دعوت از دوستان که برای کنکور 91 می خواهند بخوانند

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب
محل اقامت: قزوین

Re: دعوت از دوستان که برای کنکور های آینده میخوان بخونند (دس

پست توسط arezoo68 » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 7:27 am

alireza_n نوشته شده:این ذخیره مقسمی نافرم سنگینه
بجر این کتاب بهتری کلآ تو بازار نیست؟
من که مقسمی دارم خیلی راضیم ازش، کتاب فهیمی هم جز منابع اصله،از جامع و کامل بودنش مطمئنم ولی از روفرم بودنش بی اطلاعیم، چون نخوندمش.

**روزگارِ غریبی‌ست، نازنین
****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

<><><><><><><><><><><><><><>
تاپیک کنکوری های کارشناسی ناپیوسته-سراسری91 و علمی کاربردی90
اطلاعیه!تطبیق واحد از دانشگاهی به دانشگاهی دیگر

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب

پست توسط arezoo68 » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 7:33 am

haniieh نوشته شده:برای خوندن دروس تخصصی (پیشنهاد): مثلا فصل یکه جزوه ی پارسه(یا جزوه های دیگه خلاصه شده)رو اول بخونیم، بعد کتاب، بعد از اون تست ها و تمرین ها.

ارزو جون ببخشيد متوجه نشدم يعني چي بعد از جزوه كتابو ميخونيم؟؟؟؟
ببین هانیه جون، جزوه هایی که هست، اومدن خلاصه نویسی کردن درواقع، وقتی یه خلاصه ای از مطلب رو میخونیم، میفهمیم قضیه چیه، بعد میریم سراغ کتاب که کنکوری بخونیمش، این فقط یه پیشنهاد بود، حالا شماهرجور که فکر می کنی درسته بخون goli ،مثلا خیلی ها دوست دارن اول کتاب رو بخونن bale ، بعد یه نگاهی هم به جزوه بندازن، و خیلی های دیگه اصلا طرف جزوه نمیرن fekr ، در کل من ترجیح میدم اول به مطلب تسلط کامل پیدا کنم در آخر تست ها و تمرین های اون درس رو حل کنم goll .

****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب

پست توسط arezoo68 » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 7:50 am

90مریم نوشته شده:من پارسه رو برای دروس عمومی پیشنهاد نمیکنم.
در مورد برنامه ریزی آرزو جان باید بگم که اگه هفته ای یک درس تخصصی و یک درس عمومی بخونیم به نظرم بهتره ، میتونیم از هر درس تخصصی هفته ای یک فصل یا دو فصل بخونیم و یک مقدار هم درس عمومی و در کنارش هم تست کار کنیم
مریم جان استفاده از جزوه های پارسه برای دروسی عمومی باید بگم که من ادبیات پارسه رو دانلود کردم و خوندم، خیلی خوب بود، بقیه درس هاشو فقط یه نگاه انداختم(نمیتونم نظر درستی بدم)، اما برای ادبیات طرز نوشتن و جمع بندیش خیلی خوب بود، به نظر من اگه همین جزوه رو خوب بخونیم کافیه، به دوستان پیشنهاد می کنم حتما ادبیات رو دانلود کنن، یه نگاهی بندازن، اگه خوب نبود، نخونیدش. bil:
برای پیشنهادت هم خوبه، ولی قصد من و درخواست خیلی از دوستان، اینه که فصل به فصل هر درس جلو بریم،فصل اول رو که خوب یادگرفتیم بعد بریم سراغ دومی، و چون در آخر هفته رفع اشکال داریم اگه هفته ای یه درس بزاریم، بهتره. ktb:
با این حال الان چون اوایل کار هست، همون یه فصل از دو درس تخصصی و به همراه یه عمومی گفتیم، یکم که بگذره و کارمون رو روال بیافته، فصل هایی از کتاب ها که کوتاه یا شاید راحت تر باشه، دو یا سه فصل میخونیم، طبق گفته شما. yes:
برای تست هم: همین فصل ها و دروسی که تعیین کردیم واسه این هفته، همراه با تمرینات و تست هاست عزیزم goll .

