راهنمایی و کمک به دوستان در انتخاب شهر کنکور سراسری 90
Re: راهنمایی و کمک به دوستان در انتخاب شهر کنکور سراسری 90
داش محسن ثبت نام کی شروع میشه؟ 
شب را به روزر و روز را به شب بی هیچ ناکجایی می رسانیم بی آنکه غافل از پایان لحظه لحظه های عمرمان باشیم...
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
و هر روزمان تکرار روز های قبل و قبل و باز هم قبل می باشد بی آنکه روزی نو داشته باشیم...تکرار هم برایمان عادت شده و چه روزی پایان تکرار هاست... این را هم کسی نمی داند
جزوه ایجاد بانک اطلاعاتی دکتر معصومی
http://qiau.ac.ir/teacher/files/41491/0 ... -38-40.zip
برای این پرسیدم که میخواستم بدونم دفترچه ای که دانلود کردم کافیه یا اینکه باید برم بخرمmashhadpix_14 نوشته شده:کاغذ های رمزی نمی خاد برای چی میخایhadi2011 نوشته شده:دوستانی که دفترچه خریده اند لطف کنن بگن که فقط دفترچه هست (همونی که تو اینترنت هست) یا اینکه از این کاغذ های رمزی هم همراهشه؟
ممنون میشم
اصلا کاغذ رمزی لازم نیست که با دفترچه بدن یا ندن
کاغذ رمزی نداره
ممنون
- sajad_boj71
- کاربر ساده

آقا محسن شرمنده که میگم.
اگه امکان داره سوال بالایی رو هم که پرسیدم جواب بدید.
شرمنده چون دو بار پرسیده بودم و 2 بار هم جواب دادید اما الان شرایط فرق کرده و ظرفیت ها تغییر کرده
شرمنده چون دو بار پرسیده بودم و 2 بار هم جواب دادید اما الان شرایط فرق کرده و ظرفیت ها تغییر کرده
دوستان با رتبه 879 و اینکه خانم هستم احتمال اینکه جایی روزانه بیارم هست و چطور باید انتخاب کنم واگه هست کدوم روزانه
سلام به نظرتون با رتبه 430 میشه روزانه قبول شد؟ لطفا راهنمایی کنید
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
روزانه شمسی پور قبول خواهی شدdesigner001 نوشته شده:سلام آقا محسن، جواب ما رو هم بده بی زحمت.
رتبم 152 پسر تهران
روزانه می خوام قبول شم
کمکم کنید
علم و فرهنگ و شبانه شمسی پور انتخابای بعدیت باشه
سوال چی بود شرمندهآقا محسن شرمنده که میگم.
شهر خوتون کجاسدوستان با رتبه 879 و اینکه خانم هستم احتمال اینکه جایی روزانه بیارم هست و چطور باید انتخاب کنم واگه هست کدوم روزانه
هر روزانه ارزش رفتن نداره تو شهرای دیگه
شانس تو باهنر شیراز - گرگان - قوچان و این جور جاها هستسلام به نظرتون با رتبه 430 میشه روزانه قبول شد؟ لطفا راهنمایی کنید
با استاد عادلی نیا تو لینک امضای من مشاوره کن
محسن جان تمام امیدم به توئه ! سوالم خیلی سخته ؟Armini نوشته شده:کسی از دانشگاه های گرگان اطلاعاتی داره ؟!
دیشب که کسی جوابمو نداد !![]()
کسی میدونه بهترین موسسه غیر انتفاعی گرگان چیه ؟
آقا محسن چند بار سوال کردم جوابمنم بدید لطفا. من اول دانشگاه های مازندرانو زدم بعد گلستان بعد مشهد .اطراف تهرانو مثل سمنان و قم و قزوین و نزدم فکر کنم اینجاها امیذی نیست. خوب اتخاب کردم اگه ممکنه راهنمایی کنید.از دوستان ام میخوام نظر بدن. ممنون میشم
- sajad_boj71
- کاربر ساده

سوالم این بود:
بچه خواهشا این سوالم رو با آگاهی کامل جواب بدید و از روی امیدواری یا دلگرمی یا بدون اطلاع جواب ندید چون رو جوابتون خیلی حساب میکنم و میخوام با توجه به پاسخ ها برنامه ریزی داشته باشم.
ببینید میخوام کمکم کنید که آیا با توجه به شرایط زیر من با رتبه 10800 تو غیر انتفاعی اشراق بجنورد با سهمیه بومی قبول میشم یا نه!
شرایط :
دانشگاه غیر انتفاعی اشراق بجنورد سال های پیش 100 نفر پذیرش داشت و دانشگاه دارالفنون بجنورد 30 نفر.
در سال های پیش با توجه به شرایط فوق بچه های بجنورد تا رتبه 4000 تو دانشگاه دارالفنون و تا رتبه 11 هزار و 12 هزار تو غیر انتفاعی اشراق قبول میشدن.
امسال ظرفیت ها به این صورت تغییر کرده.
دانشگاه غیر انتفاعی اشراق 60 نفر و دانشگاه دارالفنون بجنورد هم 60 نفر(30 نفر شبانه و 30 نفر روزانه)
حالا با توجه به افزایش ظرفیت دانشگاه دارالفنون و کاهش ظرفیت دانشگاه اشراق آیا من با رتبه 10800 اشراق قبول میشم.؟
بچه خواهشا این سوالم رو با آگاهی کامل جواب بدید و از روی امیدواری یا دلگرمی یا بدون اطلاع جواب ندید چون رو جوابتون خیلی حساب میکنم و میخوام با توجه به پاسخ ها برنامه ریزی داشته باشم.
ببینید میخوام کمکم کنید که آیا با توجه به شرایط زیر من با رتبه 10800 تو غیر انتفاعی اشراق بجنورد با سهمیه بومی قبول میشم یا نه!
شرایط :
دانشگاه غیر انتفاعی اشراق بجنورد سال های پیش 100 نفر پذیرش داشت و دانشگاه دارالفنون بجنورد 30 نفر.
در سال های پیش با توجه به شرایط فوق بچه های بجنورد تا رتبه 4000 تو دانشگاه دارالفنون و تا رتبه 11 هزار و 12 هزار تو غیر انتفاعی اشراق قبول میشدن.
امسال ظرفیت ها به این صورت تغییر کرده.
دانشگاه غیر انتفاعی اشراق 60 نفر و دانشگاه دارالفنون بجنورد هم 60 نفر(30 نفر شبانه و 30 نفر روزانه)
حالا با توجه به افزایش ظرفیت دانشگاه دارالفنون و کاهش ظرفیت دانشگاه اشراق آیا من با رتبه 10800 اشراق قبول میشم.؟
-
behrouzjoon
- کاربر ساده

