من رتبه ام 329 شده می خوام بدونم می تونم در روزانه شریعتی تهران قبول بشم؟ ممنون

نه عزیز به 60 برسه حال داده چه برسه به این رتبه اصلا امیدی نداشته باشhalelujah نوشته شده:سلام به همه عیدتون مبارک!![]()
من رتبه ام 329 شده می خوام بدونم می تونم در روزانه رجایی تهران قبول بشم؟ ممنون
اهل تهرانم حاجیaminhacker نوشته شده: نمیدونم اهل کجایی
اما اگه تو شهر خودت داشنگاه هست و بدک نیست برو خدایی بیستر از این جاهایی که رویای خیلیاست موفقی
هم درس هم کار هم تحقیقات
جای دیگه فقط درس که اونم به لطف خونه های مجردی محاله![]()
نظر آقا محسن رو نظر ما بگیر هر چی اون بگه بهتره
اما یزد مگه چه داشنگاهی داره که قبول نمیشی ؟تا چه رتبه ای قبول میشه ؟(شما که رتبت خوه)
سلامminaforotan نوشته شده:سلام کسی میدونه قوچان خوابگاه داره یا نه
؟

روزانه احتمالش کمه ولی شبانه شریعتی حتما قبول میشیمن رتبه ام 329 شده می خوام بدونم می تونم در روزانه شریعتی تهران قبول بشم؟ ممنون
درمورد تریز من اطلاعی حدود یه ساعت دیگه اقا محسن میاد فکر کنم بتونه کمکت کنهدانشوران فک میکنم که قبول شم ان شا الله ولی نبی اکرم چی؟ اونجام احتمال قبولیم هست یا نه؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه میگن نبی اکرم از همشون بهتره میخواستم بدونم این بهتر بودن تا چه حده؟ واقعا ارزششو داره که دانشوران رو که بغل خونمون هست ول کنم برم نبی اکم که مسافتش طولانیتره و در ضمن شهریشم بیشتره؟ یه سوال دیگه میدونید شهریه نبی اکرم چقد از بقیه بیشتر سر جم؟
شرمنده خیلی سوال کردم کمک کنید ممنون میشم
1 غیرانتفاعیبچه ها من واقعا نميدونم مدرك كدوم دانشگاه پيام نور يا علمي كاربردي يا غير انتفاعي بهتره؟
انتخابات خوب هست ولی یه نکتهسلام خدمت همه ی دوستای گل کنکوریم
میخواستم راهنماییم کنید
رتبه من 1631 شده نرم افزار
ساکن تهرانم
میخوام اینطوری انتخاب کنم
ابرار
رجا
دهخدا
دارالفنون
غیاث الدین
ب نظرتون خوبه؟؟
من کاردانیمو صدرا خوندم پارسال بیشتر هم دانشگاهیام دهخدا قبول شدن
دانشگاه دهخدا جاش عوض شده مسیر رفت و امدش چطوره؟جاش از شهر فاصله داره؟
راسته ک میگن رجا درست شهریه نمیگیره؟حساب کتابش معلوم نیست گاهی هزینه اضافی میگیره؟
ب نظرتون لازمه جای انتخابامو عوض کنم ؟؟؟
بقیه شهرها رو نمیدونم ولی اولا دارالفنون بجنورد (اگه منظورتون بجنورده) دانشجوی دختر نمیگره دوماsahar_88 نوشته شده:سلام خدمت همه ی دوستای گل کنکوریم![]()
میخواستم راهنماییم کنید![]()
رتبه من 1631 شده نرم افزار
ساکن تهرانم
میخوام اینطوری انتخاب کنم
ابرار
رجا
دهخدا
دارالفنون
غیاث الدین
ب نظرتون خوبه؟؟
من کاردانیمو صدرا خوندم پارسال بیشتر هم دانشگاهیام دهخدا قبول شدن![]()
دانشگاه دهخدا جاش عوض شده مسیر رفت و امدش چطوره؟جاش از شهر فاصله داره؟
راسته ک میگن رجا درست شهریه نمیگیره؟حساب کتابش معلوم نیست گاهی هزینه اضافی میگیره؟
ب نظرتون لازمه جای انتخابامو عوض کنم ؟؟؟