****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب

پست توسط arezoo68 » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 7:56 am

mahta007 نوشته شده:
فقط من وقتم به دروس عمومی نمیرسه اگه بخوام بخونم از عمومی چیو پیشنهاد میدین بخونم؟
ریاضی که اصلا وقت نمیکنم اون یکی درسا هم کم وقت میشه
ریاضی خوب بود اگه میتونستی که اونم میگی نمیشه fekr ، با این حال همونطور که تو پست قبلی پیشنهاد دادم، جزوه ادبیات پارسه رودانلو کن و یه نگاهی بنداز rooz ، لغات تخصصی زبان هم روزی چندتا تعیین کن بخون.

****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب

پست توسط arezoo68 » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:02 am

gholamreza71 نوشته شده:سلام به دوستان عزیز goll
من چند تا نظر دارم
به نظرم طول هفته رو برنامه ریزی کنیم که مثلا روزی 3تا کتاب رو انتخاب کنیم به فرض شنبه یه فصل سیستم و یه فصل زبان تخصصی ویه درس عمومی بخونیم
فرداش حتما تستاش رو بزنیم و ساعتای مطالعه رو تویه دفترچه بنویسیم چون این کار یه انگیزه خاصی می ده به ادم
حالا
از شبه تا پنجشنبه اینطوری ادامه بدیم اخره هفته مرور کنیم درسای خوندمون رو
و ارزیابی کنیم خودمون رو اگه قابل قبول بود ادامه کتابای دیگه رو بخونیم و اگه درسی رو ضعف داشتیم
دوباره بخونیم
پیشنهادت خیلی خوبه yes: ، ولی شاید همه نتونیم اینطوری پیش بریم، چون خیلی ها دانشجو یا شاغل هستن، یا روزای خاص کارای دیگه دارن fekr ، به همین دلیل، طبق پیشنهاد دوستان، فقط دروسی که باید در هفته، بخونیم رو تعیین می کنیم، حالا برنامه ریزی هفتگی همون دروس رو هر شخصی خودش انجام بده بهتره. goll
آخرین ویرایش توسط arezoo68 در سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:28 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:18 am

alireza_n نوشته شده:این ذخیره مقسمی نافرم سنگینه
بجر این کتاب بهتری کلآ تو بازار نیست؟
چرا هستش ، كتاب هاي پارسه هست ،‌خيلي كتاب هست كه شما از همين سايت هم ميتوني pdf اون رو دانلود كنيد ( البته جزواتش رو )

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:20 am

mahta007 نوشته شده:

آقا محسن این متنی که واسه دانلود گذاشتین در مورد تعداد سوالایی که از هر عنوانی تو ساختمان داده

است گفتین؟ سراسری بهتره و سخت ger:
خوب اين چيزي بود كه طبق نظر سنجي چندين سايت بدست اومده بود !

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:22 am

Meti نوشته شده:
parsiangroup نوشته شده:بدون شرح !
دانلود كن و نتيجه رو بگو!!!
این یعنی سخت ترین و مزخرفترین فصل ساختمان داده که مربوط میشه به مرتبه اجرایی فقط 2 بار تو کنکور اومده اونم در سالهای دور و ارزش خواندن نداره rgs محسن جان از اینا نزار من همینجوریشم با خودم در جدالم که اون فصل رو بخونم یا نه
سلام ،‌دوستان اين نتيجه يه نظر سنجيه !
يه خلاصه كلي اط فصل ها و ... هست

