ا علام نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی 90
- vahidshami
- کاربر ساده

Re: ا علام نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی 90
اینقد سطح علمی سطح علمی نکنید هر جا قبول شدین لیاقتتون همونجا بوده و سطح علمی خودتونم در حد محل قبولی
بچه ها من سر در نياوردم!!
امكان جا به جايى بين دو نفر و دانشگاهشون وجود داره؟
آخه من غياث قبول شدم
ولى نميخوام برم
يعنى امكانش هست كه با كسى جا به جا كنم؟؟
اگه كسى ميدونه خواهشا بگه
آخه من غياث قبول شدم
ولى نميخوام برم
-
talahost.com
با سلام
بله دوست عزیز
امکانش وجود داره البته در بعضی از دانشگاهها شرط اینه که یک ترم در دانشگاه اول گذرونده باش
و بعد کسی رو در دانشگاه مقصد پیدا کنی و عمل جابه جایی صورت بگیره
بله دوست عزیز
امکانش وجود داره البته در بعضی از دانشگاهها شرط اینه که یک ترم در دانشگاه اول گذرونده باش
و بعد کسی رو در دانشگاه مقصد پیدا کنی و عمل جابه جایی صورت بگیره
-
talahost.com
اول اینکه 500 بدی یا نهmohamad abili نوشته شده:paria_joon نوشته شده:سلام من با 621 ابرار قبول شدم خیلی ناراحتم انقدر گریه کردم که به زور چشمامو باز نگه داشتم استاد عادلی نیا به من گفت بالای 90 در صد علم و فرهنگ یا شبانه شریعتی قبول میشم ولی الان که اومدم نت حالم بهتر شد دیدم 404 هم علم و فرهنگ قبول نشده چه برسه به من!!!!! دوست داشتم برم یه جایی که دانشگاه باشه و سطح علمیش بالا باشه ولی حالا جایی قبول شدم که یه موسسه است و سطح علمیش زیر خط فقره (یه مدرسه تازه تاسیسه)..........
من بار اولم بود که کنکور دادم هیچی هم نخونده بودم خوشبختانه پشت کنکور کاردانی هم نموندم حالا به نظرتون اشتباه میکنم اگه نرم سال بعد دوباره کنکور بدم؟؟یکی از استادام گفت به این سازمان سنجش (.....) هیچ اعتباری نیست شاید سال بعد کنکور و غیر استانداردتر از امسال گرفت و ظرفیت ها هم دوباره کم کرد وهمون ابرار هم قبول نشی...بابام میگه چون تهران قبول شدی باید بری...حالا نمیدونم چیکارکنم دارم میمیرم......به نظرتون میشه ترم دوم رو مرخصی بگبرم ؟شنیدم برای انصراف باید 500 تومن پول به دانشگاه بدم درسته؟؟![]()
![]()
درصورتیکه ثبت نام نکنی نیازی به پرداخت این وجه نیست
و اگه راضی نیستی میتونی ثبت نام نکنی و چند روز دیگه در تکمیل ظرفیت شرکت کنی تا شاید جای دلخواهت قبول بشی
سلام
من رتبم 1909 شده و نرم افزار دهخدا قبول شدم
این انتخاب اولم بود. من کاردانیمو هم دهخدا خوندم وباید بگم به نظر من بعد رجا بهترین غیرانتفاعی قزوینه وبه همه کسایی که اونجا قبول شدن تبریک می گم و مطمئنم از انتخابشون پشیمون نمی شن چون هم محیط خوبی داره وهم سطح علمی خوبی.
من رتبم 1909 شده و نرم افزار دهخدا قبول شدم
-
mohamad abili
- کاربر ساده

- محل اقامت: shahryar
kasi sirjan ghabool nashode?
خب حالا شما چرا حرص میخوری برادر.....vahidshami نوشته شده:اینقد سطح علمی سطح علمی نکنید هر جا قبول شدین لیاقتتون همونجا بوده و سطح علمی خودتونم در حد محل قبولی
اگه یه روز نتونستی گناه کسی رو ببخشی
از بزرگی گناه اون نیست
از کوچیکیه قلب توئه
از بزرگی گناه اون نیست
از کوچیکیه قلب توئه
@zit@ نوشته شده:بچه ها من سر در نياوردم!!
