محسن جان :Moh3n.Cinema نوشته شده:ظرفیت روزانه و شبانه امسال قطعا بیشتر از سال 89 خواهد بود.
با توجه به بازگشت شمسی پور و شریعتی و چند دانشکده شهرستان
من یادمه اسم شمسی پور و شریعتی هم پارسال در لیست دانشگاه ها بود.
ولی سنجش به دلیل رقابت
محسن جان :Moh3n.Cinema نوشته شده:ظرفیت روزانه و شبانه امسال قطعا بیشتر از سال 89 خواهد بود.
با توجه به بازگشت شمسی پور و شریعتی و چند دانشکده شهرستان
آره منم امیدوارمfarzaneh69 نوشته شده:من با 5نفر از دوستام که صحبت کردم همشون در حد عالی کنکور ددن طوری که عمومی شون بالای 70%وتخصصی شون هم بالای 60% زدند نمی دونم شاید خالی بستن امیدوارم همین جوری باشه چون که ما همه با هم یکجا کلاس کنکور می رفتیم.خودم هم افسردگی گرفتم که چرا نسبت به هم من اینقدر گند زدم
قطعا بیشتره چون پارسال کل ظرفیت پذیرش شده ها 9500نفر بود ولی امسال معاون سازمان سنجش اعلام کرد ظرفیت پذیرش در هر کد رشته 15000نفره .....تازه پارسال با اینکه 9500تا بود رتبه های نزدیک19000و 20000هم تو میثاق رفسنجان بعضی جاهای دیگه قبول شدن پس امسال با رتبه های بالاتر از پارسال قبولی داریمrdkopol نوشته شده:با توجه به تبدیل شدن آموزشکده ها فنی به دانشگاه ،ظرفیتها زیاد میشه.اینو رئیس دانشگاه تبریز تو مسابقات علمی کاربردی گفت.

دوستم پارسال با رتبه ي 26هزار تكميل ظرفيت قبول شد!parmidam نوشته شده:قطعا بیشتره چون پارسال کل ظرفیت پذیرش شده ها 9500نفر بود ولی امسال معاون سازمان سنجش اعلام کرد ظرفیت پذیرش در هر کد رشته 15000نفره .....تازه پارسال با اینکه 9500تا بود رتبه های نزدیک19000و 20000هم تو میثاق رفسنجان بعضی جاهای دیگه قبول شدن پس امسال با رتبه های بالاتر از پارسال قبولی داریمrdkopol نوشته شده:با توجه به تبدیل شدن آموزشکده ها فنی به دانشگاه ،ظرفیتها زیاد میشه.اینو رئیس دانشگاه تبریز تو مسابقات علمی کاربردی گفت.![]()
یعنی چقدر ظرفیت میدن مثلاً؟rdkopol نوشته شده:با توجه به تبدیل شدن آموزشکده ها فنی به دانشگاه ،ظرفیتها زیاد میشه.اینو رئیس دانشگاه تبریز تو مسابقات علمی کاربردی گفت.
البته من ظرفیت آموزشکده و دانشگا های فنی رو گفتم.parmidam نوشته شده:قطعا بیشتره چون پارسال کل ظرفیت پذیرش شده ها 9500نفر بود ولی امسال معاون سازمان سنجش اعلام کرد ظرفیت پذیرش در هر کد رشته 15000نفره .....تازه پارسال با اینکه 9500تا بود رتبه های نزدیک19000و 20000هم تو میثاق رفسنجان بعضی جاهای دیگه قبول شدن پس امسال با رتبه های بالاتر از پارسال قبولی داریمrdkopol نوشته شده:با توجه به تبدیل شدن آموزشکده ها فنی به دانشگاه ،ظرفیتها زیاد میشه.اینو رئیس دانشگاه تبریز تو مسابقات علمی کاربردی گفت.![]()
پس دیگه غصه ی قبول نشدن معنی نداره فقط باید رو کجا قبول شدن متمرکز بشیم که بهترین انتخابو داشته باشیمmojhgan_jo0n نوشته شده:دوستم پارسال با رتبه ي 26هزار تكميل ظرفيت قبول شد!parmidam نوشته شده:قطعا بیشتره چون پارسال کل ظرفیت پذیرش شده ها 9500نفر بود ولی امسال معاون سازمان سنجش اعلام کرد ظرفیت پذیرش در هر کد رشته 15000نفره .....تازه پارسال با اینکه 9500تا بود رتبه های نزدیک19000و 20000هم تو میثاق رفسنجان بعضی جاهای دیگه قبول شدن پس امسال با رتبه های بالاتر از پارسال قبولی داریمrdkopol نوشته شده:با توجه به تبدیل شدن آموزشکده ها فنی به دانشگاه ،ظرفیتها زیاد میشه.اینو رئیس دانشگاه تبریز تو مسابقات علمی کاربردی گفت.![]()
کجا قبول شد؟mojhgan_jo0n نوشته شده:دوستم پارسال با رتبه ي 26هزار تكميل ظرفيت قبول شد!parmidam نوشته شده:قطعا بیشتره چون پارسال کل ظرفیت پذیرش شده ها 9500نفر بود ولی امسال معاون سازمان سنجش اعلام کرد ظرفیت پذیرش در هر کد رشته 15000نفره .....تازه پارسال با اینکه 9500تا بود رتبه های نزدیک19000و 20000هم تو میثاق رفسنجان بعضی جاهای دیگه قبول شدن پس امسال با رتبه های بالاتر از پارسال قبولی داریمrdkopol نوشته شده:با توجه به تبدیل شدن آموزشکده ها فنی به دانشگاه ،ظرفیتها زیاد میشه.اینو رئیس دانشگاه تبریز تو مسابقات علمی کاربردی گفت.![]()
اینو دیگه من نمیدونم، این حرفی بود که رئیس دانشگاه تبریز گفت،دیگه چیزی درباره تعداد نگفت.maede نوشته شده:یعنی چقدر ظرفیت میدن مثلاً؟rdkopol نوشته شده:با توجه به تبدیل شدن آموزشکده ها فنی به دانشگاه ،ظرفیتها زیاد میشه.اینو رئیس دانشگاه تبریز تو مسابقات علمی کاربردی گفت.

من تو صندوق پاسخگویی سنجش دیروز پرسیدم ولی هنوز جواب ندادن ولی به احتمال خیلی زیاد تو هفته دیگه جوابا میادmojhgan_jo0n نوشته شده:از دوستان كسي از زمان دقيق نتيجه اوليمون خبر داره؟