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب

Re: دوستانی که برای کنکور های آینده میخوان بخونند

پست توسط arezoo68 » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:27 am

Meti نوشته شده: برنامه خوبی هست برا شروع ولی به نظر من یه اشکال کوچیک داره به نظرتون بهتر نیست کتابهایی که فقط خوندنی هستن مثل اندیشه برا آخر بمونن چون 3 ماه آخر میشه اندیشه رو خوند ولی تو 3 ماه نمیشه ریاضی خوند.به نظر من بهتره دروسی مثل ریاضی آمار یا ذخیره رو از الان شروع کرد چون به تمرین زیادی نیاز داره و یه روزه نمیشه کتابش رو خوند
باز هرجور صلاح میدونین و اگه امکان داره برنامه رو هر روز اینجا بنویسین.
با نظر شما هم موافقم yes: ،برخلاف خیلی هاکه نمیخوان این دروس رو بخونن، من قصد دارم ریاضی و آمار رو بخونم bil: ، از آنجایی که الان که اوایل کار هست از همین کتاب های راحت شروع کنیم، یکم که بگذره و کارا روروال بیافته و همه آماده باشن، بتونن کتاب هارو هم تهیه کنن(مثل من که هنوز نتونستم کتاب بخرم)، حتما ریاضی و آمار هم خواهد بود، از طرفی، فکر نمیکنم کسی در کتابی مثل اندیشه، اشکال داشته باشه، به خاطر هیمن قرار شد اگه وقت شد اندیشه بخونیم(احتمالا اینو فراموش کردم تو پست برنامه بنویسم khk: ).
بعد اینکه منظورتو از برنامه رو هر روز اینجا بنویسیم متوجه نشدم fekr ؟ برنامه که هفتگی تعیین میشه برای خوندن، چیو هر روز بنویسیم عزیزم naj ؟
.
آخرین ویرایش توسط arezoo68 در سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:36 am، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.

****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:27 am

شاید مشکل خیلی ها در کنکور عدم تسلط کافی و مهارت لازم در تکنیکهای تست زنی باشه. جالبه بدونید خیلی ها به کمک همین مهارت و بدون درس خواندن لازم در کنکور قبول شدند! البته خوشبختانه تعداد این افراد زیاد نیست و موسسات کمی هم در این رابطه فعالیت میکنند.

دكتر عباسپور ( رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس) : گذشت زمان و متحول نشدن روش آزمون باعث شد كه نتيجه آن تغيير يابد و كساني در كنكور پذيرفته شوند كه مهارت هاي بيشتري صرفاً در تست زني داشته باشند. اخيراً برخي مؤسسات صرفاً با همين روش، یعنی افزایش مهارت های تست زنی، ضریب پذيرفته شدن داوطلبان را افزايش داده اند.
با استفاده از اصول مهندسي معكوس و استفاده از ابزارهاي قدرتمند آمار و احتمالات و بحث هاي روانشناسي نحوه كاهش ترديد بين جوابهاي چهار گزينه اي به سه گزينه اي و نهايتا تك گزينه اي و كشف گزينه صحيح با درصد احتمال صحت بالا را براي شما تشريح میشود. كارآيي خارق العاده اين روشها هنگامي آشكار ‏مي ‏شود كه شما نتايج آن را روي كنكورهاي برگزار شده دوره هاي قبل تست و ارزيابي كنيد. با كمي حوصله و پشتكار و دقت متوجه خواهيد شد كه ديگر نيم ساعت آخر جلسات آزمون كنكور سراسري براي شما نيم ساعت نااميدي نيست ، بلكه نيم ساعتي است كه ‏مي ‏تواند سرنوشت قبولي شما را به شدت تحت تاثير قرار دهد و جايگاه و رتبه علمي شما را تا حد خارق العاده اي جابجا كند. در زماني كه فقط با زدن دوعدد تست بيشتر دانشگاه محل تحصيل و رشته و مقطع تحصيلي شما تعيين ‏مي ‏شود ، بديهي است كه اگر روشي بتواند رسيدن به بيش از دهها تست صحيح را تضمين كند، ارزشي هم سنگ طلا خواهد داشت.

به احتمال قوي شما از جمله افرادي هستيد كه جهت آمادگي براي كنكور زحمات فراواني را كشيده ايد و در اين راه سرمايه گذاري كرده ايد. ازجمله سرمايه وجودي خويش ، زماني و ريالي. لذا شما ميتوانيد با يادگيري روشهاي مكمل بي شك از رقيبان همرتبه خويش چند گام جلوتر حركت كرده و تلاش خود را به ثمر برسانيد.

