياد دانشجويي
مدیر انجمن: rosa_127
Re: النپياد دانشجويي
سلام من پارسال امار این المپیاد رو که گرفته بودم...که هر استانی یه دانشگاه داره برای المپیاد که دانشکده بچه هاشونو اونجا معرفی میکنن....مثلا من خودم که قزوینم دانشگاه بین المللی میزبانی برای تمام دانشگاههای قزوین...fairness نوشته شده:سلام
دوستان لطفا راهنمايي كنيد من دانشجوي سال آخر كارشناسي ناپيوسته شمسي پور رشته نرم افزار هستم
مي خوام در المپياد دانشجويي شركت كنم تو سايت مر بوط به المپياد سازمان سنجش نوشته كه نفر اول المپياد دانشجويي مر حله اول پذيرفته ميشن ميخوام بدونم 15 نفر اول it و يا فقط مجموعه هوش يا نرمافزار و..
كدوماش يا همش بلاخره و يا اينكه اين تيم 5 نفره كه دانشگاه بايد معرفي كنه داستانش چيه
لطفا اگه چيزي ميدونيد ايميل كنيد.
unknown.space@yahoo.com
يا همينجا بذاريد.
شما که جزو دانشگاههای تهرانی نماینده تون دانشگاه تهران باید بری اونجا ثبت نام کنی....
مگه سنجش نگفته کجا برین؟؟؟؟؟؟؟؟؟معمولا میگه ها برو کامل بخون
اتفاقا منم میخام شرکت کنم نرم افزارشو
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip