تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
Re: تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
بچه ها يه خبر
البته برا پارسال هست اما فكر نميكنم واسه ما بدبخت بيچاره ها فكر جديدي كرده باشند...........
جزئیات انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی
جامعه > آموزش - مهر نوشت:
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی گفت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی از روز شنبه 6 شهریور توزیع می شود و داوطلبان از روز یکشنبه 7 شهریور می توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
حسین توکلی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی، ضمن اینکه در سایت اینترنتی این سازمان قابل دسترس خواهد بود، از ساعت 8 صبح روز شنبه 6 شهریورماه تا روز سه شنبه 9 شهریورماه نیز از طریق باجه مرکزی پست در هر شهرستان و در شهرستانهای بزرگ از طریق مناطق پستی در اختیار داوطلبان مجاز به انتخاب رشته قرار داده میشود لذا داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شدهاند، میتوانند با مراجعه به مراکز پستی شهرستان و یا مناطق پستی محل اقامت خود و با پرداخت مبلغ 6 هزار ریال در مهلت مذکور، نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
وی اظهار داشت: به داوطلبانیکه مجاز به انتخاب رشته های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1389 شدهاند توصیه میشود ابتدا نسبت به تهیه و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی اقدام کرده و کد رشته محلهای مورد نظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه مرتب کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: پس از آن، کد رشتههای انتخابی خود را در فرم پیشنویس درج و از صحت کد رشته محل های انتخابی اطمینان حاصل کنند سپس در محدوده زمانی که از ساعت 9 صبح روز یکشنبه 7 تا ساعت 24 روز سه شنبه 9 شهریورماه در نظر گرفته شده برای انتخاب رشته با وارد کردن شماره کارت اعتباری ثبت نام و شمارهپرونده و یا شماره شناسنامه، کد رهگیری زمان ثبتنام و شماره شناسنامه و یا شماره داوطلبی، شماره پرونده و کد ملی، نسبت به ثبت کد رشته محلهای انتخابی و تکمیل فرم مذکور در مدت زمانی که در نظر گرفته شده است، اقدام کنند.
وی اظهار داشت: پس از تأئید نهایی رشتههای انتخابی توسط داوطلب، رسید 14 کاراکتری توسط سیستم به عنوان رسید در اختیار داوطلب قرار داده خواهد شد بدیهی است در غیر این صورت انتخاب رشته آنان تکمیل نشده است.
توکلی گفت: با توجه به اینکه کد محلهای انتخابی درج شده در فرم انتخاب رشته اینترنتی پس از گرفتن تائیدیه به هیچ عنوان قابل تغییر و یا تعویض نیست لذا به داوطلبان توصیه می شود قبل از اقدام به تکمیل نهایی فرم انتخاب رشتههای تحصیلی خود، جزئیات و اطلاعات مربوط به کد رشتههای انتخابی را مطالعه کرده و مد نظر داشته باشند.
اينم لينك سايت
http://www.khabaronline.ir/news-87282.aspx
البته برا پارسال هست اما فكر نميكنم واسه ما بدبخت بيچاره ها فكر جديدي كرده باشند...........
جزئیات انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی
جامعه > آموزش - مهر نوشت:
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی گفت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور کاردانی به کارشناسی از روز شنبه 6 شهریور توزیع می شود و داوطلبان از روز یکشنبه 7 شهریور می توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
حسین توکلی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی، ضمن اینکه در سایت اینترنتی این سازمان قابل دسترس خواهد بود، از ساعت 8 صبح روز شنبه 6 شهریورماه تا روز سه شنبه 9 شهریورماه نیز از طریق باجه مرکزی پست در هر شهرستان و در شهرستانهای بزرگ از طریق مناطق پستی در اختیار داوطلبان مجاز به انتخاب رشته قرار داده میشود لذا داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شدهاند، میتوانند با مراجعه به مراکز پستی شهرستان و یا مناطق پستی محل اقامت خود و با پرداخت مبلغ 6 هزار ریال در مهلت مذکور، نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
وی اظهار داشت: به داوطلبانیکه مجاز به انتخاب رشته های تحصیلی آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1389 شدهاند توصیه میشود ابتدا نسبت به تهیه و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی اقدام کرده و کد رشته محلهای مورد نظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه مرتب کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: پس از آن، کد رشتههای انتخابی خود را در فرم پیشنویس درج و از صحت کد رشته محل های انتخابی اطمینان حاصل کنند سپس در محدوده زمانی که از ساعت 9 صبح روز یکشنبه 7 تا ساعت 24 روز سه شنبه 9 شهریورماه در نظر گرفته شده برای انتخاب رشته با وارد کردن شماره کارت اعتباری ثبت نام و شمارهپرونده و یا شماره شناسنامه، کد رهگیری زمان ثبتنام و شماره شناسنامه و یا شماره داوطلبی، شماره پرونده و کد ملی، نسبت به ثبت کد رشته محلهای انتخابی و تکمیل فرم مذکور در مدت زمانی که در نظر گرفته شده است، اقدام کنند.
وی اظهار داشت: پس از تأئید نهایی رشتههای انتخابی توسط داوطلب، رسید 14 کاراکتری توسط سیستم به عنوان رسید در اختیار داوطلب قرار داده خواهد شد بدیهی است در غیر این صورت انتخاب رشته آنان تکمیل نشده است.
توکلی گفت: با توجه به اینکه کد محلهای انتخابی درج شده در فرم انتخاب رشته اینترنتی پس از گرفتن تائیدیه به هیچ عنوان قابل تغییر و یا تعویض نیست لذا به داوطلبان توصیه می شود قبل از اقدام به تکمیل نهایی فرم انتخاب رشتههای تحصیلی خود، جزئیات و اطلاعات مربوط به کد رشتههای انتخابی را مطالعه کرده و مد نظر داشته باشند.
اينم لينك سايت
http://www.khabaronline.ir/news-87282.aspx
براي شرروع كردن هيچ موقع دير نيست يا علي بگوووووووو
- yosefi1988
- کاربر خوب

- محل اقامت: زیر آسمون خدا
انشالله خدا هم واسه ورود این سازمان سنجشیا به بهشت یه کنکور بزاره مثل کنکور کارشناسی ناپیوسته خودشون که بدونن پشت کنکور موندن و انتظار کشیدن چقدر سخته
من 2سال قبل کنکور دادم چون قبول نشدم مجبور بودم برم خدمت .پارسال هم چون مرخصی نداشتم نتونستم کنکور بدم (با این که کارت ورود به جلسه دستم بود)
واسم دعا کنید اگه امسال قبول نشم بابام از خونه میندازه بیرون
من 2سال قبل کنکور دادم چون قبول نشدم مجبور بودم برم خدمت .پارسال هم چون مرخصی نداشتم نتونستم کنکور بدم (با این که کارت ورود به جلسه دستم بود)
واسم دعا کنید اگه امسال قبول نشم بابام از خونه میندازه بیرون
-
f.nik
- کاربر معمولي

- محل اقامت: گیلان-لاهیجان
- تماس:
خداکنه همینجوری بشهyosefi1988 نوشته شده:انشالله خدا هم واسه ورود این سازمان سنجشیا به بهشت یه کنکور بزاره مثل کنکور کارشناسی ناپیوسته خودشون که بدونن پشت کنکور موندن و انتظار کشیدن چقدر سخته
پرسپولیس سرور استقلاله
- lovelygirl
- کاربر خوب

- محل اقامت: تهران
دوستان با صفا و با مرام سلام
من باز اومدم سرما خوردم در حده تیم ملی
هفته دیگه جوابا میاد چی میشه یه معجزه ای چیزی بشه ترازم بشه مثلا هزار وای خدایا باور کنید کله سایت با بچه هاش رو ناهار میدم

من باز اومدم سرما خوردم در حده تیم ملی
هفته دیگه جوابا میاد چی میشه یه معجزه ای چیزی بشه ترازم بشه مثلا هزار وای خدایا باور کنید کله سایت با بچه هاش رو ناهار میدم
باید مثل یک چاقو که چیزها را میبرد و از میانشان میگذرد
از بعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی.
از بعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی.
چند تا نکته اظافه کنم.ali_nemo نوشته شده:سلام به همه دوستان
همونطور كه قول دادم الان مي خوام براتون در مورد دانشگاه صفاهان بنويسم
من چند تا از دوستاي دوره كاردانيم اونجا درس ميخونن الان چند تاشون مدركشون رو گرفتن و رفتند با يكي از دوستام صحبت كردم كه حرفايي رو كه زده واستون مينويسم البته من خودم هم چند دفعه اي اونحا رفتم حتي غذاي دانشگاه رو خوردم سر كلاساشونم هم نشستم.
به قول خودم مينويسم:
اول از همه آدرسش:توضيحمو جوري ميدم كه بچه ها ي غير اصفهاني هم يه جورايي بفهمن
از دروازه شيراز بايد سوار ماشين بشي بري سه راه سيمين بعد يه سه چهار دقيقه راه ميري تا به دانشگاه برسي البته نميشه از نظر وسعت اسمش رو گذاشت دانشگاه چون خيلي كوچولو هست.دانشگاه توي يه كوچه هست فكر كنم كوچه ي بن بست هست سه تا ساختمون داره يكيشون سمت چپه كه ابتداش يه ميز تنيس گذاشتن كه بچه ها ميتونن تنيس بازي كنن من تنيسم بازي كردم اما داخل اين ساختمون نرفتم يه ساختمون سمت چپي اول از همه نگهباني هست يه حياط كوچولو و بعدم قسمت كلاسا و روبه روي در ورودي هم سلف هست كه كوچو.لو هست سمت چپ نگهباني يه حياط ديگه هست كه يه بوفه هم اونحا هست بايد بهتون بگم جاي درستي برا نشستن نداره بچه ها بيشتر ايستادن و صحبت مي كنن.
دستشوييشم سمت راست نگهباني هست.
ديگه براتون بگم:
به قول دوستم از اسمش كه معلومه(صفاهان) با صفا هست البته گفتش بستگي به خودت و ورودي هاتون داره..
در مورد پزيرش كه مي گفت من رتبم شد 4500 سال 88 قبول شدم اما سال 89 تا 3500 گرفته در مورد سطح علمي هم گفت از رتبه هايي كه ميگيره معلومه.
اما اساتيد: گفت هر جايي استاد خوب داره هم بد اما خوباش بيشتره حتي بداش فكر كنم كمتره البته اين برا همه جا فكر كنم صادق باشه اما چيزه مهمتراينكه ميگفت رييس خيلي خوبي داره گفتش يه آقاي دكتري هست كه خيلي با هاله هر چي از خوبيش بگم كم گفتم آدم شوخي هست اما .مدير گروه سخت گيري داره.
در مورد خوابگاهم بايد بگم كه خوابگاههاي خود گردان رو واسه دانشجوها تهيه ميكنه كه ترمي 350 تومن هست.
اينو بايد بگم كه قبول شدن توي اين دانشگاه يه مقدار سخت هست چونكه تقريبا مركز شهر و همه اصفهاني ها اونجا رو مي زنن اما بستگي به رتبه هم داره ديگه پس مال رتبه خوباس نه اصفهاني ها البته بومي بودن تاثير داره.
اگه سوالي بود بپرسيد ؟
راستي در مورد اشرفي اصفهاني هم واستون بعدا شايد بنويسم اونجا هم دوستايي دارم (يكدفعه يا دو دفعه خودم رفتم اونجا اما صفاهان بيشتر رفتم و بيشتر آشنايي دارم)
http://www.safahan.ac.ir
نمی شه اسم صفاهان رو دانشگاه گذاشت چون واقعا در سطح یک دبیرستان است.
فکر نکنم به دانشجو گیر بدم چون من وقتی از کنارش عبور می کردم وضع دانشجویانی که ازش بیرون می یومدن میدونین دیگه .....
مسیرش هم از همه جای اصفهان واحد هست.
اصفهان واحد های باحالی داره و برای همه جا ماشین هست.
بار علمی اون هم که دوستم گفتن.
به نظر من تنها مزیت اینجا تو شهر بودشه (البته برای کامپیوتر ) چون رشته های دیگه هم دانشگاه تو شهر داره.
این اطلاعات فقط چون از کنار عبور می کردم به دست آوردم.
امیدوارم برای دوستان مفید باشه.
عقل و قلب
برای اداره کردن خودت از عقلت استفاده
کن و برای اداره کردن دیگران از قلبت.
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی
- mostafa2020
- کاربر متوسط

سلام داش محسن.............سلام مصطفی..
نبودی چند وقت...
بلاخره انتخاب تو کجا شد؟؟؟
رجا
غیاث
شهاب دانش
گرمسار
روزی نیست که به فروم سر نزنم ولی با توجه به اینکه کار می کنم فرصت نمیشه نظر بدم
ازونجایی که من از رتبه 1 تا 2500 امید دارم
هر دانشگاهی رو بررسی می کنم می بینم باید 4 صبح از خواب بیدار بشم حدود 3 ساعت هم رفت 3 ساعت هم برگشت
واقعا سخته .... خلاصه به این نتیجه رسیدم که دانشگاه های حومه تهران رفت و آمدشون سخته خیلی هم فرقی بین غیاث یا رجا یا گرمسار نیست .... همشون رو باید 4 صبح بیدار بشیم... با این تفاسیر حداقل میرم یه جایی که بتونیم اسمش رو بزاریم دانشگاه... احتمالا انتخاب های من تو حومه تهران این جوری میشه.....
رجا قزوین
ادیبان گرمسار
شهاب دانش قم
غیاث ابیک
دهخدا قزوین
.
.
.
.
به نظرت خوبه؟
سلامlovelygirl نوشته شده:دوستان با صفا و با مرام سلام
من باز اومدم سرما خوردم در حده تیم ملی![]()
![]()
هفته دیگه جوابا میاد چی میشه یه معجزه ای چیزی بشه ترازم بشه مثلا هزار وای خدایا باور کنید کله سایت با بچه هاش رو ناهار میدم![]()
![]()
![]()
منم تازه داره حالم خوب میشه یه 4 روزی رو کاملا در بستر به سر بردم
انشاء الله که میشه واسه همه دعا می کنم به خواسته اش برسن لطفا واسه هم دعا کنیم
- mostafa2020
- کاربر متوسط

انشالله که همین طور میشه ... هر کی هر جا صلاحش هست قبول بشه... تو این روزهای ماه رمضان دعا کردن خیلی جواب میدهbahar62 نوشته شده:سلامlovelygirl نوشته شده:دوستان با صفا و با مرام سلام
من باز اومدم سرما خوردم در حده تیم ملی![]()
![]()
هفته دیگه جوابا میاد چی میشه یه معجزه ای چیزی بشه ترازم بشه مثلا هزار وای خدایا باور کنید کله سایت با بچه هاش رو ناهار میدم![]()
![]()
![]()
منم تازه داره حالم خوب میشه یه 4 روزی رو کاملا در بستر به سر بردم
انشاء الله که میشه واسه همه دعا می کنم به خواسته اش برسن لطفا واسه هم دعا کنیم
من که شبها با اینکه خیلی خسته میشم ولی خوابم نمیبره .... واقعا فرق قبول شدن تو تهران با غیرانتفاعی های حومه تهران خیلی زیاده
هم از لحاظ مسافت هم از لحاظ هزینه قابل مقایسه نیستند
-
linkinpark12
- کاربر ساده

سلام بچه ها خوش به حالتون مو قع ای که جوابا میاد من به خدمت سربازی به سر میبرم مملو از استرس ارزوی سلا متی و رتبه خوب واسه همه برو بچ انجمن دارم واسم دعا کنید

روز شمار کنکور
روز شمار اعلام نتایج .........
10 روز تا اعلام نتایج مانده است
عقل و قلب
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی
Re: روز شمار کنکور
آخر با اين اعلام روز شمار نتايج كاري مي كنيد كه حالا كار من يكي حداقل به ICU كشيده بشهpunisher نوشته شده:روز شمار اعلام نتایج .........
بابا جان اگه ميشه لااقل روز قبل از اعلام نتايج اين روز شمار رو بزن كه خلاصه همه سكته رو بزنند.
برای کمک به انتخاب دانشگاه یه نگاهی به لینک زیر بکنید
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... f=2&t=8738
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... f=2&t=8738
عقل و قلب
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی
-
PrinceOfPersia
- كاربر عالي

- محل اقامت: On the Earth ...
ادیبان گرمسار نرو ... جدا میگم.mostafa2020 نوشته شده:سلام داش محسن.............سلام مصطفی..
نبودی چند وقت...
رجا
غیاث
شهاب دانش
گرمسار
ازونجایی که من از رتبه 1 تا 2500 امید دارمو اصلا معلوم نیست چه رتبه ای بیارم ... دارم حومه تهران رو بررسی می کنم که اگر خدایی نکرده رتبم به تهران نخورد بتونم سریع یکی ازاینا رو انتخاب کنم
هر دانشگاهی رو بررسی می کنم می بینم باید 4 صبح از خواب بیدار بشم حدود 3 ساعت هم رفت 3 ساعت هم برگشت
واقعا سخته .... خلاصه به این نتیجه رسیدم که دانشگاه های حومه تهران رفت و آمدشون سخته خیلی هم فرقی بین غیاث یا رجا یا گرمسار نیست .... همشون رو باید 4 صبح بیدار بشیم... با این تفاسیر حداقل میرم یه جایی که بتونیم اسمش رو بزاریم دانشگاه... احتمالا انتخاب های من تو حومه تهران این جوری میشه.....
رجا قزوین
ادیبان گرمسار
شهاب دانش قم
غیاث ابیک
دهخدا قزوین
.
.
.
.
به نظرت خوبه؟
این ترم تابستون تو غیاث یسری بچههای ادیبان اومدن اینجا هوش مصنوعی و شبیهسازی برداشتن ...
هیچ خوبی از اونجا نمیگن ...
/// ---------- یکم بیشتر تحقیق کن --------- ///
مگه کجای تهرانی که 3 ساعت برای رسیدن به غیاث باید تو راه باشی!؟
( اینم در نظر بگیر که فقط 2 روز در هفتست برای ترم اول ، سوم و چهارم )
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
منم می گم غیاث رو دوم بزنی بعد رجا...mostafa2020 نوشته شده:سلام داش محسن.............سلام مصطفی..
نبودی چند وقت...
رجا
غیاث
شهاب دانش
گرمسار
ازونجایی که من از رتبه 1 تا 2500 امید دارمو اصلا معلوم نیست چه رتبه ای بیارم ... دارم حومه تهران رو بررسی می کنم که اگر خدایی نکرده رتبم به تهران نخورد بتونم سریع یکی ازاینا رو انتخاب کنم
رجا قزوین
ادیبان گرمسار
شهاب دانش قم
غیاث ابیک
دهخدا قزوین
.
.
.
.
به نظرت خوبه؟
که احتمال فراوان البته رجا قبولی ها...
سلام بچه ها
کی میدونه روش محاسبه تراز چطوریــــه؟؟؟

کی میدونه روش محاسبه تراز چطوریــــه؟؟؟
گهگاهي سفري كن...
به حوالي دلت...
شايد خاطره اي منتظر لمس نگاهت باشد.
بچـه هایــ دانشگاهــ کوثـــر (نرم افزار - ورودیـــ 90) --- كوثريا بیا اینجـــــــا!!
فریاد دل...!
مرجع کامل جزوه ها و نمونه سوالات دروس دانشگاهی (نرم افزار - IT) << به صفحات آخر مراجعه کنید
به حوالي دلت...
شايد خاطره اي منتظر لمس نگاهت باشد.
بچـه هایــ دانشگاهــ کوثـــر (نرم افزار - ورودیـــ 90) --- كوثريا بیا اینجـــــــا!!
فریاد دل...!
مرجع کامل جزوه ها و نمونه سوالات دروس دانشگاهی (نرم افزار - IT) << به صفحات آخر مراجعه کنید