پس تا به امروز 40% به قبولی نزدیک شده اید، و 60% باقی مانده به عهده خودتان و نحوه درس خواندنتان است.
پیوست‌ها
testzani-reverseengineering.zip
(101.18 KiB) 211 مرتبه دانلود شده

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:30 am

سلام دوستان
یه مقاله گذاشتم براتون که برید حالشو ببرید
به نظر خودم یکی از کاملترین مقاله های آموزشی در زمینه نحوه مطالعه هستش
با اینکه همه فکر میکنن خودشون بلدن درس بخونن اما با خوندن این مقاله متوجه می شید که تا الان هیچی بلد نبودید
با کمک این مقاله بهتر میتونید از زمان درس خوندنتون استفاده کنید .
حتما دانلودش کنید.
پیوست‌ها
osole motalee_2.zip
(1.38 MIB) 195 مرتبه دانلود شده
osole motalee_2.zip
(1.38 MIB) 153 مرتبه دانلود شده

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:34 am

هدف + اراده + پشتکار = موفقیت

خوب این سوال که "روزی چند ساعت درس بخوانم؟" بیشترین سوال داوطلبان کنکور می باشد که هرگز هم جواب مشخصی نمی توان به آن داد .
جواب این سوال دقیقا به شرایط خود داوطلب بستگی دارد .
نکاتی رو که در زیر میگم فقط نظرات شخصی خودم هست که طی این چند سال و تجربه ای که از کنکور داشتم براتون مینویسم و خوشحال میشم دوستان دیگر هم نظراتشون رو بیان کنن .

اول از همه دو تا نکته کوتاه برای موفقیت میگم بعدش میرم سراغ زمان درس خوندن

داشتن هدف
داشتن هدف یعنی اینکه شما نصف راه موفقیت رو طی کردید بقیش هم که دیگه با خدا
یه جمله ای بودش نمیدونم از کی هستش ولی میگه اگر مقصد رو بشناسی کمتر گم میشی .
یعنی لازم نیست که شما حتما تصویر شفاف و روشنی از هدف و آینده تون داشته باشید ولی همین که بدونید میخواهید تو چه مسیری باشید خودش خیلی بهتر از هیچی
اینکه شما واقعا برای رتبه زیر 100 درس میخونید یعنی هدفتون رتبه خوب قرار میدید خیلی بهتر از اینه که همینجوری بشیند درس بخونید یا مثلا درس میخونید تا تو دانشگاه شهرتون قبول شید خودش میشه یه هدف
پس وقتی هدف داشته باشید درس خوندن هم براتون راحت تر میشه

اراده و پشتکار
خوب حالا فرض کنیم شما هدفتون رو مشخص کردید , مورد بعدی که برای موفقیت لازم و واجب عینی هستش
اراده و پشتکار هست .
مطمئنا بارها شده که شما هدفی رو برای خودتون تعیین کردید و اراده و تلاش هم داشتید اما به نتیجه نرسیدید
دلایل زیادی برای عدم موفقیت وجود داره که بعدا یه تاپیک براش میزنم ولی فعلا بگم که یکی از اونها نداشتن صبر و پشتکار هست .
مثلا شما برای همین کنکور کلی نقشه میکشید و هدفی رو برای خودتون تعیین میکنید بعدش هم میرید کتاب میخرید و کلاس کنکور هم ثبت نام میکنید اما بعد دو یا سه ماه دیگه بیخیال درس و کنکور میشید
این یعنی شما هدف و اراده رو داشتید (چون نقشه کشیدید رفتید کلاس هم اسم نوشتید ) اما پشتکار لازم رو نداشتید و همین نداشتن صبر و پشتکار باعث میشه که خیلی از بچه های بااستعداد نتونن به جایی که لایقشون هست برسن
پس نیمه دوم موفقیت اراده و تلاش و صبر و پشتکار هستش

خوب حالا بریم سر بحث اصلیمون که پارامترهای تعیین کننده در زمان درس خوندن هستش

1- وقت آزاد داوطلب برای درس خواندن
واضح هستش که ساعت درس خواندن داوطلبی که شاغل است یا دواطلبی که هنوز دانشجو هست با داوطلبی که
فارغ التحصیل شده و شاغل هم نیست ( بیکار بیکار ) کاملا فرق دارد .
اما همیشه وقت آزاد هستش و کسی که بگه وقت نمیکنم درس بخونم یعنی نمیخواد قبول بشه و الا خودم خیلی ها رو دیدم با اینکه سر کار میرفتن اما تونستن با برنامه ریزی دقیق قبول بشن .
استفاده حداکثری از زمان مهمتر از میزان وقت آزاد هست .

