غیبت 15 روزه برای خدمت

سوالات و ابهامات خودتون را در رابطه با خدمت سربازی در این بخش مطرح کنید

مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی

قفل شده
onlyygod

غیبت 15 روزه برای خدمت

پست توسط onlyygod » دوشنبه 21 شهریور 1390, 9:01 pm

با سلام خدمات دوستان
من 30/11/89 یعنی آخر بهمن 89 در مقطع کاردانی فارغ التحصیل شدم اما فکر می کردم که من آخر اسفند فارغ التحصیل شدم و تا مهر 90 برای ارسال دفترچه فرصت دارم . بخاطر همین دفترچه ام را با 15 روز تاخیر یعنی در تاریخ 15/6/90 ارسال کردم . هنوز جواب دفترچه ام نیومده . نظام وظیفه می گفت غیبت می خورم و نمی تونم برای کارشناسی ناپیوسته برم دانشگاه . لطفا منو راهنمایی کنید چه کار کنم و چه راهی دارم تا بتونم این غیبت را از بین ببرم و برم دانشگاه . چون صد در صد غیر انتفاعی و آزاد ورودی مهر 90 قبول میشم .
ممنون میشم زود جوابمو بدید .

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

Re: غیبت 15 روزه برای خدمت

پست توسط farshidshd » سه‌شنبه 22 شهریور 1390, 11:22 am

onlyygod نوشته شده:با سلام خدمات دوستان
من 30/11/89 یعنی آخر بهمن 89 در مقطع کاردانی فارغ التحصیل شدم اما فکر می کردم که من آخر اسفند فارغ التحصیل شدم و تا مهر 90 برای ارسال دفترچه فرصت دارم . بخاطر همین دفترچه ام را با 15 روز تاخیر یعنی در تاریخ 15/6/90 ارسال کردم . هنوز جواب دفترچه ام نیومده . نظام وظیفه می گفت غیبت می خورم و نمی تونم برای کارشناسی ناپیوسته برم دانشگاه . لطفا منو راهنمایی کنید چه کار کنم و چه راهی دارم تا بتونم این غیبت را از بین ببرم و برم دانشگاه . چون صد در صد غیر انتفاعی و آزاد ورودی مهر 90 قبول میشم .
ممنون میشم زود جوابمو بدید .
سلام
متاسفانه نمیشه غیبت دفترچه ای رو حذف کرد

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

onlyygod

پست توسط onlyygod » سه‌شنبه 22 شهریور 1390, 1:31 pm

با سلام
ممنون از پاسختون . اما من چند نفر را دیدم که با غیبت دفترچه ای رفتن پیش رئیس نظام وظیفه شهرشون و اون یه نامه داده به رئیس نظام وظیفه کشور و اجازه دادن برن دانشگاه . آیا شما هم مطلع هستید ؟ راه کار دیگری برای رفتن به دانشگاه ندارید ؟
با تشکر و سپاس

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

پست توسط farshidshd » سه‌شنبه 22 شهریور 1390, 1:46 pm

من که راه دیگه ای سراغ ندارم...

با پارتی شاید بشه

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

onlyygod

پست توسط onlyygod » چهارشنبه 23 شهریور 1390, 11:43 pm

با سلام
برای اطلاع سایر دوستان بگم که من امروز زنگ زدم نظام وظیفه ی شهرمون و گفتم 15 روز غیبت دارم و دفترچه ام را با 15 روز تاخیر فرستادم . گفتن کاردانی رو چند ترمه تموم کردی گفتم 4 ترمه . گفتن بیا بررسی می کنیم و حل میشه . نامه قبولی دانشگاهت را هم بیار تا اجازه ی رفتن به دانشگاه را بهت بدیم . دوستانی که مشکل منو داشتن میتونن امیدوار بشن
با تشکر و سپاس

قفل شده