سلام خدمت دوستان بعد از مدت طولاني كه عضو بودم و فقط از پستهاي دوستان استفاده ميكردم امروز اولين موضوع خودم رو ارسال ميكنم.
يك سوالي كه خيلي وقته درگيرشم،اينه كه تفاوت بين مثلا مهندسي نرم افزار با مهندسي تكنولوژي نرم افزار چيه؟
مثل اينكه براس سراسري هم اكثرا تكنولوژيه!!!
فرق بين مهندسي و مهندسي تكنولوژي
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
miladnasa2004
- کاربر معمولي

- تماس:
Re: فرق بين مهندسي و مهندسي تكنولوژي
والا من فرق زیادی به جز تعدادی واحد کمتر یا بیشتر در مهندسی تکنولوژِی ندیدم
و بزرگترین فرقشو در گرفتن مدرک به صورت پیوسته یعنی مهندسی و 6 سال پشت سر هم و بدون آزمون دوباره برای کارشناسی
و در مهندسی تکنولوژِی باید شما ابتدا کاردانی رو 2 سال یا 2 سال و نیم بگذرونی و بعد برای کارشناسی ناپیوسته دوباره آزمون بدی و در صورت قبولی ادامه واحد ها رو بگذرونی تا کارشناسی بگیری
کاردانی 72 واحد با 72 واحد کارشناسی می شه همون 144 واحد دوره کارشناسی پیوسته و با همون عناوین (البنه در بعضی جاها متفاوت این تعداد واحد )
فرقش در اینجا مشخص می شه که وقتی مدرک بگیری شما کاردانی به کارشناسی با کسی که پیوسته و 6 ساله خونده مشخص و تابلو می شی که کی چه جوری کارشناسی گرفته !!!!
یا حق
و بزرگترین فرقشو در گرفتن مدرک به صورت پیوسته یعنی مهندسی و 6 سال پشت سر هم و بدون آزمون دوباره برای کارشناسی
و در مهندسی تکنولوژِی باید شما ابتدا کاردانی رو 2 سال یا 2 سال و نیم بگذرونی و بعد برای کارشناسی ناپیوسته دوباره آزمون بدی و در صورت قبولی ادامه واحد ها رو بگذرونی تا کارشناسی بگیری
کاردانی 72 واحد با 72 واحد کارشناسی می شه همون 144 واحد دوره کارشناسی پیوسته و با همون عناوین (البنه در بعضی جاها متفاوت این تعداد واحد )
فرقش در اینجا مشخص می شه که وقتی مدرک بگیری شما کاردانی به کارشناسی با کسی که پیوسته و 6 ساله خونده مشخص و تابلو می شی که کی چه جوری کارشناسی گرفته !!!!
یا حق
زندگی چیست ؟
زندگی رسم خوشایندیست
زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ
پرسشی دارد اندازه عشق
زندگی چیزی نیست که لبه طاقچه عادت از یاد من و تو برود
زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست
زندگی سوت قطاریست که در خواب پلی می پیچد
زندگی رسم خوشایندیست
زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ
پرسشی دارد اندازه عشق
زندگی چیزی نیست که لبه طاقچه عادت از یاد من و تو برود