با این شرایط چی کارکنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
filsoof
کاربر ساده
کاربر ساده

با این شرایط چی کارکنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید

پست توسط filsoof » دوشنبه 29 فروردین 1390, 8:29 am

سلام دوستان

شرایط بنده:
...........
1.من مدرک کاردانی نرم افزار رو نفهمیدم چطوری گرفتم(یعنی اشنایی چندانی با دروس کنکور واسه یادگیری ندارم)
2.می خوام یعنی مجبورم که تهرون قبول بشم (با شناختی که من دارم حداقل باید دانشگاه علم و فرهنگ قبول بشم که اون هم رتبه زیر 500 می خواد :( )
3.من شرکت برنامه نویسی کار می کنم (قرار شده تا دو ماه دیگه هم شرکت بمونم پس تا دوماه دیگه، روزی 8 ساعت از وقتم هدر رفته khk: چاره ای هم ندارم البته شاید بتونم با رییس صحبت کنم و دو ماه رو بکنم یک ماه)
4.از برنامه ریزی هم شناخت آن چنانی ندارم(تا حالا شبای قبل از امتحان درس می خوندم البته یه ترم حسابی خوندم و نزدیک بود شاگرد ممتاز شبانه دانشکده امام علی(ع) یزد بشم ger )
5.از موقعی که شروع کردم از هر کسی می پرسم یه منبع(از علوم گسترش پایه،پارسه،مدرسان) معرفی می کنه dd:
(مدرسان خریدم گفتند خوب نیست،پارسه ثبت نام کردم گفتند دو تا از کتاباش خوب نیست، یکی میگه پارسه رو ولش کن گسترش علوم پایه بگیر یکی میگه اگه گسترش بگیری وقت کم میاری یکی میگه........من خودم فکر می کنم پارسه خلاصه تره) dd:

......
حالا با این وضعیت چی کار کنم؟
از دوستانی که از موسسات نام برده اطلاعی دارند کمکم کنند؟
کدوم کتاباش خوبه؟ کدومش نیازی به وقت گذاشتن ندارند؟
آخرین ویرایش توسط filsoof در سه‌شنبه 30 فروردین 1390, 8:49 am، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
امام علی(ع): از جمله کفاره های گناهان بزرگ، به داد ستمدیده رسیدن و زدودن غم ماتم زده است

filsoof
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: با این شرایط چی کارکنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید

پست توسط filsoof » سه‌شنبه 30 فروردین 1390, 8:51 am

ممنون دوست گرامی
پست اولی ویرایش شد...
امام علی(ع): از جمله کفاره های گناهان بزرگ، به داد ستمدیده رسیدن و زدودن غم ماتم زده است

Asal_gh

Re: با این شرایط چی کارکنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید

پست توسط Asal_gh » شنبه 22 مرداد 1390, 5:31 pm

سلام دوست عزيز.به نظر من هيچ كس بهتر از خودتون نميتونه واستون برنامه ريزي كنه فقط كافيه آدم اراده و پشتكار داشته باشه از سختي راه نترسيد ،موفقيت با شماست كافيه بخواين.براي نحوه خوندنتون ،اين بستگي به خودتون داره كه آيا مي تونيد بدون شركت در كلاس هاي آموزشي خودتون منابع رو بگيرين و مطالعه بكنيد يا نه .از كتاب هاي مقسمي استفاده بكنيد چون واقعا خودآموز هستند يعني لزومي نداره كه شما تو كلاس هاي آموزشي شركت كنيد و مجبور شيد هزينه زيادي رو هم بپردازيد . ميتونم بگم واقعا كتاب هاش عاليه . اميدوارم موفق باشيد shad

قفل شده