داریم میمیرم از استرس.تو رو خدا شما یه چیزی بگین آروم شیم.Moh3n.Cinema نوشته شده:خوب بچه ها عملیات تجدید قوا تموم شد...
من اومدم پیشتون...
کم کم با این تاپیک و خاطراتش خداحافظی کنید...
نمیدونین چه ساعتی منتظر اعلام نتایج باشیم؟
داریم میمیرم از استرس.تو رو خدا شما یه چیزی بگین آروم شیم.Moh3n.Cinema نوشته شده:خوب بچه ها عملیات تجدید قوا تموم شد...
من اومدم پیشتون...

عزیزم خیالت راحت برو بگیر بخواب که فردا ساعت 2 نتیجه ها اعلام میشه!!saman_arbaba نوشته شده:بچه ها ازین به بعد هر ساعت یه بار باید یه سری به سنجش بزنیم چون یهویی میزارن ...![]()
![]()

ببین ساعت رسمی که اعلام نشده.ela.s نوشته شده:داریم میمیرم از استرس.تو رو خدا شما یه چیزی بگین آروم شیم.Moh3n.Cinema نوشته شده:خوب بچه ها عملیات تجدید قوا تموم شد...
من اومدم پیشتون...
محسن بابا خیلی خوش به حالیا تو!!!!!!!!Moh3n.Cinema نوشته شده:ببین ساعت رسمی که اعلام نشده.ela.s نوشته شده:داریم میمیرم از استرس.تو رو خدا شما یه چیزی بگین آروم شیم.Moh3n.Cinema نوشته شده:خوب بچه ها عملیات تجدید قوا تموم شد...
من اومدم پیشتون...
تجربه نشون داه زودتر از ظهر نمیاد اما شما از صبح آماه باش باشید...
نترسید خدا پشت و پناهتون باشه رتبه 20000 یعنی سفید.
حتما چیزایی جواب دادی و بهتر می شی

kitty نوشته شده:یعنی امشب منتظر نباشیم؟![]()
یه بنده خدا به من گفت امشب تو سایته نتایج!
گولم زد
والله کارنامه دیدم 20% مدار زده بود 20% معارف برنامه نویسی هم منفی شده بود 20000محسن بابا خیلی خوش به حالیا تو!!!!!!!!
دیگه انقدر هم که کشکی نیست که طرف سفید بده و بشه 20000 !!!!
پارسال تا 30000 هم مجاز شدن پس اون ها دیگه منفی زده بودن دیگه ؟؟؟؟

آره يكي از دوستام پارسال منفي زده بود 30000 آوُرد مجاز شدparsiangroup نوشته شده:ela.s نوشته شده:محسن بابا خیلی خوش به حالیا تو!!!!!!!!Moh3n.Cinema نوشته شده:
نترسید خدا پشت و پناهتون باشه رتبه 20000 یعنی سفید.
حتما چیزایی جواب دادی و بهتر می شی
دیگه انقدر هم که کشکی نیست که طرف سفید بده و بشه 20000 !!!!
پارسال تا 30000 هم مجاز شدن پس اون ها دیگه منفی زده بودن دیگه ؟؟؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

عزیزم تو زیادی این کنکورو تحویل گرفتیparsiangroup نوشته شده:یعنی همه رو منفی زده بود ؟
این امکان نداره !!!

همه رو نه. مثلا مدار رياضي برنامه نويسيparsiangroup نوشته شده:یعنی همه رو منفی زده بود ؟
این امکان نداره !!!