ممنونم امیدوارم که بتونم تهران قبول بشم.maede نوشته شده:دروس تخصصی و مدار رو که عالی زدید. مطمئن باشید قبولید. بازم می پرسم از استادkahroba نوشته شده:اینم درصدهای من
معارف:58%
ادبیات :31%
زبان:55%
زبان تخصصی:10%
مدار:42%
برنامه سازی:8%
دروس تخصصی:34%
تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
Re: تبادل نظر در مورد كنكور سراسري 90
واقععععععععععععععا اینجوریه ؟؟afsar نوشته شده:امسال می گن سهمیه ها زیاد شده حقیقت دارد؟
سوال1) از کجا فهمیده اند؟
سوال2) استاد عادلی تو سایتش نوشته بود تا 1500 می توان شبانه قبول شد.
هر دو سوال را جواب بده
ممنون
یه سوالم من اضافه میکنم شبانه ها بومی قبول میکنن یا نه؟؟
afsar نوشته شده:امسال می گن سهمیه ها زیاد شده حقیقت دارد؟
هر دو سوال را جواب بده
ممنون
یعنی واقعا با 1500 میشه شبانه قبول شد؟
تهران؟؟
گیرم همه جا سیاه و تاریک است، تو شمع خودت را روشن کن.تو نمی خواهد گزارشگر بزرگ تاریکی باشی، شمع بان کوچک نور خودت باش. این تمام چیزی است که روشنایی از تو می خواهد(دکتر شریعتی)
شنیدن کی بُوَد مانند دیدنmaede نوشته شده:afsar نوشته شده:امسال می گن سهمیه ها زیاد شده حقیقت دارد؟
هر دو سوال را جواب بده
ممنون
تهران؟؟![]()
![]()
ایشالا که سهمیه ها زیاد شده ..کی ناراضیه؟
اگه یه روز نتونستی گناه کسی رو ببخشی
از بزرگی گناه اون نیست
از کوچیکیه قلب توئه
از بزرگی گناه اون نیست
از کوچیکیه قلب توئه
دوستان فرق بین دانشگاه شبانه با روزانه چیهkitty نوشته شده:شنیدن کی بُوَد مانند دیدنmaede نوشته شده:afsar نوشته شده:امسال می گن سهمیه ها زیاد شده حقیقت دارد؟
هر دو سوال را جواب بده
ممنون
تهران؟؟![]()
![]()
![]()
هیچی، شبانه پول میدی روزانه پول نمی دی
کی ناراضیه؟ دشمن
این خبر اضافه شدن ظرفیت از یه منبع موثقه یا یه شایعه ست که الان همین جا داره پا می گیره؟
کی ناراضیه؟ دشمن
این خبر اضافه شدن ظرفیت از یه منبع موثقه یا یه شایعه ست که الان همین جا داره پا می گیره؟
گیرم همه جا سیاه و تاریک است، تو شمع خودت را روشن کن.تو نمی خواهد گزارشگر بزرگ تاریکی باشی، شمع بان کوچک نور خودت باش. این تمام چیزی است که روشنایی از تو می خواهد(دکتر شریعتی)
این خبر که همه ی سهمیه های دولتی برگشته و دیگه واسه فرهنگیان نیست چی درسته ؟؟maede نوشته شده:هیچی، شبانه پول میدی روزانه پول نمی دی
کی ناراضیه؟ دشمن![]()
بله همینطور که دوستمون گفتن سر یه کلاس با هم میشینید ولی اونی که روزانه است مثلا ترمی 10 تا 15 هزار تومن میده ولی اونی که شبانه است 250 تا 300 البته این نرخی که من میگم واسه کاردانی بود کارشناسی رو نمیدونمm0n0m نوشته شده:دوستان فرق بین دانشگاه شبانه با روزانه چیهkitty نوشته شده:شنیدن کی بُوَد مانند دیدنmaede نوشته شده:
تهران؟؟![]()
![]()
![]()
اگه یه روز نتونستی گناه کسی رو ببخشی
از بزرگی گناه اون نیست
از کوچیکیه قلب توئه
از بزرگی گناه اون نیست
از کوچیکیه قلب توئه
نه ، روزانه ها پول نمیدن. حداقل کاردانی که اینجوری بود. من واسه کاردانی روزانه خوندم. یه هزار تومنی هم دستشون ندادیم 
پس شبانه با غیر انتفاعی فرقش چیه؟؟؟؟؟؟؟
همش که پولیه. همشون به قول معروف دکون باز کردن.
من علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز قبول شدم اگه این سراسری و قبول نشم مجبورم از تهران بکوبم برم اهواز
با این که دکون باز کردن موافقم. ولیm0n0m نوشته شده:پس شبانه با غیر انتفاعی فرقش چیه؟؟؟؟؟؟؟
1- مدرک غیر انتفاعی به اندازه دولتی ارزش نداره
2- مبلغی که واسه شبانه می دی خیلی از غیر انتفاعی کمتره
3- دانشگاه غیر انتفاعی پول می گیرن ولی دو زار امکانات نمیدن. دوست من می گفت تو دانشگاهشون حتی سلف هم ندارن و باید از بیرون غذا بگیرن.
m0n0m نوشته شده:پس شبانه با غیر انتفاعی فرقش چیه؟؟؟؟؟؟؟
شاید شبانه پولی باشه ولی در عوض مدرکتون معادل روزانه هست مسلما بهتر از غیر انتفاعیه.
-
Mehdi zarepour
- کاربر ساده

من دانشگاه شمال در س مي خونم تا 4900 هم سال قبل گرفت تو تكميل ظرفيتم تا 6،7هزار گرفته بودmaede نوشته شده:دوتا از دوستای من که دانشگاه آمل درس می خوندن رتبه شون بین 2000 تا 3000 بود. دیگه نمی دونم تا چه رتبه ای رو می گیرهKinGleT نوشته شده:میشه یکی هم جواب ما رو بده؟
من بهت پيشنهاد مي كنم اگه مي توني دانشگاه قبول شي برو يه دانشگاه ديگه، اينجا فقط قشنگه هيچ چيز بدرد بخوري نداره، البته من كه تو اين دو سال نديدم
مثلا استاداش، تو اين دو سال، بجز يكي دو تا استاد خوب كه داشتم بغيه استادا سطح علمي شون از چاله رد شده ديگه به چاه رسيده بود
يادمه روز اولي كه رفته بودم اين دانشگاه يكي از دانشجوهاي رشته نرم افزار كه تازه فارق التحصيل شده بود بهم گفت همين الان برو برا كنكور بخون برو يه جا ديگه، من حرفشو قبول نكردم ولي ترم سه ديگه كامل به حرفش رسيده بودم
اگه مي خواي برا تفريح بري دانشگاه خوبيه ولي اگه مي خواي درس بخوني مفت نمي ارزه
حالا مي خواي برو بيشتر تحقيق كن، شايد استاداي كاردانيش فقط اينجوري بوده ولي من كه چشم آب نمي خوره
اينو يادم رفته بود (( پارتي بازي در حد تيم ملي ))
kahroba نوشته شده:m0n0m نوشته شده:پس شبانه با غیر انتفاعی فرقش چیه؟؟؟؟؟؟؟
شاید شبانه پولی باشه ولی در عوض مدرکتون معادل روزانه هست مسلما بهتر از غیر انتفاعیه.
آخه دیگه والا واسه کار به اعتبار مدرک نگاه نمیکنن. نمیپرسن مدرکت و کدوم دانشگاه گرفتی میگن آشنا داری؟؟ خوب پارتی بازیه