2- سطح یادگیری داوطلب
خوب مطمئنا دانشجویانی که درسشون خوبه و در یادگیری دروس مشکل زیادی ندارن خیلی بهتر میتونن از زمان استفاده کنن و به نوعی وقت کمتری برای درس خوندن میخوان نسبت به کسانی که درسشون زیاد خوب نیست و تو یادگیری درس ها مشکل دارن.
شاید کسی مطلبی رو با یک ساعت مطالعه یاد بگیره و شخص دیگری همون مطلب رو در نیم ساعت یاد بگیره
مهم این هستش که یاد میگیرن ولی افرادی که فکر میکنن یاد گیریشون مشکل داره باید زودتر اقدام به برنامه ریزی برای کنکور کنن تا بعدا از نظر زمانی به مشکل برنخورن.

3- تجربه درس خوندن برای کنکور
خوب از قدیم گفتن تجربه بالاتر از علم هستش . واسه کنکور هم دقیقا همین تجربه خیلی مهمه .
شاید شما بگید که من 12 سال تو مدرسه درس خوندم و چند سال هم تو دانشگاه و میدونم چجوری باید درس بخونم
اما اگر ازتون بپرسم از چند روز قبل برای امتحان برنامه ریزی میکردی به احتمال زیاد میگی همون شب امتحان درس میخوندم ( همه مثل هم هستیم )
پس میبینیم که ما تو این 12 سال یه برنامه ریزی برای امتحان دادن رو هم یاد نگرفتیم
داوطلبانی که برای بار چندم در کنکور شرکت می کنن مطمئنا خیلی بهتر شرایط درس خوندشون رو فهمیدن و یاد گرفتن که چطوری درس بخونن و زمان رو مدیریت کنن . البته کم نیستن کسانی که بعد از چند بار شرکت در کنکور باز هم مثل کسایی هستن که برای بار اول میخوان کنکور شرکت کنن .

4- استفاده از کتاب های کنکوری و کمک آموزشی
الان دیگه قبولی در کنکور بدون استفاده از کتاب های کنکوری تقریبا غیر ممکن شده که خوب این هم دلایلی داره که شاید مهمترین مزیت استفاده از کتاب های کنکوری آشنا شدن با مطالبی هست که بیشتر در کنکور میاد و شما متوجه میشید که چه بخش هایی از درسی که میخونید اهمیت بیشتری برای کنکور دارن
این نکته مخصوصا برای کنکور های کاردانی به کارشناسی و کارشناسی ارشد اهمیت بیشتری پیدا میکنه
چون شرایط داوطلب بگونه ای هست که زمان زیادی برای درس خواندن و استفاده از کتاب های مرجع نداره و میتونه با استفاده از کتاب های کنکوری خودش رو برای کنکور آماده کنه

5-برنامه ریزی به موقع
اهمیت برنامه ریزی برای کنکور غیر قابل انکار هستش.یکی از تفاوتهایی که افراد موفق با افراد ناموفق در هر زمینه ای دارند به همین برنامه ریزی برمیگرده . برنامه ریزی هم برای کنکور یکی از بدیهی ترین کارهاست .
خیلی دیدم افرادی رو که درسشون خوب بوده اما به خاطر کم توجهی به برنامه ریزی نتونستن در کنکور موفق بشن. برنامه ریزی برای داوطلبان متوسط و ضعیف بسیار مهمتر هست و میتونه باعث موفقیت اونها در کنکور بشه.
بهترین نفر برای برنامه ریزی خود داوطلب هستش که خیلی خوب شرایط خودش رو میشناسه ولی خوب خیلی ها تو برنامه ریزی مشکل دارن که راه حل اون هم مشاوره با کسانی هست که در این زمینه فعالیت میکنن.

