++c

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
yazdanfar
کاربر معمولي
کاربر معمولي

++c

پست توسط yazdanfar » چهارشنبه 20 آبان 1388, 9:30 pm

سلام

میشه بگید برایه برنامه نویسی علمی کاربردی امسال بالاخره فقط c میاد یا ++c هم هست در

ضمن من برنامه نویسی شی گرا اصلا بلد نیستم و اگه بخوام برایه علمی کاربردی ++c بخونم

چه کتابی از همه آسو نتر و خود آموز تره ؟ کتابایی که من دیدم یکی مدرسان شریفه عادلی نیا هست

یکی گسترش علوم پایه مقسمی شما کدومو فکر میکنید بهتره اگه کتابه دیگه ای سراغ دارید خیلی

لطف میکنید راهنمایی کنید

mojtabapc
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Re: ++c

پست توسط mojtabapc » پنج‌شنبه 21 آبان 1388, 8:35 pm

yazdanfar نوشته شده:سلام

میشه بگید برایه برنامه نویسی علمی کاربردی امسال بالاخره فقط c میاد یا ++c هم هست در

ضمن من برنامه نویسی شی گرا اصلا بلد نیستم و اگه بخوام برایه علمی کاربردی ++c بخونم

چه کتابی از همه آسو نتر و خود آموز تره ؟ کتابایی که من دیدم یکی مدرسان شریفه عادلی نیا هست

یکی گسترش علوم پایه مقسمی شما کدومو فکر میکنید بهتره اگه کتابه دیگه ای سراغ دارید خیلی

لطف میکنید راهنمایی کنید
سلام
کتاب درس و کنکور سریع مقسمی ..
هر دو زبان C و C++ را مطالعه کن چون ممکنه از هر دو و یا یکی سوال آورده بشه !
مباحث شی گرا مشکله ولی اگر بر طبق کنکور سال 86 علمی کاربردی سوال طرح بشه پس باید حسابی روی شی گرایی تمرکز کنی و یا اینکه مثل سال قبل اصلاً شی گرایی نیاد !
این هم در نظر بگیر که کنکور علمی کاربردی واقعاً غیرقابل پیش بینی هست !!!

yazdanfar
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط yazdanfar » جمعه 22 آبان 1388, 9:21 am

تشکر از راهنمایی

ممکنه بگید ساله 86 از c چند تا سوال و از ++c چند تا سوال اومده بود ؟ و سوالهایه ++c در چه

سطحی بود سخت یا آسون میخوام ببینم ++c میتونه تاثیر گذار باشه یا اینکه مثله VB تو دولتیه

که خیلیا تستاشو نمیزنن و غلط میزنن

آواتار کاربر
پیر کاردانی
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: قطعه ای از بهشت

پست توسط پیر کاردانی » جمعه 22 آبان 1388, 3:45 pm

yazdanfar نوشته شده:تشکر از راهنمایی

ممکنه بگید ساله 86 از c چند تا سوال و از ++c چند تا سوال اومده بود ؟ و سوالهایه ++c در چه

سطحی بود سخت یا آسون میخوام ببینم ++c میتونه تاثیر گذار باشه یا اینکه مثله VB تو دولتیه

که خیلیا تستاشو نمیزنن و غلط میزنن
سلام
الان یادم نیست.
یه پیشنهاد دارم.
تست های 86 رو از سایت بگیر نگاه کن عزیز.
اینجوری یه نگاهی هم کردی.

یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری

تا تلاشی دیگر
یا علی

قفل شده