1543تا رو بیخیال همون سوالای کنکورو میدیم جواب بدی و این درصدارو بیاری هنر کردیmojhgan_jo0n نوشته شده:چه دقيق!!میردات حسین نوشته شده:1543 سوال داشتی بیا یاهو بپرسvahidshami نوشته شده:سلام با این درصدها رتبم جند میشه؟؟؟
معارف:23
ادبیات:23
زبان:10
ریاضی:سفید
زبان تخصصی:10
مدار:7
برنامه سازی:2
سیستم عامل:43
ذخیره:20
ساختمان:27
اقااااااااااااااااااااااااااااااااااا مرگ من جواب بدین![]()
تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
Re: تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

- محل اقامت: babol
کنفرانس واسه خوشی نیست داریم کار علمی می کنیم![/quote]
کار علمی؟ بابا شما که رتبه 1 شدی دیگه. بسه یه خورده هم نفس بکش.
به این فکر کنید که یه سریا مثل من الان امکان کنفرانس گذاشتن رو ندارن. قبول نیست همه برن مائده تهنا اینجا بمونه. مژگان، bahar، parmidam منو تهنا نذارید
باهاش نریدا[/quote]
من تا ته خط باهاتم
گريه نكن

به این فکر کنید که یه سریا مثل من الان امکان کنفرانس گذاشتن رو ندارن. قبول نیست همه برن مائده تهنا اینجا بمونه. مژگان، bahar، parmidam منو تهنا نذارید
باهاش نریدا[/quote]
من تا ته خط باهاتم
امواج را بپذير، حتي اگر گاهي تورا به قعر دريا ببرد،آن ماهي آسوده كه هميشه بر سطح آب ها ميبيني مرده است...
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

کنفرانس واسه خوشی نیست داریم کار علمی می کنیم![/quote]
باهاش نریدا[/quote]
من تا ته خط باهاتم
گريه نكن

باهاش نریدا[/quote]
من تا ته خط باهاتم
امواج را بپذير، حتي اگر گاهي تورا به قعر دريا ببرد،آن ماهي آسوده كه هميشه بر سطح آب ها ميبيني مرده است...
-
میردات حسین
- کاربر ساده

- محل اقامت: پارسه
- تماس:
حتما میشه .. ولی طولانیه ... باید یه روزی که انگیزشو داشتم بیام بگم . امیدوارم انگیزه واسم بمونه با اعلام نتایجparmidam نوشته شده:آقای میردات حالا میشه داستانتونو بگید ماهم استفاده کنیم
وای خدا جون نفر اول بیشتر از ما نگران اعلام نتایجمیردات حسین نوشته شده:حتما میشه .. ولی طولانیه ... باید یه روزی که انگیزشو داشتم بیام بگم . امیدوارم انگیزه واسم بمونه با اعلام نتایجparmidam نوشته شده:آقای میردات حالا میشه داستانتونو بگید ماهم استفاده کنیم
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

اونموقع ديگه ما انگيزه نداريممیردات حسین نوشته شده:حتما میشه .. ولی طولانیه ... باید یه روزی که انگیزشو داشتم بیام بگم . امیدوارم انگیزه واسم بمونه با اعلام نتایجparmidam نوشته شده:آقای میردات حالا میشه داستانتونو بگید ماهم استفاده کنیم
-
میردات حسین
- کاربر ساده

- تماس:
نبوغ در سادگیست . انیشتینmojhgan_jo0n نوشته شده:چه دقيق!!میردات حسین نوشته شده:1543 سوال داشتی بیا یاهو بپرسvahidshami نوشته شده:سلام با این درصدها رتبم جند میشه؟؟؟
معارف:23
ادبیات:23
زبان:10
ریاضی:سفید
زبان تخصصی:10
مدار:7
برنامه سازی:2
سیستم عامل:43
ذخیره:20
ساختمان:27
اقااااااااااااااااااااااااااااااااااا مرگ من جواب بدین![]()
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

اونموقع ديگه ما انگيزه نداريممیردات حسین نوشته شده:حتما میشه .. ولی طولانیه ... باید یه روزی که انگیزشو داشتم بیام بگم . امیدوارم انگیزه واسم بمونه با اعلام نتایجparmidam نوشته شده:آقای میردات حالا میشه داستانتونو بگید ماهم استفاده کنیم
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

