اسامي قبول شدگان كنكور سراسري 88
-
Re: اسامي قبول شدگان كنكور سراسري 88
سلام به همگی و مبارک باد به همه دوستان
من هم با 3086 تو روزبه زنجان قبول شدم.برا من خوب شد چون شاغلم.
من هم با 3086 تو روزبه زنجان قبول شدم.برا من خوب شد چون شاغلم.
من چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم
من رتبم 3135 شد و جهاد یزد قبول شدم
1- میخواستم بدونم تکمیل ظرفیت باید چه جور شرکت کرد یعنی کی اعلام میکنن و چجور باید ثبت نام کرد (تا حالا برام پیشن نیومده !) دفترچه خاصی میاد !
2- من اگه نخوام برم وسال دیگه بخونم مشکل سربازیم چی میشه! (الان تازه 6 ماه معافیت تحصیلیم تموم شده و این اولین کنکورم بود برا کارشناسی ) (به زحمت نگید برو تو قسمت سربازی ) !
3- کسی از جهاد یزد خبر داره که چه جوریه ؟
من رتبم 3135 شد و جهاد یزد قبول شدم
1- میخواستم بدونم تکمیل ظرفیت باید چه جور شرکت کرد یعنی کی اعلام میکنن و چجور باید ثبت نام کرد (تا حالا برام پیشن نیومده !) دفترچه خاصی میاد !
2- من اگه نخوام برم وسال دیگه بخونم مشکل سربازیم چی میشه! (الان تازه 6 ماه معافیت تحصیلیم تموم شده و این اولین کنکورم بود برا کارشناسی ) (به زحمت نگید برو تو قسمت سربازی ) !
3- کسی از جهاد یزد خبر داره که چه جوریه ؟
بچه ها سلام
امیدوارم همتون هر جا که قبول شدید موفق باشید و از الان یه برنامه ریزی دو ساله برای ارشد داشته باشید.و امیدوارم همه بچه هایی که قبول نشدن خودشون رو برا آزاد و یا سراسری از الان اماده کنند.
راستی منم کوثر قزوین قبول شدم.امروز هم ثبت نام کردم.ظاهرا دانشگاه بدی نبود.اگر کسی اطلاعات کاملتری از این دانشگاه داره بذاره.ممنون میشم
رتبه:4600
امیدوارم همتون هر جا که قبول شدید موفق باشید و از الان یه برنامه ریزی دو ساله برای ارشد داشته باشید.و امیدوارم همه بچه هایی که قبول نشدن خودشون رو برا آزاد و یا سراسری از الان اماده کنند.
راستی منم کوثر قزوین قبول شدم.امروز هم ثبت نام کردم.ظاهرا دانشگاه بدی نبود.اگر کسی اطلاعات کاملتری از این دانشگاه داره بذاره.ممنون میشم
رتبه:4600
سلام
این دوستانی که گفتن شریعتی و رجایی و شمسی پور تهران قبول شدن منظورشون شبانه است؟
برای شبانه هم همون شرایط روزانه رو داره که تو دفترچه شماره یک نوشته بود؟
قد و وزن و سن و ... اینا رو می خواد؟؟
این دوستانی که گفتن شریعتی و رجایی و شمسی پور تهران قبول شدن منظورشون شبانه است؟
برای شبانه هم همون شرایط روزانه رو داره که تو دفترچه شماره یک نوشته بود؟
قد و وزن و سن و ... اینا رو می خواد؟؟
نبوده
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
من رتبم 1735 شده ولی جایی قبول نشدم نیمه دوم بودم به نظر شما چه کار کنم
کسی که به فکر آینده خودش نباشه نمی تونه آینده کسی باشه ...
سلام،اول از همه تبریک می گم به اونایی که قبول شدن.
منم با رتبه 6000 فخر رازی ساوه قبول شدم
منم با رتبه 6000 فخر رازی ساوه قبول شدم
سلام!
من با رتبه 1933 نیمسال دوم آموزشکده فنی دالفنون بجنورد قبول شدم(شبانه)
سلامsorushma نوشته شده:سلام!
من 1933 شدم ...فکر کنم اشتباه کردی
یاران چه غریبانه رفتن از این خانه ...