6-استفاده از تجربه افراد موفق در کنکور
همه چیز را همگان دانند . این نکته میتونه رمز موفقیت خیلی از داوطبان باشه و بتونه اونها رو چند پله بالاتر از دیگران قرار بده . مطمئنا مشاوره با کسانی که هم رشته شما هستن و در دانشگاه های تراز بالایی هم قبول شدن و رتبه های خوبی هم در کنکور بدست آوردن خیلی خیلی میتونه به شما کمک کنه . استفاده از تجربیات این افراد میتونه مثل چراغ روشنی در راه پرفراز و نشیب کنکور باشه . سعی کنید حتما برای شرکت در کنکور با این افراد در ارتباط باشید و حتما از اونها کمک بگیرید .

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:40 am

دوستاني كه ميخوان برن كلاس هاي پارسه !
اين هم برنامه و شهريه پارسه اي ها!

http://www.parsehportal.com/index.php?o ... Itemid=229

Parsian
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط Parsian » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:43 am

موسسه ‌آموزش ‌عالی پارسه ( با نام قبلی پرسپولیس )

* مبتکر و آغازگر برگزاری دوره های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و کارشناسی ناپیوسته

* با پشتوانه 9 سال تجربه درخشان

* آخرین دستاوردها :

- جزوات برتر مقطع تحصیلات تکمیلی

- آزمونهای برنامه ریزی شده تحصیلات تکمیلی

از دیروز تا امروز

1375

- اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

- آموزش آزاد علوم مختلف کامپیوتر

- مبتکر برگزاری دوره های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد ( در دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی سیستمهای اقتصادی - اجتماعی )

- پذیرش 31 نفر از 84 دانشجو ( 37 درصد )

1376

- افزایش رشته ها به هشت رشته

- پذیرش 84 نفر از 168 دانشجو ( 50 درصد )

- تاسیس پایگاه اینترنتی به نشانی www.perspolis.org

1377

- افزایش رشته ها به 12 رشته

- پذیرش 132 نفر از 252 دانشجو ( 50 درصد )

1378 تا 1380

- افزایش رشته ها تا سقف سی رشته ( در زمینه های فنی - مهندسی ، علوم پایه ، کشاورزی ، علوم انسانی و هنر )

- در این سالها آمار قبولی بطور میانگین بین 53 تا 59 در صد بود

- بهینه سازی فرآیند آموزش

- ایجاد دوره بیمه تحصیلی

- چاپ و انتشار ( 2000 تست صنایع غذایی ) مرحوم دکتر ضیابری

- ایجاد دوره های آزمون کارشناسی نا پیوسته ( کاردانی به کارشناسی )

در همان سال اول بیش از 35 درصد داوطلبان در دانشگاه پذیرفته شدند و در سال های بعد این آمار تا 55 درصد افزایش پیدا کرد .

1381

- توسعه کمی و کیفی آموزش در دو مقطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد و بستر سازی جهت ارائه سیستم آموزش از راه دور با هدف توسعه عدالت آموزشی در کشور

- چاپ و انتشار مجموعه کتابهای ریاضی ( ریاضی 2 و 1 ، ریاضی مهندسی ، معادلات دیفرانسیل ) دکتر محمد صادق معتقدی

1382

- در این‌ سالها آمار‌ قبولی به طور میانگین بین 59 تا 63 درصد بود . ( 1383 - 1381 )

- چاپ و انتشار بسته های آموزشی مدون در بیش از 30 رشته و گرایش با عنوان ( جزوات برتر کارشناسی ارشد )

1383

- راه اندازی سیستم برگزاری آزمون‌های برنامه‌ریزی شده در دو دوره مستقل ویژه آزمون های کارشناسی نا‌پیوسته آزاد و سراسری

- تاسیس موسسه آموزش عالی آزاد پارسه بر اساس مجوز رسمی وزارت‌ علوم ، تحقیقات و فناوری

- تالیف و تدوین‌ جزوات برتر کارشناسی نا‌پیوسته

- بازسازی و طراحی مجدد سایت موسسه به نشانی www.parseh.ac.ir

- چاپ و انتشار ادبیات فارسی غلامرضا‌داودی‌پور (ویژه آزمون های کاردانی به کارشناسی )

سال تحول بزرگ ( 1382 )

اهالی ( پارسه ) سال 1382 را سال ( تحول بزرگ ) این موسسه می‌دانند .چون در این سال روش آموزش نوینی برای نخستین بار توسط این موسسه در کشور ما به اجرا در آمد . این روش در مقایسه با روشهای سنتی دستاوردهای درخشان داشت .

