سلام
میخاستم بدونم کسی که مدرک کاردانی کامپیوتر از دانشگاه ازاد داره میتونه تویه رشته های دیگه کنکور بده یعنی اینکه تغییر رشته بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا رشته برق یا عمران
بشنو هم بغض درد آشناي من
تا جان بماند. همسفر شبهاي ديروز و امروزت خواهم ماند
تا همان بي نهايت هاي خودمان
دوستت دارم و خواهم داشت
تغییر رشته
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
deep_dream_666
تغییر رشته
آخرین ویرایش توسط deep_dream_666 در یکشنبه 26 اردیبهشت 1389, 12:47 am، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
Re: تغییر رشته
با سلامdeep_dream_666 نوشته شده:سلام
میخاستم بدونم کسی که مدرک کاردانی کامپیوتر از دانشگاه ازاد داره میتونه تویه رشته های دیگه کنکور بده یعنی اینکه تغییر رشته بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا رشته برق یا عمران
دوست عزيز كافي بود فقط يه جستجو بكنيد جواب شما چندين بار داده شده است
جواب شما دوست عزيز بله هست شما هر رشته اي رو دوست داشته باشين ميتونين امتحان بدين
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
ببخشید سوالی که می پرسم کامپیوتری نیست ولی اگه کسی از دوستان میدونه لطفا راهنمایی کنه
کسی که فوق دیپلم مکانیک داشته باشه میتونه کارشناسی عمران امتحان بده؟؟؟
کسی که فوق دیپلم مکانیک داشته باشه میتونه کارشناسی عمران امتحان بده؟؟؟
با درود
دوستان عزیز قبل از پرسیدن سوال از اینکه سوالم رو بدجایی مطرح کرده باشم از همه عذر خواهی می کنم:
آییا کسی که یک بار دوره کاردانی به کارشناسی رو تمام کرده باشه می تونه دوباره در یک رشته دیگر در همان دوره کاردانی به کارشناسی آزمون بدهد؟
با سپاس از پاسخهایتان
دوستان عزیز قبل از پرسیدن سوال از اینکه سوالم رو بدجایی مطرح کرده باشم از همه عذر خواهی می کنم:
آییا کسی که یک بار دوره کاردانی به کارشناسی رو تمام کرده باشه می تونه دوباره در یک رشته دیگر در همان دوره کاردانی به کارشناسی آزمون بدهد؟
با سپاس از پاسخهایتان
ormazda نوشته شده:با درود
با سپاس از پاسخهایتان