میردات حسین نوشته شده:حتما میشه .. ولی طولانیه ... باید یه روزی که انگیزشو داشتم بیام بگم . امیدوارم انگیزه واسم بمونه با اعلام نتایجparmidam نوشته شده:آقای میردات حالا میشه داستانتونو بگید ماهم استفاده کنیم
اونموقع ديگه ما انگيزه نداريم
-
میردات حسین
- کاربر ساده

- تماس:
شما هم مگه می خوای داستان درس خوندن تعریف کنی؟mojhgan_jo0n نوشته شده:اونموقع ديگه ما انگيزه نداريممیردات حسین نوشته شده:حتما میشه .. ولی طولانیه ... باید یه روزی که انگیزشو داشتم بیام بگم . امیدوارم انگیزه واسم بمونه با اعلام نتایجparmidam نوشته شده:آقای میردات حالا میشه داستانتونو بگید ماهم استفاده کنیم
کار علمی؟ بابا شما که رتبه 1 شدی دیگه. بسه یه خورده هم نفس بکش.mojhgan_jo0n نوشته شده:کنفرانس واسه خوشی نیست داریم کار علمی می کنیم!
باهاش نریدا[/quote]
من تا ته خط باهاتم
مرسی عزیزم
در کنار هم می ایستیم و کمر دشمن رو می شکنیم.
هَل مِن مبارز؟!؟
گیرم همه جا سیاه و تاریک است، تو شمع خودت را روشن کن.تو نمی خواهد گزارشگر بزرگ تاریکی باشی، شمع بان کوچک نور خودت باش. این تمام چیزی است که روشنایی از تو می خواهد(دکتر شریعتی)
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

اونموقع ديگه ما انگيزه نداريم
[/quote]
شما هم مگه می خوای داستان درس خوندن تعریف کنی؟[/quote]
نه انگيزه گوش كردن داستان نداريم
شما هم مگه می خوای داستان درس خوندن تعریف کنی؟[/quote]
نه انگيزه گوش كردن داستان نداريم
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

maede نوشته شده:کار علمی؟ بابا شما که رتبه 1 شدی دیگه. بسه یه خورده هم نفس بکش.mojhgan_jo0n نوشته شده:کنفرانس واسه خوشی نیست داریم کار علمی می کنیم!
به این فکر کنید که یه سریا مثل من الان امکان کنفرانس گذاشتن رو ندارن. قبول نیست همه برن مائده تهنا اینجا بمونه. مژگان، bahar، parmidam منو تهنا نذارید![]()
باهاش نریدا
من تا ته خط باهاتم
مرسی عزیزم
در کنار هم می ایستیم و کمر دشمن رو می شکنیم.
هَل مِن مبارز؟!؟
نعم
-
میردات حسین
- کاربر ساده

- تماس:
شما هم مگه می خوای داستان درس خوندن تعریف کنی؟[/quote]mojhgan_jo0n نوشته شده:اونموقع ديگه ما انگيزه نداريم
نه انگيزه گوش كردن داستان نداريم[/quote]
این داستان من اتفاقا برای شما که دارین مهندس می شین نیست ... واسه اوناییه که فکر می کنن درس خوندن واسه درس خوناست ... رتبه کنکور واسه اونا معنی نداره و انقدر مشروط شدن و حرف این و اون و شنیدن از خودشون نا امید شدن ... داستان من به اونا کمک میکنه که نا امید نشن و سال دیگه بیان اینجا ملت با تریلی از روشون رد شن!!
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

نه انگيزه گوش كردن داستان نداريم[/quote]میردات حسین نوشته شده:شما هم مگه می خوای داستان درس خوندن تعریف کنی؟mojhgan_jo0n نوشته شده:اونموقع ديگه ما انگيزه نداريم
این داستان من اتفاقا برای شما که دارین مهندس می شین نیست ... واسه اوناییه که فکر می کنن درس خوندن واسه درس خوناست ... رتبه کنکور واسه اونا معنی نداره و انقدر مشروط شدن و حرف این و اون و شنیدن از خودشون نا امید شدن ... داستان من به اونا کمک میکنه که نا امید نشن و سال دیگه بیان اینجا ملت با تریلی از روشون رد شن!![/quote]
خوب شايد منم يكي از اونا باشم