بروبچ سازمان سنجیش رفتن تعطیلات حالشو ببرن مثل اینکه ماهم باید بعد از تعطیلات دنبال انتخاب رشته باشیم
-
farhad2020
با سلام
2 تا سوال مهم دارم لطفا راهنمایی کنید.
1- خودم بومی شیرازم آیا با رتبه 250 روزانه شیراز باهنر قبول میشم؟
2- من الان سربازم 3 ماه دیگه هم از خدمتم مونده و تا پایان خدمتم حق ادامه تحصیل ندارم چیکار باید بکنم؟1 ترم مرخصی میدن ثبت نام کنم؟
مرسی
2- من الان سربازم 3 ماه دیگه هم از خدمتم مونده و تا پایان خدمتم حق ادامه تحصیل ندارم چیکار باید بکنم؟1 ترم مرخصی میدن ثبت نام کنم؟
مرسی
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
sajad_boj71
باز به نظر من شانس قبولی اشراق داری
به نظرم با استاد عادلی نیا هم مشورت کن تو امضای من لینکش هست
چون تاثیر نداره تعداد انتخابات
شانس قبولی مازندران و گلستان داری
موفق باش
در مورد خدمت از مشاور شانس بپرس
باز به نظر من شانس قبولی اشراق داری
به نظرم با استاد عادلی نیا هم مشورت کن تو امضای من لینکش هست
به هر حال سمنان رو بزنآقا محسن چند بار سوال کردم جوابمنم بدید لطفا. من اول دانشگاه های مازندرانو زدم بعد گلستان بعد مشهد .اطراف تهرانو مثل سمنان و قم و قزوین و نزدم فکر کنم اینجاها امیذی نیست. خوب اتخاب کردم اگه ممکنه راهنمایی کنید.از دوستان ام میخوام نظر بدن. ممنون میشم
چون تاثیر نداره تعداد انتخابات
شانس قبولی مازندران و گلستان داری
موفق باش
روزانه باهنر که شانس خیلی بالاس...با سلام
مرسی
در مورد خدمت از مشاور شانس بپرس
-
adrianjoon
سلام به دوستای عزیز.هرکس سوالی در مورد غیر انتفاعی های شیراز می خواد،می تونم کمکش کنم.من خودم توی غیر انتفاعی زند شیراز می خونم و البته کاردانی رو هم همونجا بودم.البته دلیل بر این نمی شد که بدون تحقیق دوباره برم زند.تحقیق کردم و واسه کارشناسی هم زند رو انتخاب کردم.البته هستند کسانی که توی زند هستن و می نالن.اما وقتی پاسارگاد و پیشتازان رو دیدن،به خودشون و دانشگاهشون امیدوار شدن.دوستای زیادی هم داشتم که کاردانیشون رو توی زند گرفتن و واسه کارشناسی رفتن پاسارگاد یا پیشتازان.همشون به هر دری میزدن تا انتقالی بگیرن و برگردن زند.در کل هر کدوم از دوستان اطلاعاتی رو می خواست با کمال میل در اختیارشون قرار می دم 
-
adrianjoon
سلام به دوستای عزیز.هرکس سوالی در مورد غیر انتفاعی های شیراز می خواد،می تونم کمکش کنم.من خودم توی غیر انتفاعی زند شیراز می خونم و البته کاردانی رو هم همونجا بودم.البته دلیل بر این نمی شد که بدون تحقیق دوباره برم زند.تحقیق کردم و واسه کارشناسی هم زند رو انتخاب کردم.البته هستند کسانی که توی زند هستن و می نالن.اما وقتی پاسارگاد و پیشتازان رو دیدن،به خودشون و دانشگاهشون امیدوار شدن.دوستای زیادی هم داشتم که کاردانیشون رو توی زند گرفتن و واسه کارشناسی رفتن پاسارگاد یا پیشتازان.همشون به هر دری میزدن تا انتقالی بگیرن و برگردن زند.در کل هر کدوم از دوستان اطلاعاتی رو می خواست با کمال میل در اختیارشون قرار می دم