سوالات شما در مورد علمی کاربردی (90)

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
saeid
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: babol
تماس:

پست توسط saeid » سه‌شنبه 30 بهمن 1386, 1:44 pm

maryam نوشته شده:
شما اگه روي جلد كتاب رو ببينين _چاپ 86_ روي جلد دقيقا قيد شده "مخصوص دانشگاه سراسري و علمي كاربردي"
من منظورتونو دقیقاً متوجه نشدن. ببینید، من یه کتاب معارف از گسترش علوم پایه دارم که واسه سال 84 هستش. 2قسمت هست . قسمت اول انتشارات سمت و قسمت 2 اتشارات نهاد رهبری است. شما میگید که قسمت 2 فقط تو علمی کاربردی میاد؟
اگر تنهاتربن تنهاها شوم باز خدا هست. او جانشینه همه ی نداشتن هاست تو می توانی جانشینه همه ی بی پناهی ها شوی.

زندگی
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط زندگی » سه‌شنبه 30 بهمن 1386, 6:52 pm

saeid نوشته شده:
maryam نوشته شده:
شما اگه روي جلد كتاب رو ببينين _چاپ 86_ روي جلد دقيقا قيد شده "مخصوص دانشگاه سراسري و علمي كاربردي"
من منظورتونو دقیقاً متوجه نشدن. ببینید، من یه کتاب معارف از گسترش علوم پایه دارم که واسه سال 84 هستش. 2قسمت هست . قسمت اول انتشارات سمت و قسمت 2 اتشارات نهاد رهبری است. شما میگید که قسمت 2 فقط تو علمی کاربردی میاد؟
با سلام خدمت دوستان
دوستان برای معارف من سه کتاب توصیه میکنم
1 مدرسان شریف کل عمومی ها
2 کتاب گسترش علوم پایه بنام درس و کنکور معرف اسلامی مخصوص دانشگاه سراسری و علمی کاربردی از استاد علی اکبر فراهانی که تاز منتشر شده چاپ اولشه قیمت 3200 تومان
3 گسترش علوم پایه قسمت دوم همونی که خودتون اشاره کرده اید.انتشارات سمت قسمت اول برای دانشگاه ازاد هستش
موفق باشید :oops: :oops:

maryam
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط maryam » سه‌شنبه 30 بهمن 1386, 6:55 pm

saeid نوشته شده:
maryam نوشته شده:
درسته ، چون كتاب شما چاپ قديمه ، و با توجه به گفته هاي خودتون شما بايد فقط قسمت دوم كتاب رو كه مربوط به انتشارات نهاد رهبري ميشه براي علمي كاربردي مطالعه كنيد !

آواتار کاربر
saeid
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: babol
تماس:

پست توسط saeid » سه‌شنبه 30 بهمن 1386, 8:25 pm

maryam نوشته شده:

درسته ، چون كتاب شما چاپ قديمه ، و با توجه به گفته هاي خودتون شما بايد فقط قسمت دوم كتاب رو كه مربوط به انتشارات نهاد رهبري ميشه براي علمي كاربردي مطالعه كنيد !
مرسی. من نمی دونستم. بیخود وقتمو واسه قسمت اول هدر دادم.
اگر تنهاتربن تنهاها شوم باز خدا هست. او جانشینه همه ی نداشتن هاست تو می توانی جانشینه همه ی بی پناهی ها شوی.

hasan1362
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط hasan1362 » پنج‌شنبه 2 اسفند 1386, 9:18 am

ramin نوشته شده:
live32 نوشته شده:با سلام
دوستان من اول اسفند اعزام هستم با اینکه پرسیدم 5 روز عقب افتاده حالا تا پنجم کارت می دهند
چون اگه تا پنجم کارت ندهند من باید اعزام شوم معلوم هم نیست کجا حالا چه جوری باید اجازه بگیرم اگه اموزشی شهرستان بیفتم چه جوری باید اجازه بگیرم بیام امتهان بدم تو تهران
دوست عزیز همانطور که در لینک زیر هم اعلام شده تاریخ اعزام 5 اسفند خواهد بود :

http://police.ir/vazifeh/news/ezam_faregh.htm

در ضمن من هم یک ایمیل براشون فرستادم و سوال کردم که ببینم ما که 10 اسفند امتحانمون هست چجوری میشه ، حالا ببینیم چی جواب میدن ( البته اگر جواب بدن )
هیچ نگران نباش اول که می ری آموزشی به شما لباس می دن و چند روز مرخصی تا این لباسها را بدوزید و اصطلاحا آرم و علایم بزنید که این خودش حداقل 5 روز مرخصی داره

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

پست توسط farshidshd » شنبه 4 اسفند 1386, 12:18 pm

پس چرا نحوه توضيع کارت رو نذاشتن تو سايت؟؟؟
مگه نگفتن 4 اسفند ميزارن؟؟

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
amin24
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: تهران
تماس:

پست توسط amin24 » یک‌شنبه 5 اسفند 1386, 7:47 am

تاريخ‌ ، محل و نحوه‌ توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌كارداني‌، كارشناسي‌ پيوسته‌ و كارشناسي‌ ناپيوسته‌ دانشگاه‌ جامع‌ علمي‌ - كاربردي‌ سال‌ 1386 اعلام شد

http://82.99.202.130/Jame/1386/861204_01.php
مهم نيست گودال كوچك آبي باشي يا درياي بيكران، زلال كه باشي آسمان در توست.

