سال 86 تکمیل ظرفیت نبود، سال 87 بود، سال 88 نبود ، سال 89 تکمیل ظرفیت بود سال 90 تکمیل ظرفیت ....
اگه اینطوری پیش یره سال 90 تکمیل ظرفیت نداریم
یک سال در میان تکمیل گذاشتن و رفتن
حالا به نظر شما دوستان امسال تکمیل هست یا نیست مسئله اینست

فقط باید منتظر بمونید ببینید تکمیل ظرفیت میزارن یا نهmashhadpix_14 نوشته شده:من الان آرشیو سایت کارشناسی را که نگاه می کردم به یه چیزی بر خوردم که خیلی عجیب بود![]()
سال 86 تکمیل ظرفیت نبود، سال 87 بود، سال 88 نبود ، سال 89 تکمیل ظرفیت بود سال 90 تکمیل ظرفیت ....
حالا به نظر شما دوستان امسال تکمیل هست یا نیست مسئله اینست![]()
![]()
![]()
---------------------behyal نوشته شده:میشه بپرسم هر کدومو کجا با چه رتبه ای و کدومشو میخوای بریh7fh نوشته شده:3تا دفترچه کنکور (علمی کاربردی و آزاد و دولتی) ثبت نام کردم و 3تاشو جاهایی ک می خواستم و علاقه داشتم قبول شدم.بدون اینکه یه کلمه درس بخونم.همرو شانسی پر کردم.حتی یه دونه تست ک 100% بدونم و نمیدونستم.واقعا واسم عجیبه.اینو من یه [معجزه میدونم
[/color]![]()
![]()
![]()
![]()
فکر کنم از همشون ارزونتر غیر انتفاعی هست درسته
به ما كه رسيد اسمون تپيدmashhadpix_14 نوشته شده:من الان آرشیو سایت کارشناسی را که نگاه می کردم به یه چیزی بر خوردم که خیلی عجیب بود![]()
حالا به نظر شما دوستان امسال تکمیل هست یا نیست مسئله اینست![]()
![]()
![]()
قبول دارم سوال ها استاندارد نبود ولی خب خاوران هم دانشگاه بدی نیست...داره قوی عمل میکنه نباید بد بین بودdaniyalsh10 نوشته شده:kitty نوشته شده:به نظر من هم خاوران خیلی بهتره .....daniyalsh10 نوشته شده:ُسلام
دوستان آزاد مشهد قبول شدم با رتبه 7
خاوران غير انتفاعي مشهد قبول شدم.ارزش داره برم آزاد و از خاوران انصراف بدم؟
ممنونم.اما من حقم خاوران نبود.درصد هاي آزادم رو يه نگاه بندازين بچه ها.با توجه به اينكه سر جلسه آزاد بدون مطالعه و هويجوري رفتم! وكمي هم استاندارد بود.
كنكور سراسري بسياااااااااااااار بسيااااااااار غير متعارف و غير استاندارد بود. من با مطالعه اي كه داشتم اميد به رتبه تك رقمي داشتم.اما فقط رو عمومي چرخيد.منم كه كلا عمومي نميزنم.
لعنت به طراح سوالات سراسري.كنكور عمومي بود نه كامپيوتر![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

سلام مرتضی عزیزdjmorteza نوشته شده:تكميل ظرفيت دورههاي كارشناسي ارشدناپيوسته امروزه
پس مال كارشناسي ناپيوسته كي هست؟؟؟
يكي جواب بده.هي ميگن معلوم نيست![]()

a.sharifeslami نوشته شده:سلام
از بچه ها کسی جزوه دروس زیر رو داره برام بفرستید!![]()
1-معادلات دیفرانسیل![]()
![]()
2-ریاضی گسسته(یه سوال:ریاضی گسسته و ساختمان گسسته یکی یا نه؟)[/![]()
size]
sharifeslami69@gmail.com
a.sharifeslami@yahoo.com