نتایج آزمون علمی کاربردی 89
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: نتایج آزمون علمی کاربردی 89
اطلاعيه سازمان سنجش آمـوزش كشوردرخصوص اعلام فهـرست اسامي پذيرفتـه¬شدگان نهايـي كدرشته¬محلهاي نيمهمتمركز و معرفي شدگان چند برابر ظرفيت كدرشته¬ محل¬هاي نيمهمتمركز آزمون دوره¬هـاي كارداني، كارشناسي پيوستـه و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي سال 1389
دوستان من هم از 1727 قبول شدم
ثبت نام از 27 شروع میشه آیا ؟
ولی ما که از متمرکز قبول شدیم ولی اطلاعیه برای نیمه متمرکزی هاست
دوستان من هم از 1727 قبول شدم
ثبت نام از 27 شروع میشه آیا ؟
ولی ما که از متمرکز قبول شدیم ولی اطلاعیه برای نیمه متمرکزی هاست
دوستان کسی نمی دونه من باید چیکار کنم راهی هست در ضمن اولین بار که این واحد ها رو می خوام بگیرمHussein39 نوشته شده:سلام دوستان
منم قبول شدم![]()
![]()
![]()
ولی چکار کنم خاک به سر شدم. من 6 واحد کاردانیم هنوز مونده. نمی دونم چیکار کنم آیا بعنوان تک درس بهم می دن. نمی دونم اگه می شه راهنماییم کنید راستی من 1753 قبول شدم که مشه مجتمع آب و برق اهواز. هی tonight i wanna cry.
![]()
![]()
راستی درسای که واسم موندن اینهان: پروژه، اصول سرپرستی، مباحث ویژه جمعاً 6 واحد می شن. میگم تک درس می شه گرفت.؟؟؟
با تشکر
دوستان کسی دفترچه دارد لطفا بگه کد قبولی 4612کجاست؟
- mojtaba-tehran
- کاربر متوسط

کد4612esaesa نوشته شده:دوستان کسی دفترچه دارد لطفا بگه کد قبولی 4612کجاست؟
عنوان رشته : گرافیک_گرافیک
استان : قم شهر : قم
مرکز آموزش علمی - کاربردی فرهنگ و هنر واحد قم
*ظرفیت پذیرش در این کد رشته به داوطلبان بومی استان مربوطه اختصاص دارد
- mojtaba-tehran
- کاربر متوسط

بچه ها منم قبول شدم اما 1 درس(2واحدی(فیزیک الکتریسیته)) از کاردانیم مونده 1بارم افتادم میزارن معرفی به استاد بگیرم ؟
یا باید تو دانشگاه جدید پاس کنم ؟
واسه ثبت نام به مشکل نمیخورم ؟؟؟
مبارکهmojtaba-tehran نوشته شده:بچه ها منم قبول شدم اما 1 درس(2واحدی(فیزیک الکتریسیته)) از کاردانیم مونده 1بارم افتادم میزارن معرفی به استاد بگیرم ؟
زنگ بزن به دانشگاهی که قبول شدی با خودشون صحبت کن این بهترین راه حله.
من دوسال پیش آخرای خدمت سربازیم بود که علمی کاربردی تهران قبول شدم.
رفتم با رئیس دانشگاه صحبت کردم که 1 ماهی مهلت بده پایان خدمتم رو بیارم.
اونم قبول کرد و یه تعهد ازم گرفت منم ثبت نام کردم
امیدوارم مشکل تو هم حل بشه
از دوستانی که تو علمی کاربردی درس خوندن و یا اطلاع دقیقی در این مورد دارن میخام که شرایط انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگه رو یکم توضیح بدن که چه جوریه سخته؟ آسونه؟
من علمی کاربردی تیکمه داش تبریز
قبول شدم میخام به جهاد دانشگاهی ارومیه انتقالی بگیرم .
شدنیه؟
من علمی کاربردی تیکمه داش تبریز
شدنیه؟
- mojtaba-tehran
- کاربر متوسط

ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی دوست عزیز

یه نفر جواب مارو بدهOrGeneral نوشته شده:از دوستانی که تو علمی کاربردی درس خوندن و یا اطلاع دقیقی در این مورد دارن میخام که شرایط انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگه رو یکم توضیح بدن که چه جوریه سخته؟ آسونه؟
من علمی کاربردی تیکمه داش تبریزقبول شدم میخام به جهاد دانشگاهی ارومیه انتقالی بگیرم .
شدنیه؟
- mojtaba-tehran
- کاربر متوسط

به لینک زیر برو و فایل : دستور العمل ثبت نام ترمي سال 1388 رو دانلود کن توش شرایط رو نوشتهOrGeneral نوشته شده:یه نفر جواب مارو بدهOrGeneral نوشته شده:از دوستانی که تو علمی کاربردی درس خوندن و یا اطلاع دقیقی در این مورد دارن میخام که شرایط انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگه رو یکم توضیح بدن که چه جوریه سخته؟ آسونه؟
من علمی کاربردی تیکمه داش تبریزقبول شدم میخام به جهاد دانشگاهی ارومیه انتقالی بگیرم .
شدنیه؟
http://www.uast.ac.ir/DocLib10/Forms/view.aspx
سلام
منم قبول شدم.متمرکز واحد جهاد دانشگاهی 3 (شهریار) قبول شدم و نیمه متمرکز مالک اشتر قبول شدم.دانشگاه ازاد هم پیشوای ورامین قبول شدم.حالا نمیدونم کدوم رو باید برم.لطفا کمکم کنید.شانس قبولی تو مصاحبه دانشگاه مالک اشتر چقدره؟مصاحبه اش چه جوریه؟چی می پرسند؟واسه سپاه هست؟آزاد سطح علمیش بالاتر از علمی کاربردیه؟خودم کاردانیمو از علمی کاربردی کارآموزان چالوس گرفتم خیلی دانشگاه مزخرفی بود.هم استاداش هم امکاناتش در حد صفر بود.
HELP ME, please

منم قبول شدم.متمرکز واحد جهاد دانشگاهی 3 (شهریار) قبول شدم و نیمه متمرکز مالک اشتر قبول شدم.دانشگاه ازاد هم پیشوای ورامین قبول شدم.حالا نمیدونم کدوم رو باید برم.لطفا کمکم کنید.شانس قبولی تو مصاحبه دانشگاه مالک اشتر چقدره؟مصاحبه اش چه جوریه؟چی می پرسند؟واسه سپاه هست؟آزاد سطح علمیش بالاتر از علمی کاربردیه؟خودم کاردانیمو از علمی کاربردی کارآموزان چالوس گرفتم خیلی دانشگاه مزخرفی بود.هم استاداش هم امکاناتش در حد صفر بود.
- پیوستها
-
- 2.JPG (61.39 KiB) مشاهده 6216 مرتبه
والله به خدا شما آدمو روزی 41 بار میندازین تو شک و در میارین
،یکی یه لطفی به من بکنه بگه من که کاردانی نرم افزار کامپیوتر دارم چه آزمون های دانشگاهی رو میتونم شرکت کنم؟
شما رو به خدا کمک کنین
09360272465
منظورم این آزمونهاست : سراسری کدومه؟کارشناسی فراگیر،کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی،کارشناسی نا پیوسته آزاد
دفترچه همین سراسری یا به قولی دولتی کی میاد؟
y.id: kami_desire
شما رو به خدا کمک کنین
09360272465
منظورم این آزمونهاست : سراسری کدومه؟کارشناسی فراگیر،کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی،کارشناسی نا پیوسته آزاد
maii86 نوشته شده:سلام![]()
منم قبول شدم.متمرکز واحد جهاد دانشگاهی 3 (شهریار) قبول شدم و نیمه متمرکز مالک اشتر قبول شدم.دانشگاه ازاد هم پیشوای ورامین قبول شدم.حالا نمیدونم کدوم رو باید برم.لطفا کمکم کنید.شانس قبولی تو مصاحبه دانشگاه مالک اشتر چقدره؟مصاحبه اش چه جوریه؟چی می پرسند؟واسه سپاه هست؟آزاد سطح علمیش بالاتر از علمی کاربردیه؟خودم کاردانیمو از علمی کاربردی کارآموزان چالوس گرفتم خیلی دانشگاه مزخرفی بود.هم استاداش هم امکاناتش در حد صفر بود.![]()
HELP ME, please
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست عزيز سطح علمي آزاد تقريبا بهتره ( ولي خيلي به شهر بستگي داره كه كجا باشه )
ولي در كل بهتون بگم كه مدرك مدركه ( وهمشون هم "مهندسي تكنولوژي هست پس هركدومو بري فرق زيادي نداره)
موفق باشي
حق كهنسال تر از قانون است ......
desire نوشته شده:والله به خدا شما آدمو روزی 41 بار میندازین تو شک و در میارین،یکی یه لطفی به من بکنه بگه من که کاردانی نرم افزار کامپیوتر دارم چه آزمون های دانشگاهی رو میتونم شرکت کنم؟
شما رو به خدا کمک کنین
09360272465
سلام دوست عزيز شما تو آزمون هاي زير ميتوني شركت كني
كارشناسي ناپيوسته سراسري ( دفترچه هم 12/3 مياد )
كارشناسي ناپيوسته آزاد
كارشناسي ناپيوسته علمي كاربردي
كارشناسي پيوسته هم ميتوني بري ( ولي بايد تقريبا بيشتر دروس كارداني رو پاس كني)
حق كهنسال تر از قانون است ......
[/quote]سلام دوست عزيز شما تو آزمون هاي زير ميتوني شركت كني
كارشناسي ناپيوسته سراسري ( دفترچه هم 12/3 مياد )
كارشناسي ناپيوسته آزاد
كارشناسي ناپيوسته علمي كاربردي
كارشناسي پيوسته هم ميتوني بري ( ولي بايد تقريبا بيشتر دروس كارداني رو پاس كني)
سلام،دوست عزیز یه دنیا ازت ممنونم،امیدوارم موفق باشی در تمام مراحل زندگیت