اینا چطور قبول شدند ؟؟؟

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
aie_saber

اینا چطور قبول شدند ؟؟؟

پست توسط aie_saber » چهارشنبه 31 مرداد 1386, 2:37 am

سلام دوستان
خوبید ؟
انجمن جالبی هستش البته رشته من کامپیوتر نیست بلکه الکترونیکه ولی خوب تو بحث K2K با هم مشترکیم ! :lol:
خوب از دیروز یه چیزی من رو حسابی گیج کرده ! من کارنامه یکی از دوستام رو که پارسال از یه موسسه غیر انتفاعی تو تبریز قبول شده بود دیدم تو کارنامه ایشون نوشته بود آخرین رتبه قبولی از این موسسه غیر انتفاعی 585 هستش در حالی که رتبه ایشون 860 بود در ضمن اهل تبریز هم هستند همچنین یکی از همکلاسی هاش که از مشهد تو این موسسه قبول شده بود رتبه اش حدود 2200 بوده :shock: هیچ کدوم از این عزیزان هم سهمیه خاصی نداشتند و هر دوشون سهمیه آزاد هستند.
شما در این باره چی فکر می کنید ؟! :?:

آواتار کاربر
amin
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: زنجان
تماس:

پست توسط amin » چهارشنبه 31 مرداد 1386, 11:48 am

aie_saber جان ما به این موضوع فکر نمی کنیم ، بلکه از ته دل می خندیم
ما 6-7 ماهه که از این جور چیزای جالب زیاد دیدیم و دیگه از دیدنش تعجب نمی کنیم ، فقط می خندییییییم

aie_saber

پست توسط aie_saber » چهارشنبه 31 مرداد 1386, 12:39 pm

نه آخه خیلی عجیبه ! آدم کلی برای خودش حساب و کتاب داره برنامه داره ! اگه قضایا اینجوری باشه که ری*دن تو کل برنامه !
رتبه خودم من 2199 شده و خیلی امیدوارم شدم که از این غیر انتفاعی شهر خودمون قبول بشم
چون به نظر من از نظر مالی که مهمترین فاکتور تاثیر گذار در ادامه تحصیل من هستش دانشگاه ها این جوری تقسیم بندی میشند :
غیر انتفاعی شهر خود دانشجو = شبانه شهر خود دانشجو = روزانه شهرهای دیگه
ارزانترین حالت : روزانه شهر خود ادم
گرانترین حالت : آزاد = غیر انتفاعی شهرهای دیگه = شبانه شهرهای دیگه
( گور پدر اعتبار مدرک مهمه اینه که مورد تایید وزارت علومه و میشه باهاش ارشد داد همین ! )
من خودم حدود یه ساله که از کاردانی فارغ التحصیل شدم و کار می کردم و برای این کنکور هم فقط 2 هفته خونده بودم
بعلاوه معلومات قبلی که از بین حدود 35 هزار داوطلب رشته الکترونیک 2199 آوردم که به نظر خودم نتیجه نسبتاً خوبیه !
حالا اگه بتونم از این غیر انتفاعی شهر خودمون قبول بشم هم میتونم شهریه اش رو فراهم کنم و هم خودم رو برای ارشد آماده کنم !
فقط نمیدونم چی به چیه و چطور میشه و چطور گزینش می کنند که نتایج اینطوری میشه !
یکی از دوستان می گفت این که چیزی نیست رتبه 4000 قبولی هم داشتیم :shock: :shock: :shock: ولی من نمیتونم باور کنم ! :?:

آواتار کاربر
peyman
مدیر کل
مدیر کل
محل اقامت: MACS0647- JD
تماس:

پست توسط peyman » پنج‌شنبه 1 شهریور 1386, 10:25 am

سلام
اون رتبه 585 که دیدید مربوط به همه کسانیه که اون اولویت رو انتخاب کردند و با رتبه کشوری فرق داره.
...

aie_saber

پست توسط aie_saber » جمعه 2 شهریور 1386, 1:45 am

peyman نوشته شده:سلام
اون رتبه 585 که دیدید مربوط به همه کسانیه که اون اولویت رو انتخاب کردند و با رتبه کشوری فرق داره.
ممنون پیمان جان
یعنی این موسسه غیر انتفاعی مذکور رو کلاً 585 نفر تو انتخاب رشته شون زدند ؟

قفل شده