آخه من غياث قبول شدم
ولى نميخوام برم
داداش اگه نمیخواین برین یک پی ام بدین من به جاتون برم.
سلام اگر ثبت نام کنم بعدا میتونم تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟
خوب اگر تکمیل ظرفیت قبول بشم باید یک ترم بخونم و بعد انصراف بدم و برم اون یکی دانشگاه؟
خوب اگر تکمیل ظرفیت قبول بشم باید یک ترم بخونم و بعد انصراف بدم و برم اون یکی دانشگاه؟
دهخدا کجاس دیگه هرچی تو نقشه نگاه میکنم پیدا نمیکنم. نکنه اونم مثه علی اباد کتوله
- majid20091
- محل اقامت: Karaj
- تماس:
سایت خبری و تحلیلی موسیقی پارس
http://musicepars.com
گزارش تصویری کنسرت ها ، نقد آلبوم ها ، مصاحبه ، مقالات پیرامون وضعیت موسیقی در کشور و...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
صفحه دانشجویان بصیر آبیک در فیس بوک
http://www.facebook.com/basiredu
عضو شوید
http://musicepars.com
گزارش تصویری کنسرت ها ، نقد آلبوم ها ، مصاحبه ، مقالات پیرامون وضعیت موسیقی در کشور و...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
صفحه دانشجویان بصیر آبیک در فیس بوک
http://www.facebook.com/basiredu
عضو شوید
-
talahost.com
قابل توجه دوستانی که در انتظار تکمیل ظرفیت هستند
این مطلب مربوط به کنکور سال 89 هستش که مفید دونستم لینگ کنم و نمایش بدم
این مطلب مربوط به کنکور سال 89 هستش که مفید دونستم لینگ کنم و نمایش بدم
- دكتر ابراهيم خدايي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به داوطلبان مجاز و يا غيرمجاز آزمون كارشناسي ناپيوسته متقاضي شركت در مرحله تكميل ظرفيت، گفت: اين دسته از داوطلبان ميتوانند از 22 تا 29 آذر ماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org و وارد كردن اطلاعات اوليه كارت اعتباري ثبتنام شامل شماره پرونده، شماره كاربر، رمز ورود و كد رهگيري ثبتنام اوليه، شماره داوطلب و شماره شناسنامه، نسبت به انتخاب رشته محلهاي مورد علاقه خود اقدام كنند.
وي افزود: داوطلباني كه متقاضي ثبتنام و شركت در مرحله تكميل ظرفيت آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 هستند، بايد با ورود به سايت سازمان نسبت به پرداخت مبلغ 18 هزار ريال از طريق سيستم پرداخت اينترنتي اقدام كنند.
وي با بيان اينكه پذيرفتهشدگان نهايي كه علاقمند به تحصيل در رشتههاي تحصيلي مرحله تكميل ظرفيت هستند، در صورت قبولي در يكي از كد رشته محلهاي مندرج در اين اطلاعيه، قبولي قبلي آنان «كان لم يكن» تلقي ميشود، اظهار كرد: اين دسته از داوطلبان بايد فقط در رشته قبولي جديد خود ثبتنام كنند.
خدايي با تاكيد بر اينكه چنانچه قبولي قبلي داوطلبان علاقهمند به رشتههاي تحصيلي اين مرحله مربوط به دوره روزانه باشد، حتي با دادن انصراف از تحصيل نيز حق شركت در آزمون سال 90 را نخواهند داشت، خاطرنشان كرد: بنابراين كليه پذيرفتهشدگان بايد براي ثبتنام و شركت در گزينش رشتههاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه دقت كافي كنند، در غير اين صورت هيچگونه اعتراضي قابل قبول نخواهد بود.
وي افزود: آن دسته از داوطلباني كه در مرحله تكميل ظرفيت پذيرفته ميشوند، چنانچه قبلا در رديف پذيرفتهشدگان دورههاي مختلف رشتههاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 قرار گرفته باشند، نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.
وي با بيان اينكه فارغ التحصيلان دوره كارداني كه مدرك كارداني خود را حداكثر تا 30 بهمن ماه اخذ ميكنند مجاز به انتخاب رشته اين مرحله از تكميل ظرفيت هستند، در خصوص تعداد انتخاب رشته، تصريح كرد: داوطلبان ميتوانند در صورت وجود، حداكثر تا 50 كد رشته انتخاب كنند.
معاون سازمان سنجش با اشاره به آغاز دوره تحصيلي پذيرفتهشدگان مرحله تكميل ظرفيت، اظهار كرد: زمان شروع به تحصيل پذيرفتهشدگان رشتههاي تحصيلي مرحله تكميل ظرفيت، نيمسال دوم سال تحصيلي 90-89 خواهد بود.
خدايي در خاتمه گفت: داوطلبان در گرايشهايي كه نمره گرايش آنها صفر يا كمتر از صفر (نمره منفي) باشد، اجازه انتخاب رشتههاي آن گرايش را ندارند.
کد: انتخاب همه
http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=20&nid=6425Re: ا علام نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی 90
داداش من كه قزوين برو نيستمbabaei نوشته شده:@zit@ نوشته شده:بچه ها من سر در نياوردم!!
آخه من غياث قبول شدم
ولى نميخوام برم
داداش اگه نمیخواین برین یک پی ام بدین من به جاتون برم.
اتفاقا يكى از برادر هاى سايت بهم پيغام داده كه جا به جا كنه
منتها من نميدونم
قضيه جا به جايى چطوره! وگرنه من با كمال ميل قبول ميكنم غياث و تقديم كنم:-D
کسانی که منتظر تکمیل ظرفیت هستن
و اون دوستی که این خبر یکسال پیش رو گذاشته
شرایط پارسال با امسال کاملا متفاوت بود،پارسال همه سهمیه های دولتی حذف شده و با اعتراضات زیادی که با دوستان داشتیم تونستیم بخشی از این سهمیه ها رو برگردونیم!
برای پذیرش مجدد دانشجو راهی نبود جز اینکه سنجش تکمیل ظرفیت بذاره،بعضی از موسسات غیر انتفاعی هم از این فرصت استفاده کردن و مجددا یه ظرفیت برای ترم بهمن اعلام کردن.ولی یه جایی مثل علم و فرهنگ گفت اگر همه دانشجوهاش هم برن مجددا ظرفیت اعلام نمی کنه!! و همین طور هم شد و از 50 نفری که مهرماه پذیرش کرده بودن بیش از 20 نفر به شمسی پور و شریعتی رفتن.
در نتیجه احتمال اینکه امسال تکمیل ظرفیتی وجود داشته باشه خیلی کمه... بخصوص دانشکده های دولتی
و اون دوستی که این خبر یکسال پیش رو گذاشته
شرایط پارسال با امسال کاملا متفاوت بود،پارسال همه سهمیه های دولتی حذف شده و با اعتراضات زیادی که با دوستان داشتیم تونستیم بخشی از این سهمیه ها رو برگردونیم!
برای پذیرش مجدد دانشجو راهی نبود جز اینکه سنجش تکمیل ظرفیت بذاره،بعضی از موسسات غیر انتفاعی هم از این فرصت استفاده کردن و مجددا یه ظرفیت برای ترم بهمن اعلام کردن.ولی یه جایی مثل علم و فرهنگ گفت اگر همه دانشجوهاش هم برن مجددا ظرفیت اعلام نمی کنه!! و همین طور هم شد و از 50 نفری که مهرماه پذیرش کرده بودن بیش از 20 نفر به شمسی پور و شریعتی رفتن.
در نتیجه احتمال اینکه امسال تکمیل ظرفیتی وجود داشته باشه خیلی کمه... بخصوص دانشکده های دولتی
با رتبه ی 6848 نرم افزار غیر انتفاعی رشدیه تبریز اولویت چهارم قبول شدم. مایل به جابجایی با ارومیه هستم. شماره تماس: 09149804232