مراحل یادگیری در حد تسلط چه بودند ؟

تعیین هدف های آموزشی و رفتارهای ورودی

تعیین حد تسلط

تعیین واحدهای آموزشی - یادگیری

اجرای آموزش گروهی

ارزشیابی تکوینی و آموزشی اصلاحی

اجرای ارزشیابی تراکمی

* نخستین بار این ما بودیم که مقدمات اجرایی روش ( آموزش برای یادگیری در حد تسلط ) را در کشور فراهم کردیم . این روش مورد تایید مراکز آموزشی معتبر در سراسر جهان است .

* بر این اساس جدول آموزشی ( فرآیند آزمون‌های برنامه‌ریزی شده ) طراحی شده و مطابق نظریه (یادگیری در حد تسلط ) به اجرا درآمد .

* ‌برای آن که هر ( نظریه یادگیری ) تبدیل به ( نظریه آموزشی ) شود ، به نظر متخصصین تعلیم و تربیت 40 تا 50 سال زمان لازم است تا در بوته عمل ( یعنی کلاس‌های درس ) کارآیی آن نظریه تایید شود . به علاوه ، تطبیق دادن یک تئوری برجسته جهانی با کلاس ها و شرایط ایران مستلزم شناخت کامل آن نظریه ، داشتن اعتماد به نفس متکی بر واقع بینی و در اختیار داشتن مشاورینی متخصص است . در این راستا شورای عالی آموزش موسسه پارسه پیوسته با نظارتی دقیق مراحل کار را تحت نظر دارد تا نقاط ضعف اجرای این متد جدید آموزشی روزبه‌روز کمتر شود .

دورنمای آینده

چه زمانی یک موسسه آموزشی را موسسه ای موفق می دانیم ؟

آیا آمار قبولی شرکت کنندگان در کلاس های این موسسه شاهدی بر موفقیت یا عدم موفقیت آن نیست ؟

تاکنون پارسه نه از هر ده نفر یک نفر ، نه از هر ده نفر سه نفر و نه حتی از هر ده نفر پنج نفر قبولی ، که از هر ده نفر بیش از شش نفر قبولی داشته است .

( قبولی 63 درصدی )

برای آینده پس قبولی 100درصدی شرکت کنندگان در کلاس های پارسه آرزویی دور از دسترس نیست .

به شرطی که : ( بهترین و برجسته ترین اساتید کشور در این موسسه تدریس کنند ) .

اما هدف اصلی پارسه فراتر از این چیزهاست :

چشم انداز آینده پارسه گذر از مرحله ایجاد تسهیلات علم آموزی و دانش اندوزی و اطلاع رسانی و ورود به مرحله تولید علم و دانش است .هدف اصلی پارسه آن است که دانش آموختگان فارغ از آزمون های ورودی دانشگاه ها ، در کنار این موسسه دانش خود را به روز کنند تا رسالت خود را برای کمک به حضور پر قدرت کشور در عرصه رقابت جهانی به انجام رساند .
آدرس : تهران -بالاتر از میدان ولیعصر، کوچه دانش کیان، شماره 26- ساختمان پارسه

تلفن : (20خط)88901000

فاکس : 88849210

صندوق پستی:7443/14155

ارتباط با شورای آموزشی(پیام گیر):88849206

پاسخگویی به دانشجویان خارج از مرکز:88849205

پست الکترونیکی : info@parseh.ac.ir

آواتار کاربر
arezoo68
کاربر خوب
کاربر خوب

پست توسط arezoo68 » سه‌شنبه 5 مهر 1390, 8:49 am

آقا محسن به خاطر مطالب و نظراتی که نوشتی ممنون. من دانلود کردم و خوندم،خوب بودن،تو سیستمم ذخیره کردم، نزدیکای کنکور یه دور دیگه هم بخونمشون.

****و عشق را
******کنارِ تیرکِ راهبند
********تازیانه می‌زنند.

قفل شده