سلام
من توی کنکور 89 آزاد قبول شدم.برای ترم بهمن
همون موقع از واحدی که قبول شدم پرسیدم گفتن که تا دو ترم بعد هم میتونم ثبت نام کنم.
آیا درسته و برای ترم مهر کی باید برم ثبت نام کنم ؟
شهریه ثابت باید پرداخت کنم ؟
برای ثبت نام در دانشگاه آزاد چقدر فرصت دارم؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
amirali1821
- کاربر معمولي

Re: برای ثبت نام در دانشگاه آزاد چقدر فرصت دارم؟
mostafa21 نوشته شده:سلام
من توی کنکور 89 آزاد قبول شدم.برای ترم بهمن
همون موقع از واحدی که قبول شدم پرسیدم گفتن که تا دو ترم بعد هم میتونم ثبت نام کنم.
آیا درسته و برای ترم مهر کی باید برم ثبت نام کنم ؟
شهریه ثابت باید پرداخت کنم ؟
درسته دوست عزیز شما تا دو ترم رزرو هستی ! ولی فک میکنم یا نصف شهریه ثابت یا یک ترم شهریه ثابت یه چیز تو همین مایه هارو باید بدی
اگر سوالی داشتی من درخدمتم
امضا ندارم به جاش انگشت میزنم اونم از نوع کامپیوتریش

من 31 تیر تاریخ فارغ تحصیلیم زده شده 2 روز پیش رفتم واسه تسویه گفتن تاییدیه تحصیلی برو بیار خوب این تاییدیه و کارای فارف تحصیلی 2 ماهی طول میکشه تا مدرکم بیاد
بعد اگه کارشناسی قبول شدم چی کار کنم ثبت نامم کنن؟ ریز نمرات بگیرم چی بگیرم از دانشگاه فعلی؟ نامه بگیرم؟ چی کار کنم؟
بعد اگه کارشناسی قبول شدم چی کار کنم ثبت نامم کنن؟ ریز نمرات بگیرم چی بگیرم از دانشگاه فعلی؟ نامه بگیرم؟ چی کار کنم؟
-
amirali1821
- کاربر معمولي

زمانی که برای کارشناسی قبول میشی چند تا چیز بیشتر احتیاج نیستalireza_n نوشته شده:من 31 تیر تاریخ فارغ تحصیلیم زده شده 2 روز پیش رفتم واسه تسویه گفتن تاییدیه تحصیلی برو بیار خوب این تاییدیه و کارای فارف تحصیلی 2 ماهی طول میکشه تا مدرکم بیاد
بقیه رو خود دانشگاهی که کارشناسی قبول شدی نامه می زنه به دانشگاه قبلیت ازش میگیره مخصوصا برای ریز نمرات
12 قطعه عکس میخواییی(مشمول نباشی 6 تا )
برگه نظام وظیفه
یه چند تا فرم باید پر کنی از خود دانشگاه
گواهی موقت
یه مقدار هم پوووووول
55 هزارتومان برای خدمات آموزشی
522 هزار شهریه ثابت + شهریه متغییر

شهریه که مشکلی نیست
فقط اگه گواهی موقت تا روز ثبت نام آماده نشه چه چیزی جاش میتونم ببرم؟ ریز نمرات با امضاء مسئولین؟
فقط اگه گواهی موقت تا روز ثبت نام آماده نشه چه چیزی جاش میتونم ببرم؟ ریز نمرات با امضاء مسئولین؟
-
amirali1821
- کاربر معمولي

alireza_n نوشته شده:شهریه که مشکلی نیست
بقیه چیزا رو میتونی ببری دیگه
ریز نمراتم اونا خودشون درخواست میدن دیگه زحمتش میوفته گردن خودشون ! دانشگاه ما که اینو گفت ریز نمرات نمیدن دست من !