قدرداني از استاد طوراني و پارسه

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
saba_haqqani

قدرداني از استاد طوراني و پارسه

پست توسط saba_haqqani » یک‌شنبه 14 مرداد 1386, 7:04 pm

نتيجه كنكور واسه هر كسي كه زحمت كشيده مهمه چه براي دانشجوها و چه براي اساتيد عزيز - من با شرايط سختي درس خوندم شاغل بودم و براي كنكور خيلي دير شروع به خوندن كردم - اصلا غير از پارسه و كلاساي اون زماني براي خوندن و يادگيري نداشتم
آقاي مهندس طوراني كه مدير گروه كامپيوتر پارسه و همينطور استاددروس تخصصي هستند - بقدري مسلط و كامل براي ما تدريس كردند كه با وجود زمان كمي كه داشتم سر همين كلاسا همه چيز واسم تفهيم ميشد و نياز زيادي به تكرار نميديدم -يكي از خصوصيات زيباي استاد اين بود كه همه چيز رو كامل بيان مي كردند و سطح پائين ترين بچه ها رو هم ( از نظر يادگيري ) درنظر ميگرفتند - فن بيان استاد طوراني بي نظيره - اونقدر روون ميگفت كه سخت ترين جمله هاي رانكوهي و ... واسم ساده ميشد .و همينطور اساتيد محترم ديگه اي كه دروس تخصصي ما رو تدريس ميكردتد همگي زحمتكش و دلسوز بودند اميدوارم اساتيد زحمت كش و پرتلاش ما هر جا كه هستند شاد و سلامت باشند
گروه پارسه خصوصا گروه كامپيو تر پارسه خسته نباشيد (اساتيد محترم جناب مهندس زربخش و مهندس كرمي و دكتر حقيقت و مهندس طوراني ) با تشكر ويژه از استاد عزيزم سركار خانم جعفري
آخرین ویرایش توسط saba_haqqani در دوشنبه 15 مرداد 1386, 1:16 pm، در مجموع 4 بار ویرایش شده است.

آواتار کاربر
rosa_127
مدیر انجمن
مدیر انجمن
محل اقامت: Tehran
تماس:

پست توسط rosa_127 » یک‌شنبه 14 مرداد 1386, 7:15 pm

منم همين جا از همه اساتيدم تشكر مي كنم.

masoud khafan
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط masoud khafan » یک‌شنبه 14 مرداد 1386, 9:26 pm

سلام
بچه ها این چیزی که saba گفت عین حقیقت من خودم پارسه میرفتم واقعا" پارسه شاه کار بود(البته پولشم شاه کار بود) من نه پارسه برای بابام نه استاد طورانی که فکر تبلیغ به سرتون بزنه من هیچ سنخیتی نه با پارسه دارم نه استاد طورانی.
انشا الله همگی قبول میشیم ولی اگر کسی خدایی نکرده قبول نشد حتما" پارسه رو امتحان کنه اصلا" ضرر نمی کنید :wink:

آواتار کاربر
tolstoi
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط tolstoi » یک‌شنبه 14 مرداد 1386, 9:40 pm

منم میخواستم از اساتید پارسه تشکر کنم از آقای زربخش و مهندس طورانی که با جون و دل درس میدادن فوق العاده بودن خدا حفظشون کنه هر چی از خدا میخوان خدا بهشون بده

قفل شده