كسي نبوووووووددد؟maede نوشته شده:خب شدیم 2 نفر. بچه ها 18 تا چرخه، حداقل باید 18 نفر باشیم
1
2
3
نيست؟

كسي نبوووووووددد؟maede نوشته شده:خب شدیم 2 نفر. بچه ها 18 تا چرخه، حداقل باید 18 نفر باشیم
عزیزم اینا مرد عمل نیستن. خودمون میریم میندازیمش زیر تریلی بعد دلشون می سوزه که چرا نیومدن، صحنه رو از دست دادنmojhgan_jo0n نوشته شده:كسي نبوووووووددد؟maede نوشته شده:خب شدیم 2 نفر. بچه ها 18 تا چرخه، حداقل باید 18 نفر باشیم
1
2
3
نيست؟

ترسوها ما بريم حقتونو بگيريم؟ يوقت ديدين جاي طراحان سوال زير تريلي جنازه ي مارو كشيدن بيرونmaede نوشته شده:عزیزم اینا مرد عمل نیستن. خودمون میریم میندازیمش زیر تریلی بعد دلشون می سوزه که چرا نیومدن، صحنه رو از دست دادنmojhgan_jo0n نوشته شده:كسي نبوووووووددد؟maede نوشته شده:خب شدیم 2 نفر. بچه ها 18 تا چرخه، حداقل باید 18 نفر باشیم
1
2
3
نيست؟

جاي اين فنجون قهوه يه كاسه آش بذار اين بغلPersian_Lover نوشته شده:اقا yosefi1988 من 15 این ماه دفترچمو ارسال کردم ولی هنوز جوابی نیومده![]()
معمولا تا اعزام چند وقت طول می کشه؟
با این وضع باید خودمو اماده کنم و وسایلو جمع کنم ... کچل کنم
ولشون کن عزیزم. اصلاً نمیریم حقشونو بگیریم. ما جوونیم هنوز ، هزارتا آرزو داریم. اومدیمو طراح سوال بادی بیلدینگ کار می کرد، این یعنی جوونیمون به باد رفتهmojhgan_jo0n نوشته شده:ترسوها ما بريم حقتونو بگيريم؟ يوقت ديدين جاي طراحان سوال زير تريلي جنازه ي مارو كشيدن بيرونmaede نوشته شده:عزیزم اینا مرد عمل نیستن. خودمون میریم میندازیمش زیر تریلی بعد دلشون می سوزه که چرا نیومدن، صحنه رو از دست دادنmojhgan_jo0n نوشته شده: كسي نبوووووووددد؟
1
2
3
نيست؟چه داستان غم انگيزي

من عاشق داستاناي پليسي هستم.maede نوشته شده:چرا همه کارا رو به خدا می سپارید، بیاید خودمونم یه کاری بکنیم. خب کی پایه ست طراح سوالا بفرستیم زیر تریلی؟AmIr_Jz نوشته شده:سلام بههمه بچههای گل انجمن
من تقریبا یک ماه قبلاز کنکور (البته اگه بشه اسمش گذاشت کنکور ) با این سایت آشنا شدم![]()
آخه این چی بود خدااااااااااااااااااااااااااا![]()
![]()
![]()
من هفته آخر داشتم کنکور 5 سال آخر میزدم خیلی امیدوار شده بودم![]()
ولی وقتی سوالها رو دیدم![]()
![]()
![]()
بعدم که در صدهای بچه هارو![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
امید وارم طراح سوالا بره زیره تریلی 18 چرخ که هر 18تا چرخشم از روش رد بشه![]()
![]()
امسال هر جا بشه باید برم و گرنه مثل کوهیار باید برم پا بکوبم
می بینی؟ 2 تا دختر رو می فرسته جلو یارو رو بگیرن بعد خودش میاد موهاشو می کشه!!!ali_nemo نوشته شده:من عاشق داستاناي پليسي هستم.maede نوشته شده:چرا همه کارا رو به خدا می سپارید، بیاید خودمونم یه کاری بکنیم. خب کی پایه ست طراح سوالا بفرستیم زیر تریلی؟AmIr_Jz نوشته شده:سلام بههمه بچههای گل انجمن
من تقریبا یک ماه قبلاز کنکور (البته اگه بشه اسمش گذاشت کنکور ) با این سایت آشنا شدم![]()
آخه این چی بود خدااااااااااااااااااااااااااا![]()
![]()
![]()
من هفته آخر داشتم کنکور 5 سال آخر میزدم خیلی امیدوار شده بودم![]()
ولی وقتی سوالها رو دیدم![]()
![]()
![]()
بعدم که در صدهای بچه هارو![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
امید وارم طراح سوالا بره زیره تریلی 18 چرخ که هر 18تا چرخشم از روش رد بشه![]()
![]()
امسال هر جا بشه باید برم و گرنه مثل کوهیار باید برم پا بکوبم
بچه ها گرفتينش زيرش نكنيد بزاريد من قبلش مي خوام ازش يه كنكور بگيرم بعدشم مي خوام موهاشو بكشم

http://www.noet.ir/noet/group.aspx?gid=5maede نوشته شده:بچه ها چطور میشه رفت تو لینک علمی کاربردی؟
من نمی تونم برم![]()
بالاخره دفترچه ش اومد یا نه؟
به نظر من دوستان ظرفیت های سال قبل رو در نظر بگیرید تا وقتی دفترچه اومد افسردگی نگیریدanex نوشته شده:خدا می دونه که سنجش چه نقشه ای واسمون کشیدهmostafa2020 نوشته شده:شاید امسال سهمیه هاشون فرق داشته باشه.... شمابه استاد عادلی نیا نزدیک تری .. وقت کردی از سوال کنشریعتی باید روزانه داشته باشه وقتی شمسی پور داره. چون اینا همه چیشون با همه...
مرسیf.nik نوشته شده:http://www.noet.ir/noet/group.aspx?gid=5maede نوشته شده:بچه ها چطور میشه رفت تو لینک علمی کاربردی؟
من نمی تونم برم![]()
بالاخره دفترچه ش اومد یا نه؟
ظرفیت شمسی پور اومد خیال خودتون راحت شدا.punisher نوشته شده:
به نظر من دوستان ظرفیت های سال قبل رو در نظر بگیرید تا وقتی دفترچه اومد افسردگی نگیرید