Ramin

پست توسط Ramin » یک‌شنبه 5 اسفند 1386, 7:49 am

amin24 نوشته شده:تاريخ‌ ، محل و نحوه‌ توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌كارداني‌، كارشناسي‌ پيوسته‌ و كارشناسي‌ ناپيوسته‌ دانشگاه‌ جامع‌ علمي‌ - كاربردي‌ سال‌ 1386 اعلام شد

مرسی امین جان ، لطف کردی

mishka

پست توسط mishka » یک‌شنبه 5 اسفند 1386, 10:01 am

سلام به همگي. بر طبق خبر ارائه شده براي محل توزيع كارت و برگزاري آزمون علمي كاربردي كارشناسي ناپيوسته آيا اين كنكور در شهرستان ها نيز برگزار مي شود ؟يا مانند سال پيش در مركز استان ها برگزار مي شود ؟ ممنون مي شوم پاسخ دهيد.

mishka

پست توسط mishka » یک‌شنبه 5 اسفند 1386, 10:27 am

با سلام به همه بچه هاي با حال كارشناسي . بچه ها كسي پاسخنامه سوالات تخصصي كنكور علمي كاربردي سال 85 را دارد . اگه لطف كنيد لينكشو بذاريد ممنون مي شوم.

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
تماس:

پست توسط farshidshd » یک‌شنبه 5 اسفند 1386, 10:31 am

amin24 نوشته شده:تاريخ‌ ، محل و نحوه‌ توزيع‌ كارت‌ ورود به‌ جلسه‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌كارداني‌، كارشناسي‌ پيوسته‌ و كارشناسي‌ ناپيوسته‌ دانشگاه‌ جامع‌ علمي‌ - كاربردي‌ سال‌ 1386 اعلام شد

ممنونم امین جان خیلی لطف کردی

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
تماس:

پست توسط farshidshd » یک‌شنبه 5 اسفند 1386, 10:35 am

mishka نوشته شده:سلام به همگي. بر طبق خبر ارائه شده براي محل توزيع كارت و برگزاري آزمون علمي كاربردي كارشناسي ناپيوسته آيا اين كنكور در شهرستان ها نيز برگزار مي شود ؟يا مانند سال پيش در مركز استان ها برگزار مي شود ؟ ممنون مي شوم پاسخ دهيد.
تو جداول کاملا معلومه
امسال تو شهرستان ها هم هست

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تبريز شهر اولين ها

پست توسط kanan » یک‌شنبه 5 اسفند 1386, 11:39 am

mishka نوشته شده:سلام به همگي. بر طبق خبر ارائه شده براي محل توزيع كارت و برگزاري آزمون علمي كاربردي كارشناسي ناپيوسته آيا اين كنكور در شهرستان ها نيز برگزار مي شود ؟يا مانند سال پيش در مركز استان ها برگزار مي شود ؟ ممنون مي شوم پاسخ دهيد.
با سلام
اولا امين با تشكر از شما دوست عزيز
دوما mishka جان دوست عزيز بايد به جدول نگاه كني تا ببيني در شهرستان شما هست يانه
مثلا اگر به جدول نگاه كني شهرستانهاي هريس (161)، بستان آباد (122)، سراب (132)، شبستر (123) در تبريز امتحان ميدن و در شهرستان آنها امتحان برگزار نميشه بايد بيان تبريز چون جلوي تبريز اسمشون نوشته شده يا جلفا كه جلوي مرند نوشته شده بايد در مرند امتحان بدن
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!

خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي

گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp

sp
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط sp » یک‌شنبه 5 اسفند 1386, 12:39 pm

یعنی سایت علمی کاربردی غوغاست با این خبر رسانیش خیلی با حاله خبراش زرد تا سلکت نکنی دیده نمیشه این از این اون هم از منابع که سیستم عامل حذف شده بعد تو سایت جزو منابع هست از این سوتی ها زیده خدا رحم کنه

آواتار کاربر
amin24
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: تهران
تماس:

پست توسط amin24 » دوشنبه 6 اسفند 1386, 7:49 am

مخلص همه بچه هاي گل فروم هم هستيم.
اميدوارم همگي موفق و سربلند باشيد و علمي كاربردي هم قبول بشيد :wink:
مهم نيست گودال كوچك آبي باشي يا درياي بيكران، زلال كه باشي آسمان در توست.

قفل شده