من رتبم 1195شدوبه دلایلی میخواستم شهرخودم قبول بشم به همین دلیل فقط غیرانتفایی سینا کاشان (شهرخودم)
رو زدم و قبول شدم به اون دوستی هم که سیلک کاشان قبول شده باید بگم که این موسسه تازه تاسیسه و بدک هم نیست.

ببخشید بابت تاخیر. از سطح علمی و استاداش اطلاعی ندارم. در حال حاضر ساکن اصفهانمsayna_87 نوشته شده:moslem666m
از سطح علمي و استاداش اطاعي دارين؟ارزش رفتن داره؟؟
منم بهتون تبريك ميگم.مرسي
راستي كجاي فولادشهره؟
هنوز چیزی از تکمیل ظرفیت مشخص نیست.kahroba نوشته شده:توروخدا یکی بگه امیدی به تکمیل ظرفیت هست یعنی دانشگاههای تهران واسه تکمیل ظرفیت هستن یا فقط چند تا دانشگاه شهرستان ؟؟؟
چه عجب کسی رو دیدیم شهرضا قبول شده باشه.Hamid_CPP نوشته شده:انشاالله تا ارشد.![]()
![]()
یعنی امسال هیچ اشتباهی نشده اون ظرفیت ها که انگار همه الکی بوده مخصوصا برای دخترا اصلا معلوم نیست شریعتی تا رتبه ی چند رو گرفته ؟؟؟punisher نوشته شده:هنوز چیزی از تکمیل ظرفیت مشخص نیست.kahroba نوشته شده:توروخدا یکی بگه امیدی به تکمیل ظرفیت هست یعنی دانشگاههای تهران واسه تکمیل ظرفیت هستن یا فقط چند تا دانشگاه شهرستان ؟؟؟
پارسال هم به خاطر اشتباه تو سهمیه ها تکمیل گذاشتند.
ولی امسال هم به احتمال زیاد برای جیب غیرانتفاعی ها هم شده تکمیل می زارن و انشالله تو هم شریعتی قبول می شی.
یا حق

خوابگاه هم به روزانش میدن هم به شبانش تو ساختمون قدیم دادگستری. تو اصلاحیه زدنpunisher نوشته شده:چه عجب کسی رو دیدیم شهرضا قبول شده باشه.Hamid_CPP نوشته شده:انشاالله تا ارشد.![]()
![]()
سلام بهار جون واقعا برات ناراحت شدم ولی عزیزم خواست خداست بایدراضی باشیم خودتو ناراحت نکنbahar62 نوشته شده:عرض معذرت تصحیح می کنم رتبه ام 234 نرم و سخت افزار 37 بودMoh3n.Cinema نوشته شده:دوست دارم قبل رفتن به سمت خواب یه نکاتی بگم...
اولا اینکه واسه برخی ها خوشحال شدم و واسه برخی ها ناراحت شدم...
گاهی وقت ها حتی بغض کردم از نتیجه بعضی ها...
از جمله آبجی بهار که واقعا حق رتبه 260 این نبود.
واسه Amore - و مائده که حقشون شبانه نبود...
واسه آرش که کاش غیاث قبول می شد اما عیب نداره بازم قزوینه.
واسه امین و شهروز و siteman که دوست داشتم بیان شمسی پور...
اما به هر حال گذشت...
و باید کنار اومد.
و این مسیرو ادامه داد.
به قول استاد خیلی هم اصرار نکنید.
قطعا خدا به همه ما توجه داره...
ضمنا من از جهاد یزد اطلاع ندارنم
و ثبت نام همه هم یکشنبه دوشنبه است مگه خلافش گفته شه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ابنقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با
نه دوست عزیز یه نگاه به ظرفیت های پارسال بندازید متوجه می شوید.kahroba نوشته شده:یعنی امسال هیچ اشتباهی نشده اون ظرفیت ها که انگار همه الکی بوده مخصوصا برای دخترا اصلا معلوم نیست شریعتی تا رتبه ی چند رو گرفته ؟؟؟punisher نوشته شده:هنوز چیزی از تکمیل ظرفیت مشخص نیست.kahroba نوشته شده:توروخدا یکی بگه امیدی به تکمیل ظرفیت هست یعنی دانشگاههای تهران واسه تکمیل ظرفیت هستن یا فقط چند تا دانشگاه شهرستان ؟؟؟
ولی امسال هم به احتمال زیاد برای جیب غیرانتفاعی ها هم شده تکمیل می زارن و انشالله تو هم شریعتی قبول می شی.
یا حق

kahroba نوشته شده:یعنی امسال هیچ اشتباهی نشده اون ظرفیت ها که انگار همه الکی بوده مخصوصا برای دخترا اصلا معلوم نیست شریعتی تا رتبه ی چند رو گرفته ؟؟؟punisher نوشته شده:هنوز چیزی از تکمیل ظرفیت مشخص نیست.kahroba نوشته شده:توروخدا یکی بگه امیدی به تکمیل ظرفیت هست یعنی دانشگاههای تهران واسه تکمیل ظرفیت هستن یا فقط چند تا دانشگاه شهرستان ؟؟؟
یا حق