سلام
میشه بگید برایه برنامه نویسی علمی کاربردی امسال بالاخره فقط c میاد یا ++c هم هست در
ضمن من برنامه نویسی شی گرا اصلا بلد نیستم و اگه بخوام برایه علمی کاربردی ++c بخونم
چه کتابی از همه آسو نتر و خود آموز تره ؟ کتابایی که من دیدم یکی مدرسان شریفه عادلی نیا هست
یکی گسترش علوم پایه مقسمی شما کدومو فکر میکنید بهتره اگه کتابه دیگه ای سراغ دارید خیلی
لطف میکنید راهنمایی کنید
++c
مدیر انجمن: rosa_127
Re: ++c
سلامyazdanfar نوشته شده:سلام
میشه بگید برایه برنامه نویسی علمی کاربردی امسال بالاخره فقط c میاد یا ++c هم هست در
ضمن من برنامه نویسی شی گرا اصلا بلد نیستم و اگه بخوام برایه علمی کاربردی ++c بخونم
چه کتابی از همه آسو نتر و خود آموز تره ؟ کتابایی که من دیدم یکی مدرسان شریفه عادلی نیا هست
یکی گسترش علوم پایه مقسمی شما کدومو فکر میکنید بهتره اگه کتابه دیگه ای سراغ دارید خیلی
لطف میکنید راهنمایی کنید
کتاب درس و کنکور سریع مقسمی ..
هر دو زبان C و C++ را مطالعه کن چون ممکنه از هر دو و یا یکی سوال آورده بشه !
مباحث شی گرا مشکله ولی اگر بر طبق کنکور سال 86 علمی کاربردی سوال طرح بشه پس باید حسابی روی شی گرایی تمرکز کنی و یا اینکه مثل سال قبل اصلاً شی گرایی نیاد !
این هم در نظر بگیر که کنکور علمی کاربردی واقعاً غیرقابل پیش بینی هست !!!
تشکر از راهنمایی
ممکنه بگید ساله 86 از c چند تا سوال و از ++c چند تا سوال اومده بود ؟ و سوالهایه ++c در چه
سطحی بود سخت یا آسون میخوام ببینم ++c میتونه تاثیر گذار باشه یا اینکه مثله VB تو دولتیه
که خیلیا تستاشو نمیزنن و غلط میزنن
ممکنه بگید ساله 86 از c چند تا سوال و از ++c چند تا سوال اومده بود ؟ و سوالهایه ++c در چه
سطحی بود سخت یا آسون میخوام ببینم ++c میتونه تاثیر گذار باشه یا اینکه مثله VB تو دولتیه
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
سلامyazdanfar نوشته شده:تشکر از راهنمایی
الان یادم نیست.
یه پیشنهاد دارم.
تست های 86 رو از سایت بگیر نگاه کن عزیز.
اینجوری یه نگاهی هم کردی.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی