انتخاب اول جهاد اهواز
2:کارون
3:خرمشهر
لطفا بگید تکمیل ظرفیت چطوریه ؟میتونم شرکت کنم؟؟؟
[/quote]life me نوشته شده:mehr afarin نوشته شده:سلام لطفا یکی بگه مدرک غیر انتفاعی . ازاد . عملی کاربردی کدومش معتبر تره ؟ مثلا فردا که خواستم سر کار برم کدومش بیشتر به دردم میخوره؟
من علامه حلی چالوس قبول شدم
برای غیر انتفاعی رفتن سر کار مشکلی نداره ؟ من پولش برام مهم نیست فقط میخوام بدونم غیر انتفاعی یا ازاد یا علمی کاربردی کدومش ارزش رفتن داره؟

سلام منم پارسال مدرکم نیومده بود گرگان قبول شدم و نرفتم ولی قرار بود برم از دانشگاه نامه و ریز نمرات رو گرفتم تو نامه نوشته بودن که کاردانیمو در تاریخ 31/6/89از اون موسسه گرفتم اما هنوز مدرکم آماده نشده دوستامو با همین نامه ثبت نام کردن زیاد سخت نمیگیرن نگران نباشjaja نوشته شده:سلام
یکی به من کمک کنه
من الان دانشگاه قبول شدم نیمسال اول
یه درس معرفی به استاد هم دارم که اویل مهر امتحانشه
و دانشگاه هم گفته فارغ التحصیلی تورو شهریور میدیم یعنی قبل از مهر فارغ التحصیل شدم
حالا من نه مدرکی چیزی دارم چطوری برم ثبت نام
ثبت نام منو قبول می کنن یکی در راه خدا پاسخ بده
![]()
علل حساب 400 میگیرن حالا یه کم زیاد یا کمتر میشهvahidshami نوشته شده:شهریه ترم 1 غیر انتفاعی ها امسال حدودا چقد در میاد؟
اگه تکمیل ظرفیت داشته باشیم آره میتونی شرکت کنی همه ی مجاز شده ها میتونن تو تکمیل شرکت کننdon don نوشته شده:سلام منم خیلی ناراحتم رتبه ام 10886 انتخابهامو اینجوری زدم ولی مردود شدم لعنت به این شانس و بدبیاریهای پشت سرهمم![]()
انتخاب اول جهاد اهواز
2:کارون
3:خرمشهر
لطفا بگید تکمیل ظرفیت چطوریه ؟میتونم شرکت کنم؟؟؟
نمیدونم مناسبه یانهmolai نوشته شده:با سلام من یک ترم غیرانتفاعی سبزوار خوندم امسال مطهر مشهد قبول شدم از واحدهای که پاس کردم 5واحد تطبیق نمیخوره حالا موندم برم مشهد یا نه مشهد خونه داریم دیگه واسه خوابگاه پول نمیدم خواهش مکنم اگه میتونید منو راهنمایی کنید مطهر سطح علمیش چجوریه؟با تشکر
یکی جواب مناسب بهم بده

سلام فک نکنم هنوز مهندسیم ولی یکشنه و دوشنبه مهلت ثبت نام چند روز با تاخیرم فک نکنم مشکلی پیش بیارهr69_lahij نوشته شده:سلام خانوم وآقایون مهندس![]()
یه سوال میدونید تا کی مهلت ثبت نام؟
کسی نمیخواد ج بدهMeti نوشته شده:من دوستم غیر حضوری شیراز قبول شده برا ترم بهمن این کی بره برا ثبت نام