آفرين مرحباAmIr_Jz نوشته شده:من منmaede نوشته شده:چرا همه کارا رو به خدا می سپارید، بیاید خودمونم یه کاری بکنیم. خب کی پایه ست طراح سوالا بفرستیم زیر تریلی؟AmIr_Jz نوشته شده:سلام بههمه بچههای گل انجمن
من تقریبا یک ماه قبلاز کنکور (البته اگه بشه اسمش گذاشت کنکور ) با این سایت آشنا شدم![]()
آخه این چی بود خدااااااااااااااااااااااااااا![]()
![]()
![]()
من هفته آخر داشتم کنکور 5 سال آخر میزدم خیلی امیدوار شده بودم![]()
ولی وقتی سوالها رو دیدم![]()
![]()
![]()
بعدم که در صدهای بچه هارو![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
امید وارم طراح سوالا بره زیره تریلی 18 چرخ که هر 18تا چرخشم از روش رد بشه![]()
![]()
امسال هر جا بشه باید برم و گرنه مثل کوهیار باید برم پا بکوبم![]()
![]()
اولشم که گفتم امیدوارم بره زیره تریلی 18 چرخ 18 تا جرخشم از روش رد بشه![]()
تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

- محل اقامت: babol
Re: تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
امواج را بپذير، حتي اگر گاهي تورا به قعر دريا ببرد،آن ماهي آسوده كه هميشه بر سطح آب ها ميبيني مرده است...
Re: تو رو خدا جواب بدین
منم امیدواری می دم ولی کاش از استادم بپرسید مطمئن شید.mojhgan_jo0n نوشته شده:بله 100% بهت اميدواري ميدمvahidshami نوشته شده:سلام با این درصدها میشه امیدوار بود زیر 7هزار میارم
معارف:23
ادبیات:23
زبان:10
ریاضی:سفید
زبان تخصصی:10
مدار:7
برنامه سازی:2
دروس تخصصی:30
ما پارسال با برنامه سازی 11 و دروس تخصصی 18 شدیم 1190.
پس حتماً امیدی برای شما هست
گیرم همه جا سیاه و تاریک است، تو شمع خودت را روشن کن.تو نمی خواهد گزارشگر بزرگ تاریکی باشی، شمع بان کوچک نور خودت باش. این تمام چیزی است که روشنایی از تو می خواهد(دکتر شریعتی)
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

lovelygirl نوشته شده:دوستای گلم سلام صبحتون به خیر
آقایون و دخترخانوما من به نمایندگی از شماها هر روز صبح از اونجایی که از شانسه گنده من محله کارم رو به رویه سازمان سنجشه مزخرف هست و مجبورم هر روز این اداره و کارمنداشو از نزدیک ببینم و حرص بخورم یه نفرینه حسابی از جانب همگی نثارشون میکنم غصه نخورین چون روزی نیست که من این اداره ای که هرچی منگله جمع شده توش رو نبینم و نفرینشون نکنم پس احتیاجی به تریلی اینا نیست از بس من گفتم تو روح همتونایشالا که یه روز ساختمونشون خراب میشه رو سرشون
![]()
![]()
![]()
![]()
من شخصا منتظر خبرت ميمونم
امواج را بپذير، حتي اگر گاهي تورا به قعر دريا ببرد،آن ماهي آسوده كه هميشه بر سطح آب ها ميبيني مرده است...
-
میردات حسین
- کاربر ساده

- محل اقامت: پارسه
- تماس:
اینجا پر از قاتل عشق تریلی پول لازمه .... اونجا باز دنیا مجازی تره آدم خیالش راحتترهmaede نوشته شده:نه![]()
مگه اینجا چشه؟
parmidam نوشته شده:مائده جون لازم نیست بری دنبال تریلی ما هم تریلی داریم هم یه دیونه که تو یه چشم به هم زدن همه ی مجرمانو زیر میگیره مثله گوجه بتلن به زمینmojhgan_jo0n نوشته شده:bahar62 نوشته شده:مائده جان عزیزم
انقدر نگران نباش ببین من چقدر خونسردم (آیکن خودکشی کردن از حرص )
بالاخره قراره هر بلایی سرمون بیاد تا هفته دیگه نهایتا مشخص می شه خانمی
حرص خوردن ندارن اینهمه سال خونمون رو تو شیشه کردن اینم روش ما که دیگه باید عادت کرده باشیم
راستی خدمت تمام دوستان عزیز من از طرفداران پروپا قرص فیلم sawبودم تمام روشهاش رو بلدم طراح سوال هم با من انگیزه کافی هم دارم
اي ول دمت گرمتازه اول جوششون میزنه به یه ستونی چیزی بعد میره روشون که راه فرار نداشته باشن
فکر می کردم خودم روحیه م خشن شده!!!!
حالا این دیوونه بنده خدا چرا دیوونه شد؟ کنکور داده بود اونم؟
گیرم همه جا سیاه و تاریک است، تو شمع خودت را روشن کن.تو نمی خواهد گزارشگر بزرگ تاریکی باشی، شمع بان کوچک نور خودت باش. این تمام چیزی است که روشنایی از تو می خواهد(دکتر شریعتی)
شما برید همونجا تنها کنفرانس بزارید ماها همین جا خوشیممیردات حسین نوشته شده:اینجا پر از قاتل عشق تریلی پول لازمه .... اونجا باز دنیا مجازی تره آدم خیالش راحتترهmaede نوشته شده:نه![]()
مگه اینجا چشه؟
برادر من مگه اینجا دنیا حقیقیه؟میردات حسین نوشته شده:اینجا پر از قاتل عشق تریلی پول لازمه .... اونجا باز دنیا مجازی تره آدم خیالش راحتترهmaede نوشته شده:نه![]()
مگه اینجا چشه؟
نترس کاریت نداریم. فعلاً داریم واسه طراح سوال امسال نقشه می کشیم.
ما خرگوشیم و بی آزاریم..............کا ریت ن دا ریم
نه عزیز گیر بابای من افتاده از صد تا طراح سوالم بد تره 
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

Moh3n.Cinema نوشته شده:سوال مسابقه امروز...
به نظر شما هفته آینده در چنینی روزی چه احساسی خواهید داشت؟؟؟؟
![]()
نميدونم
ببخش عزیزم نمی دونستم باباته جسارت کردمparmidam نوشته شده:نه عزیز گیر بابای من افتاده از صد تا طراح سوالم بد تره
خدا بهش رحم کنه
جدی جوشش میده به ستون که تکون نخوره؟ مارو بگو به شیوه های قدیمی قرار بود چنتایی نگهش داریم ، اونجوری چنتا تلفات هم میدادیم
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

تبريك ميگه آقاي رتبه ي اول يه امضا ميدي؟میردات حسین نوشته شده:بلهAmIr_Jz نوشته شده:اینا در صدای خودته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میردات حسین نوشته شده:معارف 60
ادبیات 10
زبان عمومی 65
زبان تخصصی 60
ریاضی 6
برنامه نویسی 60
مدار منطقی 80
دروس تخصصی 60![]()
![]()
![]()
بیخیال عزیزم منظورم نامزدم بود گیر بابام افتاده، آره خودش که میگه جوشش میزنم تکون نخورهmaede نوشته شده:ببخش عزیزم نمی دونستم باباته جسارت کردمparmidam نوشته شده:نه عزیز گیر بابای من افتاده از صد تا طراح سوالم بد تره![]()
خدا بهش رحم کنه![]()
جدی جوشش میده به ستون که تکون نخوره؟ مارو بگو به شیوه های قدیمی قرار بود چنتایی نگهش داریم ، اونجوری چنتا تلفات هم میدادیم
اوگیparmidam نوشته شده:بیخیال عزیزم منظورم نامزدم بود گیر بابام افتاده، آره خودش که میگه جوشش میزنم تکون نخورهmaede نوشته شده:ببخش عزیزم نمی دونستم باباته جسارت کردمparmidam نوشته شده:نه عزیز گیر بابای من افتاده از صد تا طراح سوالم بد تره![]()
خدا بهش رحم کنه![]()
جدی جوشش میده به ستون که تکون نخوره؟ مارو بگو به شیوه های قدیمی قرار بود چنتایی نگهش داریم ، اونجوری چنتا تلفات هم میدادیمخداییش جوشکار خوبیه
آخ جون
بچه ها دخل امسالی اومد، بریم سراغ طراح سوال سال آینده
خوب، نظرات شما دوستان رو می شنویم ...
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

ميشه داستانتونو تعريف كنيد؟میردات حسین نوشته شده:داستان داره درس خوندن منshabnam22 نوشته شده:میردات حسین نوشته شده:معارف 60
ادبیات 10
زبان عمومی 65
زبان تخصصی 60
ریاضی 6
برنامه نویسی 60
مدار منطقی 80
دروس تخصصی 60![]()
![]()
![]()
چه درصدهایی.![]()
![]()
با این درصدها هر جا بخواین قبولین که!!!!![]()
- mojhgan_jo0n
- کاربر معمولي

ميشه داستانتونو تعريف كنيد؟میردات حسین نوشته شده:داستان داره درس خوندن منshabnam22 نوشته شده:میردات حسین نوشته شده:معارف 60
ادبیات 10
زبان عمومی 65
زبان تخصصی 60
ریاضی 6
برنامه نویسی 60
مدار منطقی 80
دروس تخصصی 60![]()
![]()
![]()
چه درصدهایی.![]()
![]()
با این درصدها هر جا بخواین قبولین که!!!!![]()