اینو باسه پسرای هم سن خودم میگم به عنوان کوچکترین عضو از یک خانواده بزرگ جوونا !
لطفا دوستان از سربازی غول نسازید
! دوسته من الان خدمته میگه تنها بدیش اینه که نمیتونی جایی سره کار بری . ساعت 11 میره 6 میاد خونه ! تازه باسه کنکور هم داره میخونه قراره با هم سراسری شرکت کنیم
! اگه روحیه ببازین بمیریم بهتره ! از همین شنبه شروع کنید به خوندن اگه خدا بخواد و خودتون بخواین قبول میشین
! من خودم 6 ماه خوندم +معلم خوصوصی+2 نوع کتاب +30 آزمون و ......+(شاید بگین خنگه قبول نشده ) ولی معدل کاردانی م 16/30 شد ! من توی یک ترم با هماهنگی دانشگاه 15 تا درس ور داشتم 3 تاش مهمان بودم باقی هم شنبه 2شنبه 4شنبه جمعه از 8 صبح تا 6 بعد ازظهر سره کلاس بودم ! امتحان هم هر روز پشته سره هم بود ! تازه درس ها هم همه تخصصی بودن !
هر شب به خدا میگفتم بهم کمک کنه و کمک کرد و کاردانی رو گرفتم ! این رو هم قبول نشدم درسته ولی شاید خدا خواسته که سراسری قبول شم ! کی میدونه !مدرک بهتر حزیــنء کمتر ! درسته 4 روز دپرس بودم ولی الان ok شدم ! بازم میخونم اگه قبول نشم باسه پیام نور اگه قبول نشم باسه آزاد !
یک کلام ختم کلام :اگه به یه دره بسته رسیدی که روش یک قفل بزرگ بود (مثل دانشگاه ) اگه میخواست باز نشه جاش دیوار میزاشتن
زیاد حرف زدم نه
هر کسی موافقه همین الان با صدای بلند بگه !
خدا بهم کمک کن