شمسی پور خداحافظ
لحظات شادی خدا را ستایش کن لحظات سختی خدا را جستجو کن لحظات آرامش خدا را مناجات کن لحظات دردآور به خدا اعتماد کن و در تمام لحظات خدا را شکر کن ......... و یادت باشد که پر پروانه شکستن هنر آدمی نیست ...........
شمسی پور خداحافظ
لحظات شادی خدا را ستایش کن لحظات سختی خدا را جستجو کن لحظات آرامش خدا را مناجات کن لحظات دردآور به خدا اعتماد کن و در تمام لحظات خدا را شکر کن ......... و یادت باشد که پر پروانه شکستن هنر آدمی نیست ...........
منم پارسال مثل شما بودم ... تکمیل ظرفیت بدن 100% قبولیشراره نوشته شده:من رتبم 1735 شده ولی جایی قبول نشدم نیمه دوم بودم به نظر شما چه کار کنم
یاران چه غریبانه رفتن از این خانه ...
شمسی پور خداحافظ
شمسی پور خداحافظ
سلام
منم با رتبه 4750 زرندیه(نرسیده به ساوه)انتخاب سوم بود بعد از علم و فرهنگ و شهاب قم قبول شدم
منم با رتبه 4750 زرندیه(نرسیده به ساوه)انتخاب سوم بود بعد از علم و فرهنگ و شهاب قم قبول شدم
آنچه هستی هدیه خداوند به توست و آنچه میشوی هدیه تو به خداوند پس بی نظیر باش
سلام به همه تبریک میگم . با رتبه 91جایی تهران نیمه دوم قبول شدم. انتخاب اولم. از همکلاسیهایم کسی خواست پی ام بده اینم یاهو آیدی من
b_sh74
b_sh74
قبولي هاي خاوران
با سلام خدمت همه بچه هايي كه امسال قبول شدند
مخصوصا اون هايي كه خاوران مشهد قبول شدند.
تبريك عرض مي كنم.
بچه هاي دانشگاه خاوران براي گرفتن تمام اطلاعات دانشگاه مي توانند به اين وب رفته و اطلاعات لازم رو بگيرند (شرح دانشگاه-شهريه دريافتي-اطلاعيه هاي دانشگاه و ...)
البته يك كلوپ هم داره كه با حمايت شما دانشجويان خاوران قراره راه بيوفته.
اينم آدرسش:
www.KHI88.Blogfa.Com
مخصوصا اون هايي كه خاوران مشهد قبول شدند.
تبريك عرض مي كنم.
بچه هاي دانشگاه خاوران براي گرفتن تمام اطلاعات دانشگاه مي توانند به اين وب رفته و اطلاعات لازم رو بگيرند (شرح دانشگاه-شهريه دريافتي-اطلاعيه هاي دانشگاه و ...)
البته يك كلوپ هم داره كه با حمايت شما دانشجويان خاوران قراره راه بيوفته.
اينم آدرسش:
www.KHI88.Blogfa.Com
رتبه 863
دانشکده دارالفنون بجنورد (پاریس کوچولو) ( نیم سال اول )
دانشکده دارالفنون بجنورد (پاریس کوچولو) ( نیم سال اول )
عزیزم من واقعا از بجنورد قبول شدم. حالا شما اگه باور نداری می تونی این تصویر رو دانلود کنیmdniran نوشته شده:سلامsorushma نوشته شده:سلام!
من 1933 شدم ...فکر کنم اشتباه کردی
http://www.4shared.com/file/138227198/a ... ushma.html
امیدوارم باور کنی که رتبم 1933 هستش!
سلام من طبري بابل قبول شدم ولي نرفتم. ولي الان پشيمونم كسي مي دونه بهمن مي شه رفت يا نه؟ يا اگه توي تكميل ظرفيت شركت كنم امكانش هست تهران قبول شم ؟ يا يه جاي ديگه؟
اصلا تكميل ظرفيت ميذارن يا نه؟
اصلا تكميل ظرفيت ميذارن يا نه؟
اگه ميخواي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بده، باور محال بودنشو عوض كن!