چطور باید مدرکمونو از سراسری

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
mamad_msp
کاربر متوسط
کاربر متوسط

چطور باید مدرکمونو از سراسری

پست توسط mamad_msp » شنبه 27 بهمن 1386, 3:33 pm

اقا من امروز رفتم ببینم مدرک اصلم چی شده:
1 که گفتن هنوز حاضر نیست برو سال دیگه بیا( این مدرک مگه از طلا ساخته می شه؟)
2- گفتن مدرک به دستت نمی دیم تا اینکه برای دولت کار کنی و سربازی هم بری. من سربازی رفتم . ولی نمی دونم اینکه می گن برای دولت کار کنی یعنی چی؟
یعنی من برم وزارت کار خودمو معرفی کنم و کارت نیرو انسانی بگیرم؟؟؟
کسی هست که مدرکشو( مدرک اصل ) از سراسری گرفته باشه؟؟؟؟
بعدشم ازاد از من تعهد گرفت که یا اصل می یاری یا چک می دی. به مسئول اموزش کفتم اقا من که هنوز کار نمی کنم تا دسته چک داشته باشم گفت اقا جان ازاد داستان زیاد می گه. تو بی خیال باش.
نه چک بده نه مدرکو.
شما چیکار می خواین بکنین؟

*mitra*
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط *mitra* » شنبه 27 بهمن 1386, 11:14 pm

من سال 82 تمام شدم الان که قبول شدم آزاد رفتم اصل مدرکم رو بگیرم گفت به مدت تحصیلت مثلاً دو سال و شش ماه سابقه کار داشته باشی من نداشتم گفت کارت کاریابی داری گفتم آره من کارت کار یابی داشتم دیگه یه نامه از اداره کار اوردم که از تاریخ فلان من کارت کاریابی داشتم و کار متناسب با رشته ام واسم پیدا نشده در ضمن باید تاریخشم بعد فارغ التحصیلیت بزنن نه قبل اون دیگه خلاصه یه چند بارم با مسئولین بی کلاس دانشگام دعوام شد تا اصل مدرکم رو گرفتم، گفتم: یلا بدین اصلو می خوام دیگه چشمم به چشمتون نیوفته .

mamad_msp
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط mamad_msp » یک‌شنبه 28 بهمن 1386, 12:32 am

یعنی من فعلان دنبالشو نگیرم تو ازاد و بی خیال موضوع شم. چک و اینا ندم
2-3سال بعد که درس تمام شد زودی خودمو وزارت کار معرفی کنم و بعد 3ماه بگم کار پیدا نشد برم اصلشو بگیرم؟
( من چون اصل کاردانی به ازاد ندادم . ازادم اصل مدرکو بهم نمی ده تا کاردانی بهشون بدم)

*mitra*
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط *mitra* » یک‌شنبه 28 بهمن 1386, 11:44 pm

الان مدرک موقت رو بده به دانشگاه آزاد ،چک هم نده ، برو اسم بنویس یه کارت کاریابی بگیر ،در ضمن واسه گرفتن مدرک اصل مدرک موقت رو از شما می گیرند و باطل می کنن ،یعنی دیگه اگر رفتی دین رو تحویل دانشگاه دادی دیگه باید تموم شدی بری دنبال مدرک فوق دیپلمت،یعنی دیگه لیسانست رو که گرفتی تا اون موقع یه دو سه سال شده و به همون مدت تحصیلت تو دانشگاه دولتی سال ماه و روز تو باید تو اداره کار درخواست داده باشی و کار گیرت نیومده باشه که بتونی از طریق کارت کاریابی اقدام کنی.در غیر اینصورت باید سابقه کار داشته باشی.گیجت کردم نه :wink:

مثلاً مدرک موقت شما در تاریخ 22/10/86 گرفته شده و شما به مدت 2 سال و شش ماه از مزایای رایگان بهره بردید معادل این مدت باید سابقه کار داشته باشید . اگر نداشتید برید الان ادره کار اسم بنویسید کارت بگیرید.

گواهی ای که شما از اداره کار می گیرید باید 22/10/86 به بعد باشه که مشخص کنه شما بعد فارغالتحصیلی واسه که این تعهد رو از سر خودتون باز کنی رفتی دنبال کار ولی چی ؟گیر نیومده یعنی مملکت احتیاج به خدمت شما نداشته.وقتی دو سال و شش ماه گذشت از اسم نویسیت تو اداره کار گذشت دیگه تعهد باطل می شه و این نامه رو رو می کنی البته اگه فردا نگن دیگه قاونو عوض شده . می دونی که امروز می خوابی فردا یه بخشنامه جدید به قانون اضافه می شه.قربونت

mamad_msp
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط mamad_msp » دوشنبه 29 بهمن 1386, 11:32 pm

ممنون از لطفت خانم

*mitra*
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط *mitra* » چهارشنبه 1 اسفند 1386, 12:04 am

خواهش می کنم ،کاری